Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Miksi Tutorhouse?

Kokeneiden opettajiemme avulla säästät aikaa ja tehostat opiskelua

Me Tutorhousella autamme peruskoululaisia ja lukiolaisia oppimaan tehokkaasti ja onnistumaan koulutyössään yksilöllisen opetuksen avulla. Innostavat opettajamme saavat eri tasoiset oppijat oivaltamaan uutta ja motivoitumaan opiskelusta.

Olemme toimineet vuodesta 2010 ja edistäneet jo 5000 lapsen ja nuoren koulumenestystä. Tutorhousella voi opiskella koulupäivän jälkeen yksityisopetuksessa tai pienryhmäkursseilla, myös etänä. Järjestämme lisäopetusta joustavasti myös viikonloppuisin ja loma-aikoina.

Oppilaamme ja heidän vanhempansa ovat olleet meihin erittäin tyytyväisiä: kevään 2021 asiakaskyselyssä palveluitamme käyttäneet perheet antoivat Tutorhousen opettajille arvosanan 4,44/5 ja yli 90 % perheistä suosittelisi palveluitamme muille.

Opetuksen korkean tason Tutorhousessa takaavat kokeneet ja luotettavat opettajat. Kaikki opettajamme ovat päteviä aineenopettajia ja erityisopettajia, joiden taustat on tarkistettu. Suurin osa heistä työskentelee päivisin peruskoulussa tai lukiossa. Tutorhousella ei työskentele opiskelijoita.

Tutustu opettajiimme

hyödyt

Miten Tutorhousen lisäopetus auttaa sinua?

  • Arvosanasi nousevat
  • Motivaatiosi paranee
  • Itsetuntosi vahvistuu
  • Säästät opiskeluun kuluvaa aikaa
  • Sinun on helpompi päästä lukioon tai korkeakouluun

Lue oppilaidemme kokemuksista

tyytyväisyystakuu

Saat meiltä tyytyväisyystakuun

  • Kun tilaat yksityisopetuspaketin, saat meiltä tyytyväisyystakuun. Jos et ole uutena asiakkaana tyytyväinen ensimmäisen oppitunnin jälkeen, saat rahasi takaisin. Sinulla on myös oikeus vaihtaa opettajaa milloin haluat.

Tutustu tyytyväisyystakuuseen

Autamme sinua oppimaan enemmän!

Ota yhteyttä

Noin
90%
perheistä suosittelee
palveluitamme muille.