Digiluokka Pyydä yhteydenottoa
Lukio netissä
Digiluokka nettilukio
Digiluokka verkkolukio

Digiluokka - Laadukkaita opetuspalveluita lukioille 

Tutorhousen Digiluokka on Suomen johtava etäopetuspalveluiden tarjoaja lukiolle. Olemme tarjonneet vuodesta 2017 lähtien lukioille nopean, helpon ja laadukkaan tavan täydentää resurssejaan. Mukana jo yli 160 lukiota ympäri Suomen!

Digiluokan opintojaksoilla lukiolaiset saavat etäopetuksena reaaliaikaista, LOPSin mukaista opetusta niistä aineista ja opintojaksoista, joita omassa lukiossa ei toteuteta. Kyseessä on vuorovaikutteinen ja monipuolinen tapa opiskella, ei siis itsenäisesti suoritettavat verkkokurssit. Digiluokassa on 5. periodia ja jokaisessa periodissa on oma, laaja opintojaksotarjonta A- ja B3-kieliä, S2-opintoja sekä katsomus- ja reaaliaineita.

Lukuvuoden 2024-2025 opintotarjotin on julkaistu!

 

Digiluokan opetuspalveluiden kautta saatavilla myös pätevät sijaisopettajat sekä erityisopettajat lukioille etänä. Autamme mielellämme teidän lukiotanne ja opiskelijoitanne räätälöimällä opetuspalvelut lukioiden sekä opiskelijoiden tarpeisiin. Kysy rohkeasti lisää! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

 

 

Miksi valita Digiluokka lukionne kumppaniksi?

1. Digiluokan avulla lukio säilyy houkuttelevana ja elinvoimaisena

Digiluokka turvaa ja laajentaa lukion opetustarjontaa. Laaja opetustarjonta ja pätevien opettajien antama opetus - kaikissa oppiaineissa ja myös sijaisuuksien ajan - houkuttelee ja sitouttaa opiskelijat omaan lukioon.

2. Digiluokka on laadukas

Digiluokassa opetus on vuorovaikutteista ja monipuolista. Etäopetus toimii pätevien ja kokeneiden opettajien johdolla yhtä sujuvasti kuin lähiopetuskin.

3. Digiluokka on helppo ja joustava

Digiluokka on lukiolle helppo ja joustava tapa järjestää opetusta. Rehtori välttyy rekrytointihaasteilta ja kustannukset ovat ennakoitavissa. Digiluokkaa voi käyttää juuri sen verran ja niihin asioihin mihin on tarvetta.

Tutorhousen Digiluokassa on opiskellut jo yli 3 500 opiskelijaa yli 160:stä lukiosta ympäri Suomen. Olemme lukion paras kumppani opetuksen järjestämiseen ja kehittämiseen!

Lue Digiluokan opiskelijoiden kokemuksia

Töihin Digiluokkaan?

Jos haluat toimia Digiluokan opettajana, ota yhteyttä meihin sähköpostilla tai täyttämällä rekrytointilomake. Mainitse lomakkeella Digiluokka.

Rekrytointilomakkeeseen