Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Kokeneet opettajat takaavat laadun

ope — Katri
ope — Juha
ope — Liisa
ope — Jarkko

Tutorhousen laadukkaan opetuksen takaavat pätevät ja kokeneet opettajat, joiden taustat on tarkistettu. Suurin osa heistä työskentelee päivisin peruskoulussa tai lukiossa. Opettajamme tuntevat hyvin opetussuunnitelmien vaatimukset ja tavoitteet.

Tutorhousen opettajina työskentelee ammattitaitoisia aineenopettajia, erityisopettajia, luokanopettajia sekä opinto-ohjaajia. Lue lisää opettajien pätevyydestä täältä.

Opettajina ei ole opiskelijoita. Kaikki opettajamme ovat suorittaneet opettajan pedagogiset opinnot, jotka antavat opettajan kelpoisuuden peruskoulussa tai lukiossa.

Opettajiemme työtä ohjaavat eettiset säännöt ja laatukriteerit. Lue niistä lisää täällä.

Saat ennen ensimmäistä tuntiasi tiedot sinulle valitusta opettajasta. Valitsemme hänet toiveidesi ja oppimistavoitteidesi perusteella.

 

Tyytyväisyystakuu

Saat uutena asiakkaana opetuspalveluihimme ja opettajiemme ammattitaitoon liittyvän tyytyväisyystakuun: jos et ole ensimmäisen kerran jälkeen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Sinulla on myös oikeus vaihtaa opettajaa, jos yhteistyö ei jostain syystä suju.

Lisää palautetta opettajistamme löydät esimerkiksi asiakaskyselyidemme tuloksista 2021, 2020, 2019, 2018 ja 2017.

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Opettajistamme sanottua:

Opettaja on ollut tuki ja turva kemian ja matematiikan opiskelussa. Suurkiitos!"
Erittäin hyvä opettaja, hyvät vuorovaikutustaidot, viestintä vanhemmille hyvää. Lapsemme on pitänyt tunneista eikä ole koskaan halunnut jättää niitä väliin."
Opettaja oli aivan mahtava. Skype-oppituntimme alkoivat aina ajallaan, mutta eivät koskaan loppuneet kesken kaiken. Jokainen tehtävä katsottiin yhdessä loppuun asti. Hän antoi aina mahdollisuuden pohtia itse tehtävän kulun eikä vain alkanut ratkaista tehtävää puolestani. Näin tehtävienratkaisukykyni kasvoi huomattavasti. Kiitos opettajan, uskalsin mennä matematiikan yo-kirjoituksiin luottavaisin mielin. Odotin innolla jokaista tuntiamme, koska ilmapiiri oli iloinen ja luottavainen. Jos joskus vielä tarvitsen opetusta matematiikan osalta, toivon että TutorHousen ope olisi se, joka minua opettaisi, koska hän on opettaja isolla o:lla."
Jos saa niskojaan nakkelevan, kaikkitietävän, ruotsia vihaavan pojan kiinnostumaan ruotsista ja nostamaan numeroita, on kyllä todella oikealla alalla!"
Mahtava ote heti ensi tapaamisella kahden nuoren kanssa. Opettaja lunasti poikien kunnioituksen ja sitä kautta tulokset puhuvat yhteistyön puolesta. Sekä oppilas, että me vanhemmat olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Ensi vuonna on tarkoitus jatkaa yhteistyötä TutorHousen kanssa kuopuksen opiskelun avittamiseksi."
Englannin opettaja on aivan erinomainen pedagogi ja antoi hyviä vinkkejä kielen harjoitteluun. Pitkä kokemus lukion englannin opettajana näkyi työssä ja hän auttoi tytärtämme keskittymään oleelliseen. Opettaja pystyi luomaan luottamuksellisen opetussuhteen, jonka ansiosta tyttäremme itseluottamus englannin kielen hallinnassa kasvoi."

Opettajat

Tutorhousella toimii 100 ammattitaitoista ja pidettyä opettajaa. He kaikki ovat suorittaneet opettajan pedagogiset opinnot, jotka antavat opettajan kelpoisuuden peruskoulussa tai lukiossa. Alla voit tutustua esimerkkeihin opettajistamme. Myös muiden kuin alla mainittujen oppiaineiden opetusta on saatavilla. Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

Opettajiltamme saat täsmäapua oppimiseen!

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Haluatko Tutorhousen opettajaksi? Täytä rekrytointilomake täällä »