Kokeneet opettajat takaavat laadun

Opetuksen korkean tason TutorHousessa takaavat kokeneet, pätevät ja luotettavat opettajat. Opettajien taustat on tarkistettu. Suurin osa TutorHousen opettajista työskentelee peruskoulussa tai lukiossa. He tuntevat hyvin koulujen ja lukioiden opetussuunnitelman vaatimukset ja tavoitteet.

lisäopetus

TutorHousen opettajina työskentelee päteviä, ammattitaitoisia ja luotettavia aineenopettajia (mm matematiikka, fysiikka, kemia, äidinkieli, ruotsi, englanti, muut kielet), erityisopettajia, luokanopettajia sekä opinto-ohjaajia. Lue lisää opettajien pätevyydestä täältä.

Opettajina ei ole opiskelijoita. Kaikki opettajamme ovat suorittaneet opettajan pedagogiset opinnot, jotka antavat opettajan kelpoisuuden peruskoulussa tai lukiossa.

Suurin osa opettajistamme työskentelee samalla peruskouluissa ja/tai lukioissa. Opettajamme ovat huolella valikoituja. Heidän taustansa ja rikostaustaotteensa on tarkistettu.

Opettajiemme työtä ohjaavat eettiset säännöt ja laatukriteerit. Lue niistä lisää täällä.

Opettajiemme toiminta-alueena on tällä hetkellä pääkaupunkiseutu ja Tampere. Opettajamme opettavat oppilaita myös paikkakunnasta riippumatta online esimerkiksi Skype-ohjelman avulla.

Tilaaja saa ennen opetuspalvelun käynnistymistä yksityiskohtaiset tiedot valitusta opettajasta. Opettaja valitaan aina tilaajan tarpeiden ja opetukselle asetettujen tavoitteiden perusteella.

Tyytyväisyystakuu

Tarjoamme opetuspalveluihimme ja opettajiemme ammattitaitoon liittyvän tyytyväisyystakuun.

Lisää palautetta opettajistamme löydät esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyjemme yhteenvedoista 2018 ja 2017.

Opettajistamme sanottua:

Opettaja on ollut tuki ja turva kemian ja matematiikan opiskelussa. Suurkiitos!"
Erittäin hyvä opettaja, hyvät vuorovaikutustaidot, viestintä vanhemmille hyvää. Lapsemme on pitänyt tunneista eikä ole koskaan halunnut jättää niitä väliin."
Opettaja oli aivan mahtava. Skype-oppituntimme alkoivat aina ajallaan, mutta eivät koskaan loppuneet kesken kaiken. Jokainen tehtävä katsottiin yhdessä loppuun asti. Hän antoi aina mahdollisuuden pohtia itse tehtävän kulun eikä vain alkanut ratkaista tehtävää puolestani. Näin tehtävienratkaisukykyni kasvoi huomattavasti. Kiitos opettajan, uskalsin mennä matematiikan yo-kirjoituksiin luottavaisin mielin. Odotin innolla jokaista tuntiamme, koska ilmapiiri oli iloinen ja luottavainen. Jos joskus vielä tarvitsen opetusta matematiikan osalta, toivon että TutorHousen ope olisi se, joka minua opettaisi, koska hän on opettaja isolla o:lla."
Jos saa niskojaan nakkelevan, kaikkitietävän, ruotsia vihaavan pojan kiinnostumaan ruotsista ja nostamaan numeroita, on kyllä todella oikealla alalla!"
Mahtava ote heti ensi tapaamisella kahden nuoren kanssa. Opettaja lunasti poikien kunnioituksen ja sitä kautta tulokset puhuvat yhteistyön puolesta. Sekä oppilas, että me vanhemmat olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Ensi vuonna on tarkoitus jatkaa yhteistyötä TutorHousen kanssa kuopuksen opiskelun avittamiseksi."
Englannin opettaja on aivan erinomainen pedagogi ja antoi hyviä vinkkejä kielen harjoitteluun. Pitkä kokemus lukion englannin opettajana näkyi työssä ja hän auttoi tytärtämme keskittymään oleelliseen. Opettaja pystyi luomaan luottamuksellisen opetussuhteen, jonka ansiosta tyttäremme itseluottamus englannin kielen hallinnassa kasvoi."

Haluatko TutorHousen opettajaksi?

Täytä rekrytointilomake täällä!

Opettajat

TutorHousella toimii 100 ammattitaitoista ja pidettyä opettajaa. Heillä kaikilla on suoritettuna opettajan pedagogiset opinnot, jotka antavat opettajan kelpoisuuden peruskoulussa tai lukiossa. Alla voit tutustua esimerkkeihin opettajistamme. Myös muiden kuin alla mainittujen oppiaineiden opetusta on saatavilla. Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää!

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

outi

Outi, FM

kemia, matematiikka

Outi on toiminut peruskoulun ja lukion opettajana vuodesta 1993-2015 ja tämän jälkeen opettanut vain lukiossa. TutorHousen opettajana hän aloitti vuodesta 2010 ja opettaa sekä yläkoululaisia että lukiolaisia.
Carla

Carla, FM

kemia, matematiikka (myös IB)

Carla on opettanut kemiaa ja matematiikkaa lukiossa ja peruskoulussa yli 25 vuotta. TutorHousella hän aloitti alkuvuodesta 2019. Carla on asunut Australiassa, joten opettaminen luonnistuu häneltä hyvin myös englanniksi (esim. IB-kemia). Carla on kokenut online-opettaja ja tarjoaa online-tunteja syksystä 2019 alkaen.

Peter, FM

matematiikka, fysiikka, kemia (ruotsiksi)

Peter on peruskoulun ja lukion opettaja vuodesta 1974. Peter opettaa ruotsinkielisiä oppilaita.
juha_r

Juha, FM

matematiikka

esa

Esa

matematiikka, fysiikka

Esa on ollut opettajana yli 30 vuotta ja TutorHousella vuodesta 2011.
Kirsi

Kirsi, KM

ruotsi, erityisopetuksen teemat

Kirsi on toiminut jo yli 25 vuotta opettajana ala- ja yläkoulussa. TutorHousella hän on opettanut kahden vuoden ajan.

katrin

Katrin, FM

matematiikka, kemia, fysiikka

Katrin opettaa yläkoululaisille matematiikkaa, kemiaa ja fysiikkaa.
jarmo

Jarmo, FM, lehtori

matematiikka, fysiikka, kemia

Jarmo on toiminut lukion opettajana noin vuoden sekä yläkoulussa noin seitsemän vuotta.
anne

Anne KM, erityisopettaja, erityisluokanopettaja

opiskelutekniikka, lukitestaus, erityisopetuksen teemat

Anne on työskennellyt erityisopettajana 25 vuotta, joista 15 vuotta lukion erityisopettajana. TutorHousella hän on opettanut vuodesta 2010. Anne vetää suosittuja Opi oppimaan -kursseja, tekee lukitestauksia ja opettaa lukiolaisia.
aki

Aki, FM

englanti, filosofia

Akilla on yli 20 vuoden kokemus opettajana eri asteilla luokanopettajana ja aineenopettajana. Aki on opettanut pääasiassa filosofiaa ja englantia.
arja

Arja, FM, lukion lehtori, luokanopettaja

äidinkieli ja kirjallisuus, viestintä

Arja on toiminut opettajana eri asteilla yli 30 vuotta, joista 20 vuotta lukion lehtorina. Lisäksi hänellä on kokemusta viestintäkouluttajana toimimisesta.
juha_h

Juha, FM

ruotsi, saksa

Juhalla on yli 20 vuoden kokemus A- ja B-ruotsin sekä saksan opettamisesta peruskoulussa ja lukiossa. Hän on tehnyt oppikirjoja ja arviointimateriaalia, laatinut A- ja B-ruotsin peruskoulun päättökokeen sekä toiminut YTL:n ruotsin sensorina.
katariina

Katariina, FM

espanja, englanti

Katariina on toiminut opettajana aikuisopetuksen puolella sekä vuodesta 2015 TutorHousella.
janne

Janne, FM

matematiikka, kemia, fysiikka (IB)

Janne on opettanut TutorHousella jo vuodesta 2010. Hänellä on laaja kokemus yksityisopetuksesta ja on opettanut paljon myös muita kuin kansallista opetussuunnitelmaa opiskelevia oppilaita (IB, EB, erilaiset pääsykokeet yliopistoon ja ammattikorkeaan). Janne opettaa myös englanniksi.

Janne teaches mathematics, chemistry and physics also in English. He has had many students who study in a non-Finnish curriculum (i.e. IB, EB) and has taught students preparing for university and university of applied sciences entrance exams.

katri

Katri, FM

englanti, ruotsi, biologia

Katri on opettanut A- ja B-ruotsia, englantia sekä biologiaa lukiossa ja peruskoulussa. Hänellä on paljon kansainvälistä ja kotimaista kokemusta opettajankoulutuksesta. TutorHousella hän on työskennellyt vuodesta 2014. Katrilla on ollut paljon myös aikuisopiskelijoita, kielivalmennustyylistä opetusta sekä online-opetusta. Katrin erityinen kiinnostusalue on oppimisen psykologia.

Juha-Matti

Juha-Matti, FM

fysiikka ja matematiikka

Juha-Matti opettaa lukion fysiikkaa ja matematiikkaa ja tekee parhaillaan myös väitöskirjaa. TutorHousella hän on opettanut alkuvuodesta 2019 lähtien.
marjukka

Marjukka, TkT

kemia (myös IB), matematiikka

Marjukalla on opetuskokemusta monelta tasolta peruskoulusta yliopistoon. Hänen erityisosaamistaan on IB-kemian opetus sekä valmennus pääsykokeiden kemian osa-alueeseen (esim. lääketiede).
marjut

Marjut

ranska, englanti

Marjut on opettanut peruskoulussa vuodesta 1995 sekä lukiossa vuodesta 2003. Lisäksi hän on työskennellyt aikuisopetuksen parissa sekä TutorHousella vuodesta 2010.
Minna

Minna, KM, opinto-ohjaaja

opinto-ohjaus, psykologia

Minna on työskennellyt yläkoulussa vuosina 2003-2011 ja siirtynyt tämän jälkeen lukion opinto-ohjaajaksi. TutorHousella hän on työskennellyt vuodesta 2013 lähtien tehden ohjaustyötä sekä psykologian lukion oppimäärän kertauksia ja ylioppilaskirjoituksiin valmentamista.
pinja

Pinja, FM

ruotsi, luokanopettaja

Pinja on opettanut vuodesta 2008 ja suorittanut luokanopettajan opinnot 2012. TutorHousella hän on opettanut vuodesta 2011.
hanna_l300x401 (1)

Hanna, FM

englanti

Hanna on valmistunut englanninopettajaksi 2015 ja aloittanut Tutorhousella 2017. Hän opettaa sekä lukiolaisia että yläkoululaisia.
riitta_mh300x401

Riitta, FM

saksa, ranska

Riitta on työskennellyt vieraiden kielten opettajana peruskoulussa/lukiossa jo yli 10 vuotta. TutorHousella hän on opettanut vuodesta 2015 tehden yksityisopetusta ja ylioppilaskirjoituksiin valmennusta.
anni300x401

Anni, FM

äidinkieli

Karoliina

Karoliina, DI

matematiikka, fysiikka

Karoliina on toiminut opettajana vuodesta 2012 lähtien sekä lukiossa että peruskoulussa. TutorHousella hän on opettanut vuodesta 2017.
markus_h300x401

Markus, FM

matematiikka

jenni300x401

Jenni, FM

äidinkieli ja kirjallisuus, suomi toisena kielenä, italia

Jenni on toiminut TutorHousella vuodesta 2011 lähtien. Hän on opettanut ylä- ja alakoululaisia, lukiolaisia sekä aikuisia. Jenni opettaa myös Skypessä ja on opettanut yksityisopetuksen lisäksi pienryhmiä.

Hänellä on monen vuoden kokemus aikuisopetuksesta Helsingin aikuisopistossa, parin vuoden ajan Jenni on opettanut maahanmuuttajia aikuisten peruskoulussa.

Tällä hetkellä hän opettaa Eiran aikuislukion peruskoulussa suomea toisena kielenä sekä lukiossa äidinkieltä ja kirjallisuutta.

Jaakko

Jaakko, FM

matematiikka, kemia

Jaakko opettaa kemiaa ja matematiikkaa lukiossa. Hän hallitsee hyvin myös sähköiset matemaattiset ohjelmistot ja lisäksi toimii Tutorhousen Digiluokan opettajana.
Roni

Roni, FM

fysiikka, matematiikka

Roni on opettanut TutorHousella lukion sekä yläkoulun fysiikkaa ja matematiikkaa vuoden 2019 alusta. Hän on myös opettanut kuusi vuotta yliopistossa fysiikan peruskursseja sekä fysiikan opettajille räätälöityä maisteritason kurssia. Tällä hetkellä Roni työstää väitöskirjaa, joka käsittelee fysiikan yliopisto-opetuksen kehittämistä ja täydentää osaltaan fysiikan opettamisen ja oppimisen tutkimuskenttää.
Outi

Outi, FM

ruotsi, saksa

Outi opettaa ruotsia ja saksaa lukiossa, mutta hänellä on pitkä työkokemus myös peruskoulun ja aikuisopiskelijoiden opettajana. Vuonna 2014 Outi aloitti TutorHousella, jossa hän antaa monipuolisesti yksityis-, pienryhmä- ja online-opetusta.
Juhani

Juhani, FM

matematiikka, fysiikka (myös IB)

Juhani on toiminut pitkään lukion matematiikan opettajana, kymmenisen vuotta myös IB-linjalla (HL). Yläasteen matematiikan opetus on kulkenut siinä rinnalla hyvän pedagogisen tuntuman ylläpitämiseksi. Lisäksi Juhani tarjoaa tutortukea fysiikassa esim. yo-kokeeseen tai lääkiksen pääsykokeisiin valmistautuville. Opetus sujuu tarvittaessa myös ruotsin ja englannin kielellä.
Jarkko

Jarkko, FM

fysiikka, matematiikka, tietotekniikka

Jarkko on toiminut matemaattisten aineiden opettajana vuodesta 1994 lähtien sekä peruskoulussa että lukiossa. Syksystä 2019 alkaen hän opettaa pelkästään lukiossa. Jarkon erityisosaamista ovat lukion digityökalut.
ope_ano

TutorHousella työskentelee 100 opettajaa

Saatavilla on myös muiden kuin esittelyissä mainittujen aineiden opetusta. Opetusta on saatavilla suomeksi sekä tietyissä oppiaineissa myös ruotsiksi ja englanniksi. Jätä yhteydenottopyyntö ja kysy lisää!
Haluatko TutorHousen opettajaksi? Täytä rekrytointilomake täällä!

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.45/5 (Asiakaskysely 2019, vastaajina noin 140 perhettä).