Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Yhtiö

Tutorhouse Oy on vuonna 2010 toimintansa aloittanut suomalainen yritys, jonka taustalla on opetusalan ammattilaisia. Tutorhouse Oy on Suomen johtavan oppimateriaalikustantamon Sanoma Pron tytäryhtiö.

 

Tutorhousen toimisto

Krista Honkimäki

Toimitusjohtaja

Kauppatieteiden maisteri
050 361 5146

 
Krista Honkimäki toimii Tutorhousen toimitusjohtajana. Krista vastaa myös Sanoma Pro:lla  leikillisen oppimisen liiketoiminnasta (Oppi&Ilo).
Riikka

Riikka Ruokoaho

Palvelupäällikkö

Kasvatustieteen maisteri
050 382 9920
riikka.ruokoaho@tutorhouse.fi 

Riikka Ruokoaho vastaa Tutorhousella tutoroinnin palvelutuotteiden kehityksestä ja laadusta sekä toimii asiakaspalvelutiimin vetäjänä.

Riikka on suorittanut kasvatustieteen maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa.

Tytti Pukki

Tytti Pukki

Palveluasiantuntija

Kasvatustieteen maisteri
040 042 3399
tytti.pukki@tutorhouse.fi 

Tytti Pukki koordinoi Tutorhousen Digiluokan opetuspalveluja ja vastaa Digiluokan asiakaspalvelusta. Lisäksi Tyttiin voi olla yhteydessä Tutorhousen tutoroinnin yksityis- ja pienryhmäopetukseen liittyen.

Tytti on valmistunut kasvatustieteen maisteriksi Turun yliopistosta. Sivuaineinaan Tytti opiskeli erityispedagogiikkaa ja opettajan pedagogiset opinnot sekä monikulttuurisuuden opintokokonaisuuden.

Jukka Oksa

Jukka Oksa

Palvelupäällikkö

Filosofian maisteri
040 090 9055
jukka.oksa@tutorhouse.fi 

Jukka Oksa toimii Tutorhousen lukioille suunnatun Digiluokka-opetuspalvelun palvelupäällikkönä.

Jukka on peruskoulutukseltaan matematiikan opettaja, joka on ehtinyt toimia opettajuuden jälkeen rehtorina sekä sivistystoimenjohtajana ennen Tutorhousen palvelukseen siirtymistä.