Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Tutustu opettajiimme

Kokeneet opettajat takaavat laadun

Opettajina Tutorhousella toimii yli 100 ammattitaitoista ja pidettyä opettajaa. He kaikki ovat suorittaneet opettajan pedagogiset opinnot, jotka antavat opettajan kelpoisuuden peruskoulussa tai lukiossa ja heillä kaikilla on runsaasti opetuskokemusta. He ovat innostavia ja kannustavia, todellisia huippuopettajia. Opettajinamme ei työskentele lainkaan opiskelijoita. Jokaisen opettajan rikostaustaote on tarkistettu.

Opettajiemme työtä ohjaavat eettiset säännöt ja laatukriteerit. Lue niistä lisää täältä.

Alla voit tutustua esimerkkiopettajiimme. Yksityisopetuksessa saat ennen ensimmäistä tuntiasi tiedot sinulle valitusta opettajasta. Valitsemme hänet toiveidesi ja oppimistavoitteidesi perusteella.

Oman opettajasi tavoitat tarvittaessa etunimi.sukunimi@tutorhouse.fi -osoitteesta.

Jarkko, FM

Jarkko S

Lukion fysiikan ja lyhyen matematiikan opettaja. "Jarkko on loistava opettaja. Osasi asian erittäin hyvin ja opetus ja ohjelmien käyttö oli selkeää."

Outi K., FM

Outi K

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan ja kemian opettaja, oppikirjojen tekijä. "Outi oli todella ammattitaitoinen. Sen lisäksi, että oppimistulokset olivat loistavat, hän pystyi valamaan itseluottamusta oppilaaseen."

Tomi, FM

Tomi H

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. Vain etäopetus. "Parhaita matematiikan opettajia, mitä mulla on ollut. Rento, huumorintajuinen ja ammattitaitoinen. Osasi selittää asiat niin että maallikko ymmärsi."

Jenna, FM

Jenna R

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. "Jenna oli aivan ihana opettaja, ja ymmärsin todella hyvin kaikki osa-alueet. Jenna auttoi paljon tehtävissä, jos ei osannut ja vaikeatkin tehtävät onnistuivat hänen avullaan."

Juhani, FM

Juhani K

Yläkoulun ja lukion matematiikan, kemian ja fysiikan opettaja. Också på svenska! Also in English! "Juhani on huikean valovoimainen persoona. Hän sai teinipoikaan liikettä ja selkeytti matematiikkamössöä niin, että pojalle jäi luottavainen fiilis, että kovalla työllä voi vaikeasta oppiaineesta selvitä."

Ritva-Leena, FM

Ritva-Leena J

Yläkoulun ja lukion lyhyen matematiikan opettaja. "Kiitos aivan mahtavasta tukiopetuksesta, jota olette tyttärellemme tarjonneet!"

Juha-Matti O., FM

Juha-Matti O

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan ja fysiikan opettaja. Vain etäopetus. "Opettaja oli hyvin ammattitaitoinen, hän osasi vastata kysymyksiin ja tarkentaa asioita, kun pyydettiin."

Ari, FM

Ari M-1

Lukion kemian ja lyhyen matematiikan opettaja. "Ari oli hyvä opettamaan ja yksinkertaistamaan vaikeampiakin aiheita. Hän osallistui rennon ja mukavan ilmapiirin luomiseen kertomalla itsekin tarinoita ja heittämällä vitsejä."

Markus, FM

Markus H

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. "Kiitos Markukselle, nyt jännitetään, miten hyvä arvosana yo-kirjoituksista tulee. Se tiedetään, että tulee koko lukioajan paras arvosana!"

Juha R., FM

Juha R

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. "Tytär saavutti matematiikasta Eximian. Lähtötaso oli huono ja Juhan tuella matematiikka otettiin haltuun kolmessa kuukaudessa. Käsittämättömän hyvä tulos ja iso kiitos opettajalle!"

Petri, FM

Petri K

Yläkoulun ja lukion matematiikan opettaja. Vain etäopetus. "Opettaja oli hyväntuulinen ja selitti asiat selkeästi ja hyvin!"

Erkko, FM

Erkko S

Lukion fysiikan ja lyhyen matematiikan opettaja. Vain etäopetus. "Tykkäsin opettajasta paljon. Opetus oli selkeää ja omia toiveitamme toteutettiin hyvin. Opettajalta oli helppoa kysyä ja hän antoi hyvät ja selkeät vastaukset."

Janne L., FM

Janne L

Yläkoulun ja lukion matematiikan, fysiikan ja kemian opettaja, myös IB. Also in English! "Janne on superhyvä opettaja: innostava, osaa opettaa ikätasoisesti ja on hyvä esimerkki."

Katrin, FM

Katrin K

Yläkoulun matematiikan ja kemian opettaja. "Perheemme 15-vuotias on ollut Katrinin opetuksessa sekä syksyllä että keväällä. Tuossa ajassa nuoren matematiikan numerot ovat nousseet dramaattisesti ja myös kiinnostus ainetta kohtaan parantunut. Olemme erittäin tyytyväisiä opetuksen tasoon ja Katrinin kykyyn motivoida ja innostaa oppilasta."

Maria E., DI

Maria E

Yläkoulun ja lukion matematiikan, kemian ja fysiikan opettaja. Vain etäopetus. "Selkeä opetus positiivisella asenteella, oppilaiden toiveet ja tarpeet huomioiden. "

Carla, FM

Carla U

Lukion kemian ja lyhyen matematiikan opettaja. Vain etäopetus. "Opettaja oli ystävällinen ja kaikki huomioiva, pyrkien neuvomaan henkilökohtaisesti jokaista oppilasta tehtävien aikana. Opetus tuntui laadukkaalta ja hyvin rytmitetyltä."

Anna, DI

Anna K

Peruskoulun matematiikan, fysiikan ja kemian opettaja. "Opettaja oli tosi mukava ja opetti selkeästi."

Jaakko, FM

Jaakko T

Yläkoulun matematiikan ja kemian opettaja. "Jaakko selitti kaiken selkeästi ja kävi hyvin läpi paljon materiaalia lyhyessä ajassa. Vaikka kurssi oli vain kertauskurssi, opin silti paljon uutta. Jaakko on yksi parhaista matematiikan opettajista, joita minulla on ollut."

Tanja, FM

Tanja E 1

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja, myös IB. Also in English. Vain etäopetus. "Opettajalla oli selkeästi runsaasti kokemusta ja hän osasi selittää asiat opiskelijan tason mukaan ymmärrettävästi. Hän myös kertoi vaihtoehtoisia laskutapoja ja erilaisia muita lisätietoja, mikä oli mielestäni hienoa."

Sakari, FM

Sakari S 1

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja, yläkoulun matematiikka. Vain etäopetus.

Susanna K., FM

Susanna K. teksti

Lukion kemian ja lyhyen matematiikan opettaja. "Susanna osasi opettaa yksinkertaisesti ja selkeästi ja ottaa oppilaat hyvin huomioon. Apua sai aina kun tarvitsi. Oppilaita kuunneltiin kurssin käsiteltävissä asioissa."

Eero, FM

Eero teksti

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan ja fysiikan opettaja. Vain etäopetus. "Todella hyvää opetusta! Opettaja Eero oli tosi asiantunteva ja kävi kivasti asiat läpi niin, että ne ymmärsi. Paljon kiitoksia hänelle!"

Juho, FM

Juho teksti

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. Vain etäopetus. "Opettaja oli hyvä, opetus oli laadukasta, hyvin ymmärrettävää ja opetus eteni sopivaa vauhtia. Opettaja osasi auttaa hyvin tehtävien teossa, ja parempaa opetusta ei olisi voinut toivoakaan."

Sonja, FM

Sonja teksti

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. Vain etäopetus. "Opettaja oli mukava ja jaksoi kärsivällisesti selittää kaikki asiat. Opetus oli selkeää ja hyvin perusteellista."

Elli, FM

Elli teksti

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan ja kemian opettaja. Also in English. "Elli oli tosi hyvä selittämään ja auttoi ymmärtämään, kun kysyttävää tuli! Sai tosi hyviä vinkkejä kirjoituksia varten ja kunnollista avustusta laskimen ja muidenkin teknisten laitteiden käyttöön!"

Tuuli, FM

Tuuli teksti

Lukion matematiikan ja fysiikan opettaja. "Tuulin opetustyyli oli selkeä ja sain hyvin apua ja vastauksia kysymyksiini. Helposti lähestyttävä."

Janne N., FM

Janne N teksti

Lukion matematiikan opettaja. Vain etäopetus. "Opettaja oli erittäin pätevä. Hän oli myös hyvin tavoitettavissa online-kurssin aikana ja kyseli myös oppilailta mielipidettä kurssin toteutuksesta. Opettaja oli helposti lähestyttävä, aktiivinen ja piti huolen oppilaiden osaamisesta."

Mika S., FM

Mika S teksti

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. Nykyaikaisen digitaalisen oppimateriaalin, laskinohjelmistojen ja GeoGebran asiantuntija. Vain etäopetus. "Poika sai viime kokeesta 8 ja ilman sinun apua olisi ollut arviolta 6💪"

Jussi, FM

Jussi teksti

Lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettaja. Tietotekniikka. Vain etäopetus. "Jussi oli opettajana todella hyvä ja kokenut. Osasi erittäin hyvin antaa tärppejä, hyödyllisiä vinkkejä ja vaihtoehtoisia ratkaisutapoja!"

Johanna R, FM

Johanna R

Lukion lyhyen matematiikan opettaja. "Johanna osasi selittää asioita erittäin selkeästi ja ymmärrettävällä tavalla lyhyessä ajassa. Opettajan asenne oli todella hyvä ja hänen tapa opettaa sopi itselle."

Riika, FM

Riika

Yläkoulun ja lukion matematiikan opettaja

Piia, FM

Piia

Yläkoulun ja lukion lyhyen matematiikan ja kemian opettaja. "Opettaja oli erittäin mukava ja motivoi opiskelijoita harjoittelemaan ahkerasti. Opetus oli selkeää ja etenimme sopivalla tahdilla. Kiitos Piia<3"

Mika, FM

Mika A

Lukion ja peruskoulun äidinkielen opettaja. "Erittäin osaava ja innostava opettaja, joka sai pojan innostumaan äidinkielestä ja luottamaan omaan tekemiseensä. Kymmenellä Mikan yksityistunnilla paikattiin kolmen vuoden puutteet ja poikamme sai äidinkielen kirjoituksensa tehtyä."

Juha-Matti T., FL

Juha-Matti T

Lukion äidinkielen opettaja. "Opettaja oli selvästi oppiaineen asiantuntija, ja myös asenne/motivaatio kunnossa. Oppimiseen oli helppo keskittyä. Häneltä sai myös hyviä, oikeasti hyödyllisiä vastauksia kysymyksiin." "Opin Juha-Matin erinomaisessa etäopetuksessa (7 x 90 min) enemmän kuin kolmen vuoden aikana lukiossa. Sain preliminääristä koulussani A:n, mutta varsinaisesta äidinkielen yo-kokeesta tuli M."

Susanna, FM

Susanna M 1

Lukion äidinkielen opettaja. "Susanna on erittäin pätevä ja hyvä opettaja."

Johanna L., FM

Johanna L

Lukion äidinkielen opettaja. Vain etäopetus. "Kurssissa oli hyvää se, että hahmotti paremmin kuinka esimerkiksi äidinkielen yo kirjoituksissa tulisi rakentaa yo kokeen vastaus. Myös aiemmin opittuja asioita kerrattiin ja ne jäi paremmin mieleen. Opettaja oli hyvä ja osasi selittää asiat perusteellisesti ja ymmärrettävästi."

Anita, FM

Anita teksti

Lukion äidinkielen opettaja. Vain etäopetus. "Opettaja oli hyvä ja vastasi kaikkien kysymyksiin. Hän osasi ohjata opiskelijoita toimimaan online-opetuksessa niin, että kaikki toimi hyvin."

Liisa H., FM

liisa h

Lukion äidinkielen opettaja. "Kiitos Liisalle, että nostit äidinkielen arvosanani jostain pohjamudista korkeaan E:hen!"

Jonna, FM

jonna

Lukion äidinkielen opettaja. "Opettaja ja opetus oli hyvää. Motivaatiota ja uskoa taisi kasvattaa myös hyvä palaute kotitehtävästä."

Kirsi K., FM

kirsi k

Lukion äidinkielen opettaja. "Opettaja oli hyvä ja ammattitaitoinen. Tunneilla viihtyi ja sai hyviä vinkkejä kirjoituksiin!"

Tuija T., FM

Tuija T

Lukion äidinkielen opettaja. "Opettaja oli oikein hyvä! Opin häneltä paljon uutta ja sain vastauksen kaikkiin kysymyksiini!"

Marjut

Marjut S

Peruskoulun ja lukion englannin ja ranskan opettaja. "Suuret kiitokset Marjutille englannin opetuksesta lapselleni. Yo-kirjoitukset menivät nyt todennäköisesti läpi. Lähtötasona keväällä oli alla kaksi hylättyä kurssia ja muista rimaa hipoen läpi. Taso nousi vakaasti ja lapsen itseluottamus lisääntyi!"

Jyrki, FM

Jyrki M 1-1

Lukion englannin ja ruotsin opettaja. "Todella laadukas opetus ja perinpohjainen lähestymistapa. Jyrki oli mukava ja kannustava, samalla rento. Hän osasi opettaa selkeästi."

Lena, FM

Lena H

Lukion englannin ja venäjän opettaja. "Opettaja opetti hyvin ja selitti asiat selkeästi."

Hanna, FM

Hanna L

Englannin opettaja, yläkoulu, lukio, aikuiset. Ruotsin opettaja.

Katariina, FM

Katariina V

Kaikki ikätasot, englannin ja espanjan opettaja. "Pidin paljon opettajasta, oli superhyvä."

Anne H-O, FM

Anne H-O

Yläkoulun ja lukion englannin ja ruotsin opettaja. Vain etäopetus. "Opettaja oli todella mukava ja innostava. Opetus oli tosi kivaa! Menisin hänen tunneilleen milloin tahansa."

Riitta, FM

Riitta

Yläkoulun ranskan, saksan, englannin ja ruotsin kieltenopettaja, jolla on kokemusta kaikilta kouluasteilta (alakoulu/lukio).

Tuija I., FM

Tuija I

Englannin opettaja.

Juha H., FM

Juha H

Yläkoulun ja lukion ruotsin ja saksan opettaja. "Jos saa niskojaan nakkelevan, kaikkitietävän, ruotsia vihaavan pojan kiinnostumaan ruotsista ja nostamaan numeroita, on kyllä todella oikealla alalla!"

Outi O., FM

Outi O

Lukion ruotsin ja saksan opettaja. "Pidin opetuksesta paljon! Opettaja kyseli, auttoi löytämään oikean vastauksen ja tarvittaessa helpotti tehtävää. Hän myös tarkisti ripeästi meidän kirjoitelmat ja antoi niistä selkeää palautetta."

Susanne, TM

Susanne A

Lukion ruotsin ja terveystiedon opettaja. "Ruotsin opettaja Susanne on meidän pojan mielestä ihan paras. Sama poika oli ennen Susannea päättänyt, että ruotsin numero voi olla ihan hyvin 7. Nyt numero on noussut ensin syksyllä kasiin ja nyt on tulossa keväällä ysi."

Hanna H., FM

Hanna J

Yläkoulun ja lukion ruotsin ja saksan opettaja. Vain etäopetus. ”Lämmin kiitos sinulle erinomaisesta opetuksesta! Tyttäremme on myös pitänyt tunneista, olet saanut hyvää palautetta häneltä.”

Pinja, FM

Pinja R

Ala- ja yläkoulun ruotsin opettaja.

Maria H., FM

Maria H teksti

Yläkoulun ja lukion ruotsin ja saksan opettaja. Vain etäopetus. "Opettaja oli minusta todella hyvä, ensimmäinen joka oikeasti osasi opettaa asiat hyvin ja yksinkertaisesti. Opettajalle ehdottomasti menee minulta pisteet."

Marko K., FM

Marko K

Lukion ruotsin opettaja.

Marianne, FM

Marianne

Lukion A- ja B-ruotsin opettaja.

Lena, FM

Lena H

Venäjän opettaja.

Outi, FM

Outi O-1

Saksan opettaja

Katariina, FM

Katariina V

Espanjan opettaja

Anna H, FM

Anna H

Lukion ja yläkoulun italian ja espanjan opettaja.

Pasi, FM

Pasi S

Lukion biologian ja maantiedon opettaja, opinto-ohjaaja. Vain etäopetus. "Opettaja oli loistava. Mukava ja osasi opettaa erittäin hyvin, jolloin asiat jäivät todella mieleen."

Minka, FL

Opekuvamalli

Lukion psykologian opettaja. "Minka on todella inspiroiva psykologian opettaja. Hän osaa antaa hyviä vinkkejä ja opettaa asioita erittäin mielenkiintoisesti niin, että ne jää mieleen ja jaksaa keskittyä. Minkan tunnit sai itseni kiinnostumaan psykologiasta vielä enemmän. Tunneille oli aina mukava tulla positiivisen ilmapiirin keskelle."

Marko L., FM

Marko L

Lukion uskonnon ja filosofian opettaja. Psykologian opettaja. "Opettaja oli kannustava ja asiantunteva. Hän välitti ja oli aidosti kiinnostunut oppilaista ja kyseli vielä kokeen jälkeenkin kuinka sujui. Hän oli läsnä oleva ja tavoitettavissa koko kurssin ajan ja vielä sen jälkeenkin."

Ville, FM

Ville H

Lukion historian ja yhteiskuntaopin opettaja. "Ville opetti hyvin ja kertoi laajasti yo-kirjoituksista sekä historian aiheista. Opettaja oli mukava ja häneen sai helposti yhteyttä. Opetus oli myös hyvää ja materiaalit jäi mieleen."

Arja, KM

Arja K-1

Yläkoulun ja lukion erityisopettaja ja opiskelutaidot. Yläkoulun, lukion ja aikuisten S2- opetus. "Kiitän sydämestäni sinua opettamisesta, tukemisesta ja tsemppaamisesta."

Kirsi, KM

Kirsi E

Ala- ja yläkoulun erityisopettaja, ruotsin opettaja. Kaikki oppiaineet, opiskelutekniikat, oppimisvaikeudet. "Kirsi on ollut suureksi avuksi lapselleni. Lapsesta on aina mukava mennä tunnille ja hän on oppinut lisää opiskelutaitoja, oppimismyönteisyys on lisääntynyt ja oma vastuunotto on lisääntynyt. Lisäksi taidot pääopetusaineessa ovat kehittyneet, eikä minun ole tarvinnut tukea tätä ainetta juuri lainkaan."

Katri, KM

Katri N

Yläkoulun erityisopettaja. Vain etäopetus. Kaikki oppiaineet, opiskelutekniikat, oppimisvaikeudet. "Opettaja on ollut mukava ja innostava ja huomioinut hyvin, että kaikki oppivat eri tavalla, Hän on antanut hyviä oppimisvinkkejä ja neuvoja, joita ei koulussa anneta."

Pia, KM

Pia K 1

Erityisopettaja, ala- ja yläkoulu, lukitestaus ja -kuntoutus, oppimisvaikeudet, opiskelutekniikat, ajanhallinta ja motivaatio.

Asko, KM

Asko P

Ala ja yläkoulun sekä lukion erityisopettaja. Kaikki oppiaineet, opiskelutekniikat, oppimisvaikeudet.

Satu, KM

Satu S

Ala- ja yläkoulun erityisopettaja. Kaikki oppiaineet. "Satu on saanut yhteistyön toimimaan hyvin esiteinimme kanssa. Ammattilaisen taidolla on osannut arvioida vaikeat kohdat ja saanut avattua lukkoja matemaattisessa ajattelussa. Lapsemme asenne matematiikkaan on muuttunut, se on jopa helpointa ja mukavinta koulussa.”

Jaana, KM

Jaana J

Yläkoulun ja 10. luokan erityisopettaja, tuva-opettaja. Kaikki oppiaineet, erityisesti matematiikka. "Jaana on mahtava matikan opettaja! Rauhallinen ja fiksu."

Tytti, KM

Tytti H

Yläkoulun erityisopettaja, kaikki oppiaineet.

Nora, YTM

Nora K

Ala- ja yläkoulun erityisopettaja.

Tero, KM

Tero K

Yläkoulun erityisopettaja.

Anne H., KM

Anne H.

Yläkoulun ja lukion erityisopettaja. Kaikki oppiaineet, opiskelutekniikat, oppimisvaikeudet. "Anne on 10 plus. Haluamme pitää hänet kirjoituksiin asti eli vielä kaksi lukuvuotta."

Liisa L., KM

Liisa

Yläkoulun erityisopettaja, kaikki oppiaineet.

Pirjetta, KM

Pirjetta

Yläkoulun erityisopettaja, kaikki oppiaineet.

Anne E., KM

Anne E

Alakoulun erityisopettaja, lukivaikeudet. "Aivan ihana ja ammattitaitoinen opettaja. Hänen ansiostaan poikamme valmiudet lukemiseen ja kirjoittamiseen ovat nousseet huimaa vauhtia!"

Matti, KM

Matti

Ala- ja yläkoulun erityisopettaja, kaikki oppiaineet. "Mahtava ote heti ensitapaamisella kahden nuoren kanssa. Matti lunasti poikien kunnioituksen ja sitä kautta tulokset puhuvat yhteistyön puolesta. Sekä oppilas että me vanhemmat olimme enemmän kuin tyytyväisiä."

Jyri, KM

Jyri

Ala- ja yläkoulun erityisopettaja. "Erittäin hyvä opettaja, hyvät vuorovaikutustaidot ja viestintä vanhemmille hyvää. Lapsemme on pitänyt tunneista eikä ole koskaan halunnut jättää niitä väliin."

Minna, KM

Minna J

Lukion opinto-ohjaaja ja psykologian opettaja.

Pasi, FM

Pasi S

Opinto-ohjaaja. Biologian ja maantieteen opettaja.

Juhani, FM

Juhani K

Matematik, kemi och fysik

Nina, FM

Nina

Kort och lång matematik, fysik och kemi online

Jan-Anders, FM

Jan-Anders

Kort och lång matematik online

Jessica, KM

Jessica

Alakoulun erityisopettaja, kaikki aineet. Opiskelutekniikka. Online.

kirsikat

Tyytyväisyystakuu

  • Saat uutena asiakkaana yksityisopetuspalveluihimme ja opettajiemme ammattitaitoon liittyvän tyytyväisyystakuun: jos et ole ensimmäisen kerran jälkeen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Sinulla on myös oikeus vaihtaa opettajaa, jos yhteistyö ei jostain syystä suju.
  • Lisää palautetta opettajistamme löydät esimerkiksi asiakaskyselyidemme tuloksista 2021, 2020, 2019, 2018 ja 2017.

Ota yhteyttä

Haluatko Tutorhouselle opettajaksi?