ASTU DIGILUOKKAAN MISTÄ VAIN!

Uusi tapa täydentää lukion opetustarjontaa laadukkaasti ja helposti!

TutorHousen Digiluokassa lukiolainen voi opiskella virtuaalisessa lähiopetuksessa niitä kursseja, joita omassa lukiossa ei järjestetä. Palvelun voi tilata lukion rehtori.

Syksyn 2019 ja kevään 2020 ylioppilaskirjoituksiin osallistuu ensimmäistä kertaa opiskelijoita, jotka ovat suorittaneet joko lukion ranskan tai espanjan koko oppimäärän Digiluokassa.

Katso video  play-ikoni.png

 

REHTORI, PYYDÄ LISÄTIETOJA    LUKIOLAINEN, TUTUSTU LISÄÄ  

ikoni-valitse-kurssi-valkoinen.png

Digiluokan kurssitarjotin  

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen kurssille 

Aloita opiskelu

Opiskelu Digiluokassa

ikoni-kokemuksia-valkoinen

Kokemuksia Digiluokasta 

&nbps;
Opiskelu digiluokassa

 

Digiluokan LIVE-lukiokursseille voi osallistua mistä päin Suomea tahansa

TutorHousen Digiluokassa lukiolaiset voivat opiskella laadukkaasti pätevän opettajan johdolla niitä lukiokursseja, joita omassa lukiossa ei järjestetä. Jokaisessa kurssissa live-opetusta on online 14 x 75 minuuttia / kurssi. Opetus on lukion OPS:in mukaista.

Digiluokka ei lisää rehtorin työtä - TutorHouse toteuttaa palvelun "avaimet käteen" -periaatteella. 

 

Katso Digiluokan tarjoamat hyödyt

Valitse kurssi

Digiluokan kurssitarjotin 

Digiluokan kurssitarjotin on rakennettu viiteen jaksoon lukuvuoden ajalle.  Kurssitarjottimelta löytyy runsas valikoima mm. kielten kursseja, reaaliaineiden syventäviä kursseja  sekä soveltavia lukiokursseja. Lukuvuoden  2019-2020 kurssien varaus on käynnissä. Toivo kurssia, mikäli et löydä haluamaasi kurssia.

       KATSO KURSSITARJOTIN 2019-2020


Digiluokan laatu

Digiluokan opettajat ovat päteviä ja kokeneita lukion opettajia. Digiluokan kurssit toteutetaan valtakunnallisen lukion opetussuunnitelman mukaisina ja voidaan hyväksyä kurssisuorituksen korvaavaksi suoritukseksi opiskelijan omassa lukiossa.

Runsaalla opetuksen määrällä ja opettajan jatkuvalla ohjauksella pyritään siihen, että oppimistulokset ovat vähintäänkin yhtä hyvät kuin perinteisessä luokkaopetuksessa. Digiluokassa opiskelijaa ei jätetä yksin, vaan opettaja on läsnä koko kurssin ajan ja näin varmistaa opiskelijan oppimisen ja edistymisen.

Opiskelijoilta kerätään jatkuvasti palautetta Digiluokan opetuksen kehittämiseksi. 

Helsingin yliopisto on mukana tutkimassa Digiluokan opetusta ja oppimista. 

ikoni-ilmoittaudu.png

Digiluokan kursseille ilmoittautuminen

Lukio voi täydentää lukionsa opetustarjontaa vaivattomasti ja helposti. Rehtori tai opo ilmoittaa opiskelijat Digiluokan lukiokursseille. TutorHouse vastaa kaikesta muusta. Ilmoittautuminen on käynnissä koko ajan. Varauksia voi tehdä aina 5. jaksoon ja seuraaville vuosille saakka.

 

Tilaa opetuspalvelu lukuvuodelle 2019 - 2020

 

Opiskelija ilmoittautuu Digiluokan kursseille oman lukionsa rehtorin tai opinto-ohjaajan kautta. Lukiolainen, lähetä meille tietoa niistä lukiokursseista, joista olet kiinnostunut, mutta jotka jäävät lukiossasi järjestämättä.

 

OPISKELIJA, OTA YHTEYTTÄ

 

Aloita opiskelu

Astu Digiluokkaan mistä vain - opiskelu Digiluokassa

Live-oppitunneille osallistutaan oppimisympäristön kautta sovittuina ajankohtina. Oppituntien aikana opettaja ja kurssille osallistuvat lukiolaiset ovat jatkuvassa kuva- ja ääniyhteydessä toisiinsa videoneuvotteluyhteydellä.

TutorHouse Digiluokan opettaja vastaa kurssin opetuksesta ja arvioinnista. Kurssin suorittamisen jälkeen Digiluokan opettaja lähettää kurssiarvioinnin opiskelijan oman lukion yhteyshenkilölle kurssin hyväksilukua varten. 

 

Tekniset vaatimukset digiluokan kurssille osallistumiseksi

Tekniset vaatimukset Digiluokan kurssille osallistumiseksi

Digiluokan kursseille osallistumista varten opiskelija tarvitsee vain verkkoyhteydellä ja web-kameralla varustetun tietokoneen. Digiluokan oppimisympäristö video- ja ääniyhteyksineen toimii internet-selaimella – erillisiä ohjelmistoasennuksia ei tarvita.

Digiluokan materiaali

Digiluokan materiaali

Mikäli kurssiin liittyy oppimateriaalina erillinen oppikirja, sen hankkimisesta (digi- tai paperikirja) vastaa opiskelija tai koulu sen mukaan, miten kussakin lukiossa on käytäntönä. Muu Digiluokan oppimisympäristöstä löytyvä, opettajan tekemä tukimateriaali sisältyy kurssikohtaiseen maksuun.

Digiluokan oppitunnit

Digiluokan oppitunnit

Digiluokan oppitunnit pidetään pääsääntöisesti heti lukiopäivän jälkeen iltapäivällä tai alkuillasta. Oppitunnit ovat 75 minuutin mittaisia ja niitä on yhteensä 14 oppituntia / kurssi. Opiskelijat voivat osallistua Digiluokan oppitunneille esimerkiksi kotoa käsin.

Digiluokan hyödyt

Digiluokan-hyödyt.png

Opiskelija

Lukiolainen voi tasa-arvoisesti opiskella mitä tahansa oppiaineita paikkakunnasta riippumatta; kokeneen opettajan johdolla. Opiskelijan ei tarvitse haudata jatko-opinto- tai unelma-ammattihaavettaan, kun kaikki mahdollisuudet ovat käsillä omassa lukiossa. Digiluokan toimintamalli myös tutustuttaa opiskelijan nykypäivän työelämän työtapoihin.

Lukio

Laajempi kurssitarjonta lisää lukion houkuttelevuutta ja tuo kilpailuetua. Monipuolisella kurssitarjonnalla hidastetaan opiskelijoiden siirtymistä muihin lukioihin.

Kunta

Oman lukion laaja ja laadukas opetustarjonta tuo vetovoimaisuutta paikkakunnalle. Opiskelijan jäädessä opiskelemaan omalle paikkakunnalle, myös opiskelijakohtainen valtionosuus jää kuntaan.

 

Lisätietoja Digiluokasta:
Jukka Oksa, Digiluokan palvelujohtaja, puh. 0400 909 055, jukka.oksa@tutorhouse.fi

 

 

Kokemuksia ja palautetta Digiluokka-opetuspalvelusta

Lukiolaisten kommentteja:

”Mahtavaa päästä vihdoin opiskelemaan oppiainetta, jota olisin pitkään halunnut opiskella, mutta mihin ei omalla paikkakunnalla ole ollut aiemmin mahdollisuutta.”

” Digiluokassa saa keskittyä opettajan opettamiseen ilman luokan taustamelua”

”Tekniikka toimii. Hyvä ja rento opettaja.”

Opettajien kommentteja:

”On huippua, kun tunneilla tuntuu kaikkien läsnäolo, vaikka fyysisesti ollaankin kaukana!”

”Digiluokka on tarjonnut minulle opettajana monia uusia pedagogisia keinoja ja mahdollisuuksia”

”Olen innostunut siitä, mitä kaikkea näin saa toteutettua.”

Rehtorien kommentteja:

”On ollut helpottavaa, kun ei tarvitse muun virkatyön lisäsi miettiä etäkurssilaisten lukujärjestyksiä eikä kokeenvalvontoja. Ilmoitin opiskelijat Digiluokan kurssille, ja TutorHouse hoiti loput!”

”Koska opetusta on runsaasti ja opettaja on opiskelijan tukena koko kurssin ajan, niin opiskelu on varmasti helpompaa ja oppiminen laadukkaampaa kuin perinteisissä itsenäisissä etäkursseissa.”

”Digiluokan hinnoittelumalli on selkeä - tiedän tarkalleen mitä palvelu maksaa.”

Täydennä lukion opetustarjontaa.
Aloita tästä!

 

 Tilaa opetuspalvelu