Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Suomen johtava online-opetuksen tarjoaja lukioille

Opettajapalvelut ja opintojaksot

Tutorhousen Digiluokan avulla lukio voi järjestää online-opetuksena ne opintojaksot ja kurssit, jotka eivät muuten toteutuisi esimerkiksi vähäisten valintojen tai opettajan puuttumisen vuoksi. Digiluokassa lukiolainen saa reaaliaikaista, LOPSin mukaista opetusta. Kyseessä ei ole itsenäisesti suoritettava verkkokurssi vaan vuorovaikutteinen ja monipuolinen tapa opiskella. Digiluokan palveluita käyttää jo lähes 150 lukiota.

Miksi valita Digiluokka lukionne kumppaniksi?

1. Lisää lukion houkuttelevuutta

Digiluokka-opetuspalvelu mahdollistaa lukioille joustavan tavan järjestää opetusta. Laaja ja laadukas opetustarjonta sitouttaa lukiolaiset vahvasti omaan kuntaansa ja turvaa lukion tulevaisuuden.

2. Pedagogisesti ja teknisesti toimiva

Digiluokan online-opetus on vuorovaikutteista ja monipuolista. Kyseessä ei ole itsenäisesti suoritettava verkkokurssi, vaan opiskelija saa opettajalta reaaliaikaista opetusta ja työskentelee tunneilla yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Oppimisympäristö on vakaa ja helppokäyttöinen. Digiluokassa opiskelu ja oppiminen on yhtä laadukasta kuin tavallisessa luokkahuoneessakin. Opettaja on aina läsnä ja voi auttaa jokaista osallistujaa.

3. Helppo avaimet käteen -palvelu

Digiluokka-opetuspalvelu on lukiolle helppo ja kätevä tapa järjestää opetusta. Tämä helpottaa muun muassa rekrytointihaasteiden hoitamista valituissa oppiaineissa, eikä Digiluokan ratkaisuissa tarvitse miettiä sijaisjärjestelyjä. Digiluokan kumppanina rehtorin työmäärä ei lisäänny ja hän voi keskittyä omassa työssään olennaiseen.

 

Olemme lukion paras kumppani opetuksen järjestämiseen ja kehittämiseen!

Ota yhteyttä

Lukiolaisten kokemuksia Digiluokasta

 

Minka

Minka opiskeli koko ranskan oppimäärän Digiluokassa ja onnistui yo-kokeessa

"Ajattelin, että ainakin yhden kurssin käyn kokeilemassa Digiluokassa. Se oli sitten niin hyvä, että päätin jatkaa opiskelua." Lue lisää »

Aino

Digiluokka mahdollisti Ainolle ranskan ja venäjän opiskelun

"En pysty painottamaan tarpeeksi, että Digiluokka on järjettömän hyvä mahdollisuus, jos ei voi saada omassa koulussa opetusta jostain kielestä." Lue lisää »

tuuli

Digiluokka yllätti Tuulin positiivisesti online-opetuksen monipuolisuudella

"Mun omat kokemukset Digiluokassa opiskelusta oli tosi positiiviset. Suosittelen täysin vilpittömästi kaikille!" Lue lisää »

elena

Elena haaveili espanjan opiskelusta pitkään – Digiluokan ansiosta se vihdoin onnistui lukiossa

"Suosittelen Digiluokan kursseja erityisesti, jos kaipaat lisää kursseja opintoihisi, pidät rennosta opiskelusta tai haluat oppia uuden kielen." Lue lisää »

Ota yhteyttä

Näin Digiluokassa opiskellaan

 

HubSpot Video

 

Järjestämme pätevät sijaiset ja opintojaksot lukiolaisille

Jos voimme auttaa teidän lukiotanne, kysy meiltä rohkeasti lisää! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä