Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
4-May-10-2023-01-08-31-4553-PM
5-May-10-2023-01-08-37-6845-PM
6-3
7-4

Opettajapalvelut lukioille sekä online-opintotarjotin lukiolaisille

Tutorhousen Digiluokan online-opetuspalvelut ovat tarjonneet vuodesta 2017 lähtien lukioille nopean, helpon ja laadukkaan tavan täydentää resurssejaan. Tällä hetkellä Digiluokan palveluja hyödyntää jo yli 150 lukiota ympäri Suomea.

Digiluokassa lukiolaiset saavat reaaliaikaista, LOPSin mukaista opetusta. Kyseessä on vuorovaikutteinen ja monipuolinen tapa opiskella, ei siis itsenäisesti suoritettavat verkkokurssit.

Opettajapalvelut lukioille

Tutorhousen Digiluokasta lukio saa pätevät online-sijaiset ja muut tarvitsemansa opettajat online-toteutuksena.

Online-opintotarjotin lukiolaisille

Tutorhousen Digiluokan avulla lukiolaiset voivat opiskella online-opetuksessa ne opintojaksot, jotka eivät muuten toteutuisi esimerkiksi vähäisten valintojen tai opettajan puuttumisen vuoksi. Digiluokassa opiskelu on lukiolaisille maksutonta, lukio varaa  ja maksaa opintopaikat opiskelijoilleen.

Tutorhousen Digiluokka on Suomen johtava online-opetuksen tarjoaja lukiolle.

Autamme mielellämme teidän lukiotanne ja opiskelijoitanne! Kysy rohkeasti lisää! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

 

Miksi valita Digiluokka lukionne kumppaniksi?

1. Lisää lukion houkuttelevuutta

Digiluokka-opetuspalvelu mahdollistaa lukioille joustavan tavan järjestää opetusta. Laajemmalla ja laadukkaalla opetustarjonnalla lukiolaiset sitoutuvat vahvasti oman kuntansa lukioon.

2. Pedagogisesti ja teknisesti toimiva

Digiluokan online-opetus on vuorovaikutteista ja monipuolista. Kyseessä eivät ole itsenäisesti suoritettavat verkkokurssit, vaan opiskelija saa opettajalta reaaliaikaista opetusta ja työskentelee tunneilla yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Opettaja on aina läsnä ja voi auttaa jokaista osallistujaa. Digiluokassa opiskelu ja oppiminen on yhtä laadukasta kuin tavallisessa luokkahuoneessakin. 

3. Helppo avaimet käteen -palvelu

Digiluokka-opetuspalvelu on lukiolle helppo ja kätevä tapa järjestää opetusta. Tämä helpottaa muun muassa rekrytointihaasteiden hoitamista valituissa oppiaineissa, eikä Digiluokan ratkaisuissa tarvitse miettiä sijaisjärjestelyjä. Digiluokan kumppanina rehtorin työmäärä ei lisäänny ja hän voi keskittyä omassa työssään olennaiseen.

Olemme lukion paras kumppani opetuksen järjestämiseen ja kehittämiseen!

 

Lukiolaisten kokemuksia Digiluokasta

 

Minka

Minka opiskeli koko ranskan oppimäärän Digiluokassa ja onnistui yo-kokeessa

"Ajattelin, että ainakin yhden kurssin käyn kokeilemassa Digiluokassa. Se oli sitten niin hyvä, että päätin jatkaa opiskelua." Lue lisää »

Aino

Digiluokka mahdollisti Ainolle ranskan ja venäjän opiskelun

"En pysty painottamaan tarpeeksi, että Digiluokka on järjettömän hyvä mahdollisuus, jos ei voi saada omassa koulussa opetusta jostain kielestä." Lue lisää »

tuuli

Digiluokka yllätti Tuulin positiivisesti online-opetuksen monipuolisuudella

"Mun omat kokemukset Digiluokassa opiskelusta oli tosi positiiviset. Suosittelen täysin vilpittömästi kaikille!" Lue lisää »

elena

Elena haaveili espanjan opiskelusta pitkään – Digiluokan ansiosta se vihdoin onnistui lukiossa

"Suosittelen Digiluokan kursseja erityisesti, jos kaipaat lisää kursseja opintoihisi, pidät rennosta opiskelusta tai haluat oppia uuden kielen." Lue lisää »

Näin Digiluokassa opiskellaan

 

HubSpot Video

 

Töihin Digiluokkaan?

Jos haluat toimia Digiluokan opettajana, ota yhteyttä meihin sähköpostilla tai täyttämällä rekrytointilomake. Mainitse lomakkeella Digiluokka.

Rekrytointilomakkeeseen