Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus

Miksi Tutorhouse?

Kokeneiden opettajiemme avulla säästät aikaa ja tehostat opiskelua

Me Tutorhousella autamme peruskoululaisia ja lukiolaisia oppimaan tehokkaasti ja onnistumaan koulutyössään yksilöllisen opetuksen avulla. Innostavat opettajamme saavat eri tasoiset oppijat oivaltamaan uutta ja motivoitumaan opiskelusta.

Olemme toimineet vuodesta 2010 ja edistäneet jo 4000 lapsen ja nuoren koulumenestystä. Tutorhousella voi opiskella koulupäivän jälkeen yksityisopetuksessa tai pienryhmäkursseilla, myös etänä. Järjestämme lisäopetusta joustavasti myös viikonloppuisin ja loma-aikoina.

Oppilaamme ja heidän vanhempansa ovat olleet meihin erittäin tyytyväisiä: kevään 2020 asiakaskyselyssä palveluitamme käyttäneet perheet antoivat Tutorhousen opettajille arvosanan 4,46/5 ja 90 % perheistä suosittelisi palveluitamme muille.

Perheiden mukaan lisäopetus on parantanut paitsi oppilaan arvosanoja myös itsetuntoa ja opiskelumotivaatiota.

 

Asiakaskysely 2020Mikäli opetuspalvelusta on ollut hyötyä, mitkä ovat olleet mielestäsi 1-2 tärkeintä muutosta?

 

Asiakaskysely2020

 

Tutustu myös kevään 2019 tuloksiin ja kevään 2018 asiakaskyselyyn.

Opetuksen korkean tason Tutorhousessa takaavat kokeneet ja luotettavat opettajat. Kaikki opettajamme ovat päteviä aineenopettajia ja erityisopettajia, joiden taustat on tarkistettu. Suurin osa heistä työskentelee päivisin peruskoulussa tai lukiossa. Opettajiimme voit tutustua täällä.

Tarjoamme kaikille uusille asiakkaillemme tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen ensimmäisen opetuskerran jälkeen, saat rahasi takaisin. Yksityisopetuksessa sinulla on myös aina mahdollisuus vaihtaa opettajaa, jos yhteistyö ei jostain syystä suju. Lue lisää tyytyväisyystakuusta.

 

Haluatko jutella perheenne lisäopetuksen tarpeesta?

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Noin
90%
perheistä suosittelee
palveluitamme muille.