Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus
« takaisin blogin etusivulle

Tilaa lisäopetusta – saat tyytyväisyystakuun!

28.03.2017  |  Oppiminen ja motivaatio, Ajankohtaista

tyytyväisyystakuu 2020 Tutorhouse on niin vakuuttunut opetuksensa laadusta, että antaa tyytyväisyystakuun uusille asiakkailleen.

Tutorhouselle on kunnia-asia, että lisäopetus auttaa oppilasta saavuttamaan tavoitteensa. Asiakkaiden on saatava sitä, mitä ovat etsineetkin: laadukasta yksityis- tai pienryhmäopetusta, myös etänä.

Mitä tyytyväisyystakuu tarkoittaa?

Tarjoamme tyytyväisyystakuun uusille asiakkaillemme yksityisopetuksen peruspaketeista.

  • Yksityistunnit etäopetuksena, Tutorhousen opetustiloissa tai oppilaan kotona: jos asiakas ei ole ensimmäisen opetuskerran jälkeen tyytyväinen, hän saa rahansa takaisin.
  • Asiakkaalla on myös oikeus vaihtaa opettajaa milloin hän haluaa, jos yhteistyö ei jostain syystä suju. Etsimme tilalle uuden kokeneen opettajan.
  • Yksityisopetuksen kokeilukerta 39 e ja Koekertaus eivät kuulu tyytyväisyystakuun piiriin kertaluontoisuutensa vuoksi. Uusi asiakas saa siis joko kokeilukerran hintaan 39 e tai tyytyväisyystakuun pidemmästä opetuspaketista.

Lapsen tai nuoren opetustarpeet kartoitetaan ennen yksityisopetuksen aloittamista. Koska tarpeet voivat muuttua kesken matkaa, voi asiakas pyytää opettajalta opetussuunnitelman päivittämistä ennen kuin tilaa uutta lisäopetusta.

 

Kiitettävää työtä, sanovat asiakkaat

Asiakkaamme ovat hyvin tyytyväisiä Tutorhousen opetukseen. Viimeisimmässä, keväällä 2020 tehdyssä asiakastyytyväisyyskyselyssä yhdeksän perhettä kymmenestä olivat valmiita suosittelemaan Tutorhousen lisäopetusta tuttavilleen.

Saimme opetuspalveluistamme erinomaisen yleisarvosanan, 4,46/5. Kyselyyn vastasi yhteensä 172 perhettä.

Vanhempien mukaan lisäopetuksen tuloksena

  • oppilaan itsetunto vahvistuu
  • motivaatio kasvaa
  • arvosanat nousevat.

 

TutorHousella työskentelee 100 pätevää ja kokenutta opettajaa. Tutustu opettajiimme täällä.

Millaista palautetta lisäopetusta ostaneet perheet ovat antaneet? Se selviää täältä.

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus