Miksi TutorHouse?

Tarjoamme ammattitaitoista ja innostavaa lisäopetusta: 90% asiakkaistamme suosittelee TutorHousea

Haluamme auttaa eri ikäisiä oppilaita oivaltamaan uutta, motivoitumaan opiskelusta ja luottamaan omiin kykyihinsä.

Olemme toimineet vuodesta 2010 ja edistäneet jo 3000:n peruskoululaisen ja lukiolaisen opintomenestystä. Tarjoamme yksityisopetusta ja pienryhmäkursseja joustavasti, myös online-lähiopetuksena.

Asiakkaidemme mukaan olemme onnistuneet tehtävässämme erinomaisesti: kevään 2019 asiakaskyselyssä palveluitamme käyttäneet perheet antoivat TutorHousen opettajille arvosanan 4,45/5 ja 90 % perheistä suosittelisi palveluitamme muille.

TutorHousen lisäopetuksella on myös muita hyötyjä kuin paremmat arvosanat. Taitojen kehittyminen tukee oppilaan itsetuntoa ja luo myönteistä asennetta koulunkäyntiä kohtaan.

 

Asiakaskysely 2019Mikäli opetuspalvelusta on ollut hyötyä, mitkä ovat olleet mielestäsi 1-2 tärkeintä muutosta?

 

Lisäopetuksen hyödyt

 

Tutustu myös kevään 2018 asiakaskyselyyn sekä vuoden 2017 tuloksiin.

Opetuksen korkean tason TutorHousessa takaavat kokeneet, pätevät ja luotettavat opettajat. Kaikki opettajamme ovat päteviä aineenopettajia ja erityisopettajia, joiden taustat on tarkistettu. Suurin osa heistä työskentelee peruskoulussa tai lukiossa. Opettajiimme voit tutustua täällä.

Tarjoamme kaikille uusille asiakkaillemme tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen ensimmäisen opetuskerran jälkeen, saat rahasi takaisin. Yksityisopetuksessa sinulla on myös aina mahdollisuus vaihtaa opettajaa, jos yhteistyö ei jostain syystä suju. Lue lisää tyytyväisyystakuusta.

 

Haluatko jutella perheenne lisäopetuksen tarpeesta?

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Noin
90%
perheistä suosittelee
palveluitamme muille.