Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus

Digiluokka-opetuspalvelu lukioille

Tietoa rehtoreille ja opoille

Tietoa lukiolaisille

Uutta: Digiluokan päiväopetus 2021-2022

Laajenna lukionne opetustarjontaa - laadukkaat lukiokurssit online-lähiopetuksena kaikkialle Suomeen

Tutorhousen Digiluokan avulla lukiolainen voi opiskella online-lähiopetuksessa niitä lukiokursseja, joita omassa lukiossa ei järjestetä.

Opiskelija voi suorittaa joko yksittäisiä lukiokursseja tai vaikka koko lukion oppimäärän haluamastaan oppiaineesta. Osa Digiluokan oppilaista on myös suorittanut ylioppilaskokeen opiskelemastaan aineesta. Lue lisää>>

Digiluokan opetus on laadukasta ja lukion opetussuunnitelman mukaista. Kaikki Digiluokan opettajat ovat päteviä ja kokeneita lukio-opettajia. Helsingin yliopiston tutkimuksen (2019) mukaan Digiluokan kursseilla ja tavallisessa luokkaopetuksessa opiskelemisessa ei ole juurikaan eroa.

Lataa Digiluokan sähköinen esite lukionne opiskelijoille tästä! Esitteeseen voi lisätä lukion oman logon vasempaan alareunaan, ennen Digiluokan logoa. (Tarvitset käyttöösi Adobe DC -ohjelman.)

digiluokka1200x628

Digiluokan hyödyt

  • Laajempi kurssitarjonta lisää lukion houkuttelevuutta ja tuo kilpailuetua.
  • Opiskelija voi opiskella kaikkia haluamiaan oppiaineita omassa lähilukiossaan.
  • Digiluokka helpottaa rehtorin työtä - Tutorhouse toteuttaa palvelun "avaimet käteen" -periaatteella.
  • Lukio maksaa kurssimaksun/kurssi/opiskelija – ei muita kuluja. Opetus on lukiolaiselle maksutonta.
  • Helsingin yliopisto on ollut mukana kehittämässä Digiluokan opetuksen laatua.

Kurssitarjotin 2020-2021

Digiluokan kurssitarjotin jakautuu viiteen jaksoon lukuvuoden ajalle. Kurssitarjottimelta löydät muun muassa vieraiden kielten kursseja, reaaliaineiden syventäviä kursseja ja eri aineiden soveltavia lukiokursseja. Digiluokan kurssit ovat lukion opetussuunnitelman mukaisia.

Jos etsimääsi kurssia ei löydy valikoimastamme, voit toivoa sitä meiltä: jukka.oksa@tutorhouse.fi.

Katso kurssitarjotin 2020-2021

Näin ilmoitat lukionne opiskelijat Digiluokan kursseille

Lukion rehtori tai opo, ilmoita opiskelijat Digiluokan lukiokursseille. Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeet, otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme tilauksen.

Kursseille on jatkuva ilmoittautuminen.

Tilaa opetuspalvelu lukuvuodelle 2020-2021

Opiskelu Digiluokan kursseilla

  • Jokaisessa kurssissa on online-lähiopetusta 14 x 75 minuuttia/kurssi. Opiskelijat osallistuvat online-oppitunneille sovittuina ajankohtina.
  • Opettaja on läsnä koko kurssin ajan ja varmistaa opiskelijan oppimisen ja edistymisen. Opiskelijoilta kerätään jatkuvasti palautetta Digiluokan opetuksen kehittämiseksi.
  • Digiluokan opettajat vastaavat kurssien opetuksesta ja arvioinnista. Kun opiskelija on suorittanut kurssin, opettaja lähettää arvioinnin opiskelijan oman lukion yhteyshenkilölle kurssin hyväksilukua varten.
Digiluokka

Tekniset vaatimukset

Digiluokan kursseille osallistumista varten opiskelija tarvitsee vain nettiyhteydellä ja web-kameralla varustetun tietokoneen. Oppimisympäristö video- ja ääniyhteyksineen toimii internet-selaimella – erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa.

Oppimateriaali

Jos kurssiin liittyy oppimateriaalina erillinen oppikirja, sen hankinnasta vastaa opiskelija itse tai niin kuin kussakin lukiossa on yleensä käytäntönä. Muu Digiluokan oppimisympäristöstä löytyvä, opettajan tekemä tukimateriaali sisältyy kurssikohtaiseen maksuun (Digiluokan opetus on opiskelijalle maksutonta, lukio maksaa kurssimaksun).

Online-oppitunnit

Digiluokan oppitunnit pidetään pääsääntöisesti heti lukiopäivän jälkeen iltapäivällä tai alkuillasta. Oppitunnit ovat 75 minuutin mittaisia ja niitä on yhteensä 14 oppituntia/kurssi. Opiskelijat voivat osallistua oppitunneille vaikka kotisohvaltaan.

Rehtoreiden palautetta Digiluokasta

On ollut helpottavaa, kun ei tarvitse muun virkatyön lisäksi huolehtia etäkurssilaisten lukujärjestyksiä eikä kokeenvalvontoja. Ilmoitin opiskelijat Digiluokan kurssille, ja Tutorhouse hoiti loput!

Digiluokan hinnoittelumalli on selkeä - tiedän tarkalleen mitä palvelu maksaa.

 

 

Opiskelijoiden palautetta Digiluokasta

Tuuli

Digiluokka yllätti Tuulin positiivisesti online-opetuksen monipuolisuudella

"Mun omat kokemukset Digiluokassa opiskelusta oli tosi positiiviset. Suosittelen täysin vilpittömästi kaikille!" Lue lisää »

Aino

Digiluokka mahdollisti Ainolle ranskan ja venäjän opiskelun

"En pysty painottamaan tarpeeksi, että Digiluokka on ihan järjettömän hyvä mahdollisuus, jos ei voi saada omassa koulussa opetusta jostain kielestä." Lue lisää »

Minka

Minka opiskeli koko ranskan oppimäärän Digiluokassa ja onnistui yo-kokeessa

"Ajattelin, että ainakin yhden kurssin käyn kokeilemassa Digiluokassa. Se oli sitten niin hyvä, että päätin jatkaa opiskelua." Lue lisää »

Elena

Elena haaveili espanjan opiskelusta pitkään – Digiluokan ansiosta se vihdoin onnistui lukiossa

"Suosittelen Digiluokan kursseja erityisesti, jos kaipaat lisää kursseja opintoihisi, pidät rennosta opiskelusta tai haluat oppia uuden kielen." Lue lisää »

Rehtori tai opinto-ohjaaja, jätä yhteystietosi lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä. Mietitään yhdessä, miten Digiluokka voisi parhaiten palvella juuri teidän lukionne opiskelijoita.

Jos olet opettaja

ja haluat toimia Digiluokan opettajana, ota yhteyttä meihin sähköpostilla tai jätä tietosi rekrytointilomakkeella. Mainitse lomakkeella Digiluokka.

Rekrytointilomakkeeseen