Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus

Digiluokka™-palvelu lukioille

Tietoa rehtoreille ja opoille

Tietoa lukiolaisille

Laajenna lukionne opetustarjontaa - laadukkaat lukiokurssit online-lähiopetuksena kaikkialle Suomeen

Tutorhousen Digiluokka-palvelun avulla lukiolainen voi opiskella online-lähiopetuksessa niitä lukiokursseja, joita omassa lukiossa ei järjestetä.

Opiskelija voi suorittaa joko yksittäisiä lukiokursseja tai vaikka koko lukion oppimäärän haluamastaan oppiaineesta. Osa Digiluokka-palvelun oppilaista on myös suorittanut ylioppilaskokeen opiskelemastaan aineesta. Lue lisää>>

Digiluokka-palvelun opetus on laadukasta ja lukion opetussuunnitelman mukaista. Kaikki Digiluokka-palvelun opettajat ovat päteviä ja kokeneita lukio-opettajia. Helsingin yliopiston tutkimuksen (2019) mukaan Digiluokka-palvelun kursseilla ja tavallisessa luokkaopetuksessa opiskelemisessa ei ole juurikaan eroa.

Lataa Digiluokka-palvelun esite lukionne opiskelijoille tästä!

UUTTA: Uusille Digiluokka-palvelun opiskelijoille -50%  alennus kurssikirjaan (alennuskoodi Sanoma Pron verkkokauppaan toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen).

digiluokka1200x628

Digiluokka-palvelun hyödyt

  • Laajempi kurssitarjonta lisää lukion houkuttelevuutta ja tuo kilpailuetua.
  • Opiskelija voi opiskella kaikkia haluamiaan oppiaineita omassa lähilukiossaan.
  • Digiluokka-palvelu helpottaa rehtorin työtä - Tutorhouse toteuttaa palvelun "avaimet käteen" -periaatteella.
  • Lukio maksaa kurssimaksun/kurssi/opiskelija – ei muita kuluja. Opetus on lukiolaiselle maksutonta.
  • Helsingin yliopisto on ollut mukana kehittämässä Digiluokka-palvelun opetuksen laatua.

Kurssitarjotin 2020-2021

Digiluokka-palvelun kurssitarjotin jakautuu viiteen jaksoon lukuvuoden ajalle. Kurssitarjottimelta löydät muun muassa vieraiden kielten kursseja, reaaliaineiden syventäviä kursseja ja eri aineiden soveltavia lukiokursseja. Digiluokka-palvelun kurssit ovat lukion opetussuunnitelman mukaisia.

Jos etsimääsi kurssia ei löydy valikoimastamme, voit toivoa sitä meiltä: jukka.oksa@tutorhouse.fi.

Katso kurssitarjotin 2020-2021

Näin ilmoitat lukionne opiskelijat Digiluokka-palvelun kursseille

Lukion rehtori tai opo, ilmoita opiskelijat Digiluokka-palvelun lukiokursseille. Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeet, otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme tilauksen.

Kursseille on jatkuva ilmoittautuminen.

Tilaa opetuspalvelu lukuvuodelle 2020-2021

Opiskelu Digiluokka-palvelun kursseilla

  • Jokaisessa kurssissa on online-lähiopetusta 14 x 75 minuuttia/kurssi. Opiskelijat osallistuvat online-oppitunneille sovittuina ajankohtina.
  • Opettaja on läsnä koko kurssin ajan ja varmistaa opiskelijan oppimisen ja edistymisen. Opiskelijoilta kerätään jatkuvasti palautetta Digiluokka-palvelun opetuksen kehittämiseksi.
  • Digiluokka-palvelun opettajat vastaavat kurssien opetuksesta ja arvioinnista. Kun opiskelija on suorittanut kurssin, opettaja lähettää arvioinnin opiskelijan oman lukion yhteyshenkilölle kurssin hyväksilukua varten.
Digiluokka

Tekniset vaatimukset

Digiluokka-palvelun kursseille osallistumista varten opiskelija tarvitsee vain nettiyhteydellä ja web-kameralla varustetun tietokoneen. Oppimisympäristö video- ja ääniyhteyksineen toimii internet-selaimella – erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa.

Oppimateriaali

Jos kurssiin liittyy oppimateriaalina erillinen oppikirja, sen hankinnasta vastaa opiskelija itse tai niin kuin kussakin lukiossa on yleensä käytäntönä. Muu Digiluokka-palvelun oppimisympäristöstä löytyvä, opettajan tekemä tukimateriaali sisältyy kurssikohtaiseen maksuun (Digiluokka-palvelun opetus on opiskelijalle maksutonta, lukio maksaa kurssimaksun).

Online-oppitunnit

Digiluokka-palvelun oppitunnit pidetään pääsääntöisesti heti lukiopäivän jälkeen iltapäivällä tai alkuillasta. Oppitunnit ovat 75 minuutin mittaisia ja niitä on yhteensä 14 oppituntia/kurssi. Opiskelijat voivat osallistua oppitunneille vaikka kotisohvaltaan.

Rehtoreiden palautetta Digiluokka-palvelusta

On ollut helpottavaa, kun ei tarvitse muun virkatyön lisäksi huolehtia etäkurssilaisten lukujärjestyksiä eikä kokeenvalvontoja. Ilmoitin opiskelijat Digiluokan kurssille, ja Tutorhouse hoiti loput!

Digiluokan hinnoittelumalli on selkeä - tiedän tarkalleen mitä palvelu maksaa.

 

 

Opiskelijoiden palautetta Digiluokka-palvelusta

Tuuli

Digiluokka yllätti Tuulin positiivisesti online-opetuksen monipuolisuudella

"Mun omat kokemukset Digiluokassa opiskelusta oli tosi positiiviset. Suosittelen täysin vilpittömästi kaikille!" Lue lisää »

Aino

Digiluokka mahdollisti Ainolle ranskan ja venäjän opiskelun

"En pysty painottamaan tarpeeksi, että Digiluokka on ihan järjettömän hyvä mahdollisuus, jos ei voi saada omassa koulussa opetusta jostain kielestä." Lue lisää »

Minka

Minka opiskeli koko ranskan oppimäärän Digiluokassa ja onnistui yo-kokeessa

"Ajattelin, että ainakin yhden kurssin käyn kokeilemassa Digiluokassa. Se oli sitten niin hyvä, että päätin jatkaa opiskelua." Lue lisää »

Elena

Elena haaveili espanjan opiskelusta pitkään – Digiluokan ansiosta se vihdoin onnistui lukiossa

"Suosittelen Digiluokan kursseja erityisesti, jos kaipaat lisää kursseja opintoihisi, pidät rennosta opiskelusta tai haluat oppia uuden kielen." Lue lisää »

Rehtori tai opinto-ohjaaja, jätä yhteystietosi lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä. Mietitään yhdessä, miten Digiluokka-palvelu voisi parhaiten palvella juuri teidän lukionne opiskelijoita.

Jos olet opettaja

ja haluat toimia Digiluokka-palvelun opettajana, ota yhteyttä meihin sähköpostilla tai jätä tietosi rekrytointilomakkeella. Mainitse lomakkeella Digiluokka.

Rekrytointilomakkeeseen