Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Tilaa lisäopetusta – saat tyytyväisyystakuun!

28.03.2017  |  Oppiminen ja motivaatio, Ajankohtaista

tyytyväisyystakuu 2020 Tutorhouse on niin vakuuttunut opetuksensa laadusta, että antaa tyytyväisyystakuun uusille yksityisopetusasiakkailleen.

Tutorhouselle on kunnia-asia, että lisäopetus auttaa oppilasta saavuttamaan tavoitteensa. Asiakkaiden on saatava sitä, mitä ovat etsineetkin: laadukasta lisäopetusta, myös online.

Mitä yksityisopetuksen tyytyväisyystakuu tarkoittaa?

  • Kun olet uusi asiakas, joka tilaa yksityisopetusta ensimmäisen kerran: jos et ole ensimmäisen opetuskerran jälkeen tyytyväinen, saat rahasi takaisin.
  • Sekä uusilla että vanhoilla asiakkailla on oikeus vaihtaa yksityisopettajaa milloin vain, jos yhteistyö ei jostain syystä suju. Etsimme tilalle toisen kokeneen opettajan.
  • Yksityisopetuksen kokeilukerta 59 e ja Koekertaus eivät kuulu tyytyväisyystakuun piiriin kertaluontoisuutensa vuoksi. Uusi asiakas saa siis joko kokeilukerran hintaan 59 e tai tyytyväisyystakuun pidemmästä yksityisopetuspaketista.

Lapsen tai nuoren opetustarpeet kartoitetaan ennen yksityisopetuksen aloittamista. Koska tarpeet voivat muuttua kesken matkaa, voi asiakas pyytää opettajalta opetussuunnitelman päivittämistä ennen kuin tilaa uutta lisäopetusta.

 

Kiitettävää työtä, sanovat asiakkaat

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä Tutorhousen lisäopetukseen. Viimeisimmässä, keväällä 2022 tehdyssä asiakaskyselyssä yhdeksän perhettä kymmenestä olivat valmiita suosittelemaan Tutorhousen lisäopetusta tuttavilleen.

Saimme opetuspalveluistamme erinomaisen yleisarvosanan 4,42/5. Kyselyyn vastasi 140 perhettä.

Vanhempien mukaan lisäopetuksen tuloksena

  • oppilaan itsetunto vahvistuu
  • motivaatio kasvaa
  • arvosanat nousevat.

 

Tutorhousella työskentelee yli 100 pätevää ja kokenutta opettajaa. Tutustu opettajiimme täällä.

Millaista palautetta lisäopetusta ostaneet perheet ovat antaneet? Se selviää täältä.

Ota yhteyttä