Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Kokeneet opettajat takaavat laadun

ope — Katri
ope — Juha
ope — Liisa
ope — Jarkko

Tutorhousen laadukkaan opetuksen takaavat pätevät ja kokeneet opettajat, joiden taustat on tarkistettu. Opettajinamme ei työskentele opiskelijoita. Kaikki opettajamme ovat suorittaneet opettajan pedagogiset opinnot, jotka antavat opettajan kelpoisuuden peruskoulussa tai lukiossa.

 

Opettajiemme työtä ohjaavat eettiset säännöt ja laatukriteerit. Lue niistä lisää täällä.

Saat ennen ensimmäistä tuntiasi tiedot sinulle valitusta opettajasta. Valitsemme hänet toiveidesi ja oppimistavoitteidesi perusteella.

 

Tyytyväisyystakuu

Saat uutena asiakkaana opetuspalveluihimme ja opettajiemme ammattitaitoon liittyvän tyytyväisyystakuun: jos et ole ensimmäisen kerran jälkeen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Sinulla on myös oikeus vaihtaa opettajaa, jos yhteistyö ei jostain syystä suju.

Lisää palautetta opettajistamme löydät esimerkiksi asiakaskyselyidemme tuloksista 2021, 2020, 2019, 2018 ja 2017.

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Tutustu opettajiimme ja heidän saamaansa palautteeseen

Tutorhousella toimii 100 ammattitaitoista ja pidettyä opettajaa. He kaikki ovat suorittaneet opettajan pedagogiset opinnot, jotka antavat opettajan kelpoisuuden peruskoulussa tai lukiossa. Alla voit tutustua esimerkkeihin opettajistamme. Myös muiden kuin alla mainittujen oppiaineiden opetusta on saatavilla. Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

Jarkko, FM

Jarkko

Lukion fysiikan ja lyhyen matematiikan opettaja. "Jarkko on loistava opettaja. Osasi asian erittäin hyvin ja opetus ja ohjelmien käyttö oli selkeää."

Outi K., FM

Outi

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan ja kemian opettaja, oppikirjojen tekijä. "Outi oli todella ammattitaitoinen. Sen lisäksi, että oppimistulokset olivat loistavat, hän pystyi valamaan itseluottamusta oppilaaseen."

Tomi, FM

Tomi

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. "Parhaita matematiikan opettajia, mitä mulla on ollut. Rento, huumorintajuinen ja ammattitaitoinen. Osasi selittää asiat niin että maallikko ymmärsi."

Jenna, FM

Jenna

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. "Jenna oli aivan ihana opettaja, ja ymmärsin todella hyvin kaikki osa-alueet. Jenna auttoi paljon tehtävissä, jos ei osannut ja vaikeatkin tehtävät onnistuivat hänen avullaan."

Juhani, FM

Juhani

Yläkoulun ja lukion matematiikan, kemian ja fysiikan opettaja. Också på svenska! Also in English! "Juhani on huikean valovoimainen persoona. Hän sai teinipoikaan liikettä ja selkeytti matematiikkamössöä niin, että pojalle jäi luottavainen fiilis, että kovalla työllä voi vaikeasta oppiaineesta selvitä."

Ritva-Leena, FM

Ritvis

Yläkoulun ja lukion matematiikan opettaja. "Kiitos aivan mahtavasta tukiopetuksesta, jota olette tyttärellemme tarjonneet!"

Juha-Matti O., FM

Juha-Matti

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan ja fysiikan opettaja. "Opettaja oli hyvin ammattitaitoinen, hän osasi vastata kysymyksiin ja tarkentaa asioita, kun pyydettiin."

Ari, FM

Ari

Lukion kemian ja lyhyen matematiikan opettaja. "Ari oli hyvä opettamaan ja yksinkertaistamaan vaikeampiakin aiheita. Hän osallistui rennon ja mukavan ilmapiirin luomiseen kertomalla itsekin tarinoita ja heittämällä vitsejä."

Markus, FM

Markus

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. "Kiitos Markukselle, nyt jännitetään, miten hyvä arvosana yo-kirjoituksista tulee. Se tiedetään, että tulee koko lukioajan paras arvosana!"

Meliina, FM

Meliina

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan ja fysiikan opettaja, myös IB. Also in English! "Hyvä opettaja. Neuvoi tarpeen tullen ja antoi hyvin aikaa tehdä tehtäviä, huomioi ja antoi apua tarpeen mukaan.”

Juha R., FM

Juha R.

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. "Tytär saavutti matematiikasta Eximian. Lähtötaso oli huono ja Juhan tuella matematiikka otettiin haltuun kolmessa kuukaudessa. Käsittämättömän hyvä tulos ja iso kiitos opettajalle!"

Petri, FM

Petri

Yläkoulun ja lukion matematiikan opettaja. "Opettaja oli hyväntuulinen ja selitti asiat selkeästi ja hyvin!"

Erkko, FM

Erkko

Lukion fysiikan ja lyhyen matematiikan opettaja. "Tykkäsin opettajasta paljon. Opetus oli selkeää ja omia toiveitamme toteutettiin hyvin. Opettajalta oli helppoa kysyä ja hän antoi hyvät ja selkeät vastaukset."

Janne L., FM

Janne

Yläkoulun ja lukion matematiikan, fysiikan ja kemian opettaja, myös IB. Also in English! "Janne on superhyvä opettaja: innostava, osaa opettaa ikätasoisesti ja on hyvä esimerkki."

Katrin, FM

Katrin

Yläkoulun matematiikan ja kemian opettaja. "Perheemme 15-vuotias on ollut Katrinin opetuksessa sekä syksyllä että keväällä. Tuossa ajassa nuoren matematiikan numerot ovat nousseet dramaattisesti ja myös kiinnostus ainetta kohtaan parantunut. Olemme erittäin tyytyväisiä opetuksen tasoon ja Katrinin kykyyn motivoida ja innostaa oppilasta."

Maria E., FM

Maria

Yläkoulun ja lukion matematiikan, kemian ja fysiikan opettaja. "Opettaja teki kaiken hyvin, asiallista opetusta."

Anna, DI

Anna

Peruskoulun matematiikan, fysiikan ja kemian opettaja. "Opettaja oli tosi mukava ja opetti selkeästi."

Jaakko, FM

Jaakko

Yläkoulun matematiikan ja kemian opettaja. "Olen todella tykännyt Jaakon opetuksesta!"

Tanja, FM

Lukion fysiikan ja lyhyen matematiikan opettaja, myös IB. Also in English. "Opettajalla oli selkeästi runsaasti kokemusta ja hän osasi selittää asiat opiskelijan tason mukaan ymmärrettävästi. Hän myös kertoi vaihtoehtoisia laskutapoja ja erilaisia muita lisätietoja, mikä oli mielestäni hienoa."

Susanna, FM

Lukion kemian ja lyhyen matematiikan opettaja. "Susanna osasi opettaa yksinkertaisesti ja selkeästi ja ottaa oppilaat hyvin huomioon. Apua sai aina kun tarvitsi. Oppilaita kuunneltiin kurssin käsiteltävissä asioissa."

Eero, FM

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan ja fysiikan opettaja. "Todella hyvää opetusta! Opettaja Eero oli tosi asiantunteva ja kävi kivasti asiat läpi niin, että ne ymmärsi. Paljon kiitoksia hänelle!"

Juho, FM

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. "Opettaja oli hyvä, opetus oli laadukasta, hyvin ymmärrettävää ja opetus eteni sopivaa vauhtia. Opettaja osasi auttaa hyvin tehtävien teossa, ja parempaa opetusta ei olisi voinut toivoakaan."

Sonja, FM

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. "Opettaja oli mukava ja jaksoi kärsivällisesti selittää kaikki asiat. Opetus oli selkeää ja hyvin perusteellista."

Elli, FM

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan ja kemian opettaja. Also in English. "Elli oli tosi hyvä selittämään ja auttoi ymmärtämään, kun kysyttävää tuli! Sai tosi hyviä vinkkejä kirjoituksia varten ja kunnollista avustusta laskimen ja muidenkin teknisten laitteiden käyttöön!"

Tuuli, FM

Lukion matematiikan ja fysiikan opettaja. "Tuulin opetustyyli oli selkeä ja sain hyvin apua ja vastauksia kysymyksiini. Helposti lähestyttävä."

Janne N., FM

Lukion matematiikan opettaja. "Opettaja oli erittäin pätevä. Hän oli myös hyvin tavoitettavissa online-kurssin aikana ja kyseli myös oppilailta mielipidettä kurssin toteutuksesta. Opettaja oli helposti lähestyttävä, aktiivinen ja piti huolen oppilaiden osaamisesta."

Mika, FM

Mika

Lukion ja peruskoulun äidinkielen opettaja. "Erittäin osaava ja innostava opettaja, joka sai pojan innostumaan äidinkielestä ja luottamaan omaan tekemiseensä. Kymmenellä Mikan yksityistunnilla paikattiin kolmen vuoden puutteet ja poikamme sai äidinkielen kirjoituksensa tehtyä."

Juha-Matti T., FM

J-M

Lukion äidinkielen opettaja. "Todella motivoiva ja ammattitaitoinen opettaja."

Johanna, FM

Yläkoulun, lukion ja aikuisten äidinkielen opettaja. "Opetus oli hyvää ja asiantuntevaa. Kirjoitustehtävistä saatu yksilöllinen palaute auttoi paljon."

Anita, FM

Lukion äidinkielen opettaja. "Opettaja oli hyvä ja vastasi kaikkien kysymyksiin. Hän osasi ohjata opiskelijoita toimimaan online-opetuksessa niin, että kaikki toimi hyvin."

Liisa H., FM

Lukion äidinkielen opettaja. "Kiitos Liisalle, että nostit äidinkielen arvosanani jostain pohjamudista korkeaan E:hen!"

Jonna, FM

Lukion äidinkielen opettaja. "Opettaja ja opetus oli hyvää. Motivaatiota ja uskoa taisi kasvattaa myös hyvä palaute kotitehtävästä."

Susanna, FM

Lukion äidinkielen opettaja. "Susanna on erittäin pätevä ja hyvä opettaja."

Marjut

Marjut

Peruskoulun ja lukion englannin ja ranskan opettaja. "Suuret kiitokset Marjutille englannin opetuksesta lapselleni. Yo-kirjoitukset menivät nyt todennäköisesti läpi. Lähtötasona keväällä oli alla kaksi hylättyä kurssia ja muista rimaa hipoen läpi. Taso nousi vakaasti ja lapsen itseluottamus lisääntyi!"

Anne H-O, FM

Anne H-O

Yläkoulun ja lukion englannin ja ruotsin opettaja. "Opettaja oli todella mukava ja innostava. Opetus oli tosi kivaa! Menisin hänen tunneilleen milloin tahansa."

Lena, FM

Lena

Lukion englannin ja venäjän opettaja. "Opettaja opetti hyvin ja selitti asiat selkeästi."

Marja-Liisa, FM

Marja-Liisa

Yläkoulun ja lukion englannin opettaja. "Aivan erinomainen pedagogi, antoi hyviä vinkkejä kielen harjoitteluun. Pitkä kokemus lukion englannin opettajana näkyi työssä. Auttoi tytärtämme keskittymään oleelliseen. Pystyi luomaan luottamuksellisen opetussuhteen, jonka ansiosta tyttäremme itseluottamus englannin kielen hallinnassa kasvoi."

Katariina, FM

Katariina

Kaikki ikätasot, englannin ja espanjan opettaja. "Pidin paljon opettajasta, oli superhyvä."

Riitta, FM

Riitta

Alakoulun englannin, ranskan ja saksan opettaja.

Juha H., FM

Juha H.

Yläkoulun ja lukion ruotsin ja saksan opettaja. "Jos saa niskojaan nakkelevan, kaikkitietävän, ruotsia vihaavan pojan kiinnostumaan ruotsista ja nostamaan numeroita, on kyllä todella oikealla alalla!"

Outi O., FM

Outi

Lukion ruotsin ja saksan opettaja. "Pidin opetuksesta paljon! Opettaja kyseli, auttoi löytämään oikean vastauksen ja tarvittaessa helpotti tehtävää. Hän myös tarkisti ripeästi meidän kirjoitelmat ja antoi niistä selkeää palautetta."

Susanne, TM

Susanne

Lukion ruotsin ja terveystiedon opettaja. "Ruotsin opettaja Susanne on meidän pojan mielestä ihan paras. Sama poika oli ennen Susannea päättänyt, että ruotsin numero voi olla ihan hyvin 7. Nyt numero on noussut ensin syksyllä kasiin ja nyt on tulossa keväällä ysi."

Maria H., FM

Yläkoulun ja lukion ruotsin ja saksan opettaja. "Opettaja oli minusta todella hyvä, ensimmäinen joka oikeasti osasi opettaa asiat hyvin ja yksinkertaisesti. Opettajalle ehdottomasti menee minulta pisteet."

Anne H., KM

Anne H.

Yläkoulun ja lukion erityisopettaja. Kaikki oppiaineet, opiskelutekniikat, oppimisvaikeudet. "Anne on 10 plus. Haluamme pitää hänet kirjoituksiin asti eli vielä kaksi lukuvuotta."

Kirsi, KM

Kirsi E.

Alakoulun erityisopettaja. Kaikki oppiaineet, opiskelutekniikat, oppimisvaikeudet. "Kirsi on ollut suureksi avuksi lapselleni. Lapsesta on aina mukava mennä tunnille ja hän on oppinut lisää opiskelutaitoja, oppimismyönteisyys on lisääntynyt ja oma vastuunotto on lisääntynyt. Lisäksi taidot pääopetusaineessa ovat kehittyneet, eikä minun ole tarvinnut tukea tätä ainetta juuri lainkaan."

Katri, KM

Katri

Yläkoulun erityisopettaja. Kaikki oppiaineet, opiskelutekniikat, oppimisvaikeudet.

Asko, KM

Asko

Ala- ja yläkoulun erityisopettaja. Kaikki oppiaineet, opiskelutekniikat, oppimisvaikeudet. Also in English!

Satu, KM

Satu

Ala- ja yläkoulun erityisopettaja. Kaikki oppiaineet. "Satu on saanut yhteistyön toimimaan hyvin esiteinimme kanssa. Ammattilaisen taidolla on osannut arvioida vaikeat kohdat ja saanut avattua lukkoja matemaattisessa ajattelussa. Lapsemme asenne matematiikkaan on muuttunut, se on jopa helpointa ja mukavinta koulussa.”

Liisa L., KM

Liisa

Yläkoulun erityisopettaja, kaikki oppiaineet.

Pirjetta, KM

Pirjetta

Yläkoulun erityisopettaja, kaikki oppiaineet.

Tytti, KM

Tytti H.

Yläkoulun erityisopettaja, kaikki oppiaineet.

Arja, KM

Lukion erityisopettaja ja S2-opettaja, opiskelutekniikat. "Arja on rauhallinen, empaattinen, aito ja ymmärtäväinen."

Anne E., KM

Alakoulun erityisopettaja, lukivaikeudet. "Aivan ihana ja ammattitaitoinen opettaja. Hänen ansiostaan poikamme valmiudet lukemiseen ja kirjoittamiseen ovat nousseet huimaa vauhtia!"

Matti, KM

Ala- ja yläkoulun erityisopettaja, kaikki oppiaineet. "Mahtava ote heti ensitapaamisella kahden nuoren kanssa. Matti lunasti poikien kunnioituksen ja sitä kautta tulokset puhuvat yhteistyön puolesta. Sekä oppilas että me vanhemmat olimme enemmän kuin tyytyväisiä."

Jaana, KM

Yläkoulun ja 10. luokan erityisopettaja, kaikki oppiaineet, erityisesti matematiikka. "Jaana on mahtava matikan opettaja! Rauhallinen ja fiksu."

Jyri, KM

Ala- ja yläkoulun erityisopettaja. "Erittäin hyvä opettaja, hyvät vuorovaikutustaidot ja viestintä vanhemmille hyvää. Lapsemme on pitänyt tunneista eikä ole koskaan halunnut jättää niitä väliin."

Pasi, FM

Pasi

Lukion biologian ja maantiedon opettaja, opinto-ohjaaja. "Opettaja oli loistava. Mukava ja osasi opettaa erittäin hyvin, jolloin asiat jäivät todella mieleen."

Minna, KM

Minna

Lukion opinto-ohjaaja ja psykologian opettaja.

Opettajiltamme saat täsmäapua oppimiseen!

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Haluatko Tutorhousen opettajaksi? Täytä rekrytointilomake täällä »

Haemme matematiikan opettajia - lue lisää