Laajenna lukiosi lähiopetustarjontaa!

Tutorhousen Digiluokka-palvelun avulla lukio täydentää opetustarjontaansa laadukkaasti ja helposti.

Digiluokassa lukiolainen voi opiskella online-lähiopetuksessa niitä lukiokursseja, joita omassa lukiossa ei järjestetä.

Lukio tilaa kurssipaikat. Kurssit ovat lukiolaisille maksuttomia. 

Lataa ja jaa opiskelijaesite

Katso video  play-ikoni.png

 

REHTORI, PYYDÄ LISÄTIETOJA    LUKIOLAINEN, TUTUSTU LISÄÄ  

ikoni-valitse-kurssi-valkoinen.png

Digiluokan kurssitarjotin  

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen kurssille 

Aloita opiskelu

Opiskelu Digiluokassa

ikoni-kokemuksia-valkoinen

Kokemuksia Digiluokasta 

&nbps;
Opiskelu digiluokassa

 

Digiluokan online-lukiokursseille voi osallistua mistä päin Suomea tahansa - ei eroa tavallisesta luokkaopetuksesta

TutorHousen Digiluokassa lukiolaiset voivat opiskella laadukkaasti pätevän opettajan johdolla online-lähiopetuksessa niitä lukiokursseja, joita omassa lukiossa ei järjestetä. Jokaisessa kurssissa on online-lähiopetusta 14 x 75 minuuttia / kurssi sovittuina ajankohtina. Opetus on lukion OPS:in mukaista.

Helsingin yliopiston tutkimuksen (2019) mukaan Digiluokan online-lukiokurssien ja tavallisen luokkaopetuksen lukiokurssien opetuksessa ei ole suurta eroa. Lue tutkimustuloksista lisää.

Digiluokka ei lisää rehtorin työtä - TutorHouse toteuttaa palvelun "avaimet käteen" -periaatteella. 

Katso Digiluokan tarjoamat hyödyt

Valitse kurssi

Digiluokan kurssitarjotin 

Digiluokan kurssitarjotin on rakennettu viiteen jaksoon lukuvuoden ajalle.  Kurssitarjottimelta löytyy runsas valikoima mm. kielten kursseja, reaaliaineiden syventäviä kursseja  sekä soveltavia lukiokursseja. Lukuvuoden  2020-2021 kurssien varaus on käynnissä. Toivo kurssia, mikäli et löydä haluamaasi kurssia.

  KATSO ALKUKESÄN 2020 KURSSIT KATSO KURSSITARJOTIN 2020-2021

Digiluokan laatu

Digiluokan opettajat ovat päteviä ja kokeneita lukion opettajia. Digiluokan kurssit toteutetaan valtakunnallisen lukion opetussuunnitelman mukaisina ja voidaan hyväksyä kurssisuorituksen korvaavaksi suoritukseksi opiskelijan omassa lukiossa.

Runsaalla opetuksen määrällä ja opettajan jatkuvalla ohjauksella pyritään siihen, että oppimistulokset ovat vähintäänkin yhtä hyvät kuin perinteisessä luokkaopetuksessa. Digiluokassa opiskelijaa ei jätetä yksin, vaan opettaja on läsnä koko kurssin ajan ja näin varmistaa opiskelijan oppimisen ja edistymisen.

Helsingin yliopiston tutkimuksen (2019) mukaan Digiluokan online-lukiokurssien ja tavallisen luokkaopetuksen lukiokurssien opetuksessa ei ole suurta eroa. Lue tutkimustuloksista lisää.

Opiskelijoilta kerätään jatkuvasti palautetta Digiluokan opetuksen kehittämiseksi.

ikoni-ilmoittaudu.png

Digiluokan kursseille ilmoittautuminen

Lukio voi täydentää lukionsa opetustarjontaa vaivattomasti ja helposti. Rehtori tai opo ilmoittaa opiskelijat Digiluokan lukiokursseille. TutorHouse vastaa kaikesta muusta. Ilmoittautuminen on käynnissä koko ajan.

Tilaa opetuspalvelu lukuvuodelle 2020 - 2021

Opiskelija ilmoittautuu Digiluokan kursseille oman lukionsa rehtorin tai opinto-ohjaajan kautta. Lukiolainen, lähetä meille tietoa niistä lukiokursseista, joista olet kiinnostunut, mutta jotka jäävät lukiossasi järjestämättä.

OPISKELIJA, OTA YHTEYTTÄ

Aloita opiskelu

Astu Digiluokkaan mistä vain - opiskelu Digiluokassa

Online-oppitunneille osallistutaan sovittuina ajankohtina. Oppituntien aikana opettaja ja kurssille osallistuvat lukiolaiset ovat videoneuvotteluyhteydessä toisiinsa. Online-oppitunteja varten tarvitaan ainoastaan nettiyhteydellä ja web-kameralla varustettu tietokone.

Tutorhousen Digiluokan opettajat vastaavat kurssien opetuksesta ja arvioinnista. Kurssin suorittamisen jälkeen Digiluokan opettaja lähettää kurssiarvioinnin opiskelijan oman lukion yhteyshenkilölle kurssin hyväksilukua varten.

 

Tekniset vaatimukset digiluokan kurssille osallistumiseksi

Tekniset vaatimukset Digiluokan kurssille osallistumiseksi

Digiluokan kursseille osallistumista varten opiskelija tarvitsee vain verkkoyhteydellä ja web-kameralla varustetun tietokoneen. Digiluokan oppimisympäristö video- ja ääniyhteyksineen toimii internet-selaimella – erillisiä ohjelmistoasennuksia ei tarvita.

Digiluokan materiaali

Digiluokan materiaali

Mikäli kurssiin liittyy oppimateriaalina erillinen oppikirja, sen hankkimisesta (digi- tai paperikirja) vastaa opiskelija tai koulu sen mukaan, miten kussakin lukiossa on käytäntönä. Muu Digiluokan oppimisympäristöstä löytyvä, opettajan tekemä tukimateriaali sisältyy kurssikohtaiseen maksuun (Digiluokan opetus on opiskelijalle maksutonta, lukio maksaa kurssimaksun). 

Digiluokan oppitunnit

Digiluokan oppitunnit

Digiluokan oppitunnit pidetään pääsääntöisesti heti lukiopäivän jälkeen iltapäivällä tai alkuillasta. Oppitunnit ovat 75 minuutin mittaisia ja niitä on yhteensä 14 oppituntia / kurssi. Opiskelijat voivat osallistua Digiluokan oppitunneille esimerkiksi kotoa käsin.

Digiluokan hyödyt

 

Digiluokan-hyödyt.png

 

Opiskelija

Lukiolainen voi opiskella mitä tahansa oppiaineita paikkakunnasta riippumatta; kokeneen opettajan johdolla. Opiskelijan ei tarvitse haudata jatko-opinto- tai unelma-ammattihaavettaan, kun kaikki mahdollisuudet ovat käsillä omassa lukiossa. Digiluokan toimintamalli tutustuttaa opiskelijan myös nykypäivän työelämän työtapoihin.

Lukio

Laajempi kurssitarjonta lisää lukion houkuttelevuutta ja tuo kilpailuetua. Monipuolinen kurssitarjonta mahdollistaa lukio-opinnot omassa lähilukiossa - opiskelijan ei tarvitse  muuttaa toiselle paikkakunnalle esimerkiksi harvinaisten kielten opiskelun takia.

Kunta

Oman lukion laaja ja laadukas opetustarjonta tuo vetovoimaisuutta paikkakunnalle. Opiskelijan jäädessä opiskelemaan omalle paikkakunnalle, myös opiskelijakohtainen valtionosuus jää kuntaan.

 

DL_rehtorit_final

 

Lisätietoja Digiluokasta:
Jukka Oksa, Digiluokan palvelujohtaja, puh. 0400 909 055, jukka.oksa@tutorhouse.fi

 

 

Kokemuksia ja palautetta Digiluokka-opetuspalvelusta

Lukiolaisten kommentteja:

”Mahtavaa päästä vihdoin opiskelemaan oppiainetta, jota olisin pitkään halunnut opiskella, mutta mihin ei omalla paikkakunnalla ole ollut aiemmin mahdollisuutta.”

” Digiluokassa saa keskittyä opettajan opettamiseen ilman luokan taustamelua”

”Tekniikka toimii. Hyvä ja rento opettaja.”

Opettajien kommentteja:

”On huippua, kun tunneilla tuntuu kaikkien läsnäolo, vaikka fyysisesti ollaankin kaukana!”

”Digiluokka on tarjonnut minulle opettajana monia uusia pedagogisia keinoja ja mahdollisuuksia”

”Olen innostunut siitä, mitä kaikkea näin saa toteutettua.”

Rehtorien kommentteja:

”On ollut helpottavaa, kun ei tarvitse muun virkatyön lisäsi miettiä etäkurssilaisten lukujärjestyksiä eikä kokeenvalvontoja. Ilmoitin opiskelijat Digiluokan kurssille, ja TutorHouse hoiti loput!”

”Koska opetusta on runsaasti ja opettaja on opiskelijan tukena koko kurssin ajan, niin opiskelu on varmasti helpompaa ja oppiminen laadukkaampaa kuin perinteisissä itsenäisissä etäkursseissa.”

”Digiluokan hinnoittelumalli on selkeä - tiedän tarkalleen mitä palvelu maksaa.”

Täydennä lukion opetustarjontaa.
Aloita tästä!

 

 Tilaa opetuspalvelu