Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Yhtiö

Tutorhouse Oy on vuonna 2010 toimintansa aloittanut suomalainen yritys, jonka taustalla on opetusalan ammattilaisia. Tältä sivulta löydät tiedot

 

Tutorhousen toimisto

Krista Honkimäki

Toimitusjohtaja

Kauppatieteiden maisteri
050 361 5146

 
Krista Honkimäki toimii Tutorhousen toimitusjohtajana. Krista vastaa myös Sanoma Pro:lla  leikillisen oppimisen liiketoiminnasta (Oppi&Ilo).
Riikka

Riikka Ruokoaho

Palvelupäällikkö

Kasvatustieteen maisteri
050 382 9920
riikka.ruokoaho@tutorhouse.fi 

Riikka Ruokoaho vastaa Tutorhousella tutoroinnin palvelutuotteiden kehityksestä ja laadusta sekä toimii asiakaspalvelutiimin vetäjänä.

Riikka on suorittanut kasvatustieteen maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa.

Tytti Pukki

Tytti Pukki

Palveluasiantuntija

Kasvatustieteen maisteri
040 042 3399
tytti.pukki@tutorhouse.fi 

Tytti Pukki koordinoi Tutorhousen Digiluokan opetuspalveluja ja vastaa Digiluokan asiakaspalvelusta. Lisäksi Tyttiin voi olla yhteydessä Tutorhousen tutoroinnin yksityis- ja pienryhmäopetukseen liittyen.

Tytti on valmistunut kasvatustieteen maisteriksi Turun yliopistosta. Sivuaineinaan Tytti opiskeli erityispedagogiikkaa ja opettajan pedagogiset opinnot sekä monikulttuurisuuden opintokokonaisuuden.

Jukka Oksa

Jukka Oksa

Palvelupäällikkö

Filosofian maisteri
040 090 9055
jukka.oksa@tutorhouse.fi 

Jukka Oksa toimii Tutorhousen lukioille suunnatun Digiluokka-opetuspalvelun palvelupäällikkönä.

Jukka on peruskoulutukseltaan matematiikan opettaja, joka on ehtinyt toimia opettajuuden jälkeen rehtorina sekä sivistystoimenjohtajana ennen Tutorhousen palvelukseen siirtymistä.

Tutorhousen hallitus

 

Teemu Lehtonen

Tutorhousen hallituksen puheenjohtaja
Head of House, Sanoma Pro Oy / Liiketoiminnan kehitysjohtaja, Sanoma Learning Nordic
Valtiotieteen maisteri

Teemu työskentelee Sanoma Pro Oy:ssa Head of House -roolissa ja hän toimii myös Sanoma Learningin Nordic-alueen liiketoiminnan kehitysjohtajana. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri Helsingin Yliopistosta. Ennen Sanoma Pro:ta Teemu työskenteli pitkään MTV Mediassa digitaalisten palveluiden ja liiketoiminnan kehitystehtävissä.

 

 

Krista Honkimäki

Tutorhousen hallituksen jäsen
Liiketoimintapäällikkö, Oppi&ilo, Sanoma Pro Oy
Kauppatieteiden maisteri
 

Krista vastaa Oppi&ilo-kuluttajaliiketoiminnasta Sanoma Pro Oy:ssa. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri Helsingin Kauppakorkeakoulusta (nyk. Aalto yliopisto). Kristalla on yli 10 vuoden kokemus markkinoinnista, strategiatyöstä ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Ennen Sanoma Prota Krista työskenteli mm. Nissan Nordic-organisaatiossa sekä strategiatyön vetäjänä että sähköautoliiketoiminnan liiketoimintavastaavana, joten kokemusta hänelle on kertynyt uuden markkinasegmentin valmistelusta, tuotteen kysynnän luomisesta ja kasvun johtamisesta.