« takaisin blogin etusivulle

Tilaa lisäopetusta – saat tyytyväisyystakuun!

28.03.2017  |  Oppiminen ja motivaatio, Ajankohtaista

 A girl with a pink woolly hat on her head. TutorHouse on niin vakuuttunut opetuksensa laadusta, että antaa tyytyväisyystakuun asiakkailleen.

TutorHouselle on kunnia-asia, että lisäopetus auttaa oppilasta ja koko perhettä saavuttamaan tavoitteensa. Asiakkaiden on saatava sitä, mitä ovat etsineetkin: laadukasta yksityis-, pienryhmä- tai online-opetusta.

Mitä tyytyväisyystakuu tarkoittaa?

1) Yksityisopetus online: Jos asiakas ei ole kahden opetuskerran jälkeen tyytyväinen, hän saa rahansa takaisin. Lupaus koskee uusia asiakkaita. 

2) Yksityisopetus kotona tai TutorHousen opetustiloissa, myös lukiolaisten MatikkaKertaus-, FysiikkaKertaus- ja KemiaKertaus-pienryhmäkurssit: Jos asiakas ei ole yhden opetuskerran jälkeen tyytyväinen, hän saa rahansa takaisin. Lupaus koskee uusia asiakkaita.

3) Yksityisopetus: Asiakkaalla on myös oikeus vaihtaa opettajaa milloin hän haluaa, jos yhteistyö ei jostain syystä suju. Etsimme uuden kokeneen opettajan tilalle.

Lapsen tai nuoren opetustarpeet kartoitetaan ennen yhteistyön aloittamista, mutta tarpeet voivat muuttua kesken matkaa. Sen takia asiakas voi pyytää opettajalta opetussuunnitelman päivittämistä ennen kuin tilaa uutta lisäopetusta.

Kiitettävää työtä, sanovat asiakkaat

Asiakkaamme ovat hyvin tyytyväisiä TutorHousen opetukseen.  Viimeisimmässä, keväällä 2019 tehdyssä asiakastyytyväisyyskyselyssä yhdeksän perhettä kymmenestä oli valmiita suosittelemaan TutorHousen lisäopetusta tuttavilleen.

Saimme opetuspalveluistamme erinomaisen yleisarvosanan, 4,45/5. Kyselyyn vastasi yhteensä noin 140 perhettä.

miten-lisäopetus-näkyy-ajassa-1

 

TutorHousessa tapahtuu joka kuukausi noin 1000 opetuskohtaamista. Listoillamme on 100 pätevää ja kokenutta opettajaa. Tutustu opettajiimme täällä.

Millaista palautetta lisäopetusta ostaneet perheet ovat antaneet? Se selviää täältä.

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Luetuimmat kirjoitukset

Tilaa uusimmat blogikirjoitukset sähköpostiisi.