Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Työskentely Tutorhousella

Tutorhousella opettaja voi keskittyä 100 % vain opettamiseen

Opettaja, kehity ammatillisesti osana innostavaa työyhteisöä! Tutorhousella on kaksi palvelukokonaisuutta: yksityis- ja pienryhmäopetuspalvelut yksityisasiakkaille sekä Digiluokan lukio-opetuspalvelut lukioasiakkaille. Tutorhousen opettajana saat siis mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti erilaisten mielenkiintoisten opetuspalveluiden parissa! 

 

Tutorhousen opettajana saat

 • joustavasti lisäansioita esimerkiksi nykyisen tunti-/virkatyösi ohessa, eläkkeellä ja vanhempain- tai opintovapaalla.
 • vaikuttaa tuntimääriin ja siihen, milloin olet käytettävissä. Tämä mahdollistaa sinulle vapauden kokeilla erilaisia urayhdistelmiä, esimerkiksi yhdistää Tutorhousen työn omien oppikirjaprojektien yhteyteen. 
 • kattavan perehdytyksen ja toimistotiimimme avun opetusjärjestelyissä.
 • tilaisuuden kehittyä ammatillisesti - yksilöllinen opetus haastaa ideoimaan uutta.
 • keskittyä vain opettamiseen - aikaa ei kulu arviointeihin tai opettajakokouksiin, vaan voit keskittyä täysin yksityisoppilaiden ja pienryhmien kanssa työskentelyyn.

 

Lukion aineenopettajana sinulla on Tutorhousella mahdollisuus opettaa myös lukion opetussuunnitelman mukaisia opintoja lukioasiakkaillemme Digiluokan opetuspalveluiden parissa. Digiluokassa voit toimia opettajana opintotarjottimella tai lukiokohtaisissa opetusratkaisuissa eri pituisissa sijaisuuksissa. Digiluokan opetustyöhön sisältyy normaalit opetukseen sekä opiskelijan ohjaukseen kuuluvat tehtävät. 

 

Tutorhousen Digiluokan opettajana saat

 • joustavasti lisäansioita esimerkiksi nykyisen tunti-/virkatyösi ohessa, eläkkeellä ja vanhempain- tai opintovapaalla.
 • vaikuttaa siihen, milloin olet käytettävissä. Tämä mahdollistaa sinulle vapauden kokeilla erilaisia urayhdistelmiä, esimerkiksi yhdistää Tutorhousen työn omien oppikirjaprojektien yhteyteen. 
 • kattavan perehdytyksen ja toimistotiimimme avun opetusjärjestelyissä.
 • tilaisuuden kehittyä ammatillisesti - etäopetus ja innostavat digitaaliset työkalut- ja -oppimisympäristöt haastavat ideoimaan uutta. 
 • vapauden osallistua opettajakokouksiin innostavassa ja hyvinvoivassa työyhteisössä.

 

Jos olet pätevä yläkoulun tai lukion opettaja, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Tällä hetkellä etsimme erityisesti lukion pitkän ja lyhyen matematiikan opettajia pääkaupunkiseudulle lähiopetukseen sekä ruotsinkielisiä opettajia kaikille asteille, kaikissa oppiaineissa, lähi- ja etäopetukseen. Muissa oppiaineissa ei tällä hetkellä opettajatarpeita, mutta tilanteet voivat muuttua nopeasti.

Siirry hakulomakkeelle

Marjut

Minulle tulee tunne, että pystyn paremmin auttamaan oppilasta. Koulussa aika ja rahkeet eivät riittäneet samaan, kun oli iso ryhmä oppilaita. Nyt koen olevani oppilaalle hyödyllisempi ja tarpeellisempi, ja näen edistymisen konkreettisesti.

Työstä myös palautuu paremmin kuin koulussa työskennellessä.

- Tutorhousen englannin ja ranskan opettaja Marjut

 

Lue Marjutin kokemuksia Tutorhousella työskentelystä

Minka

Olen saanut tilaisuuden laajentaa, tuulettaa ja uudistaa omaa opetustyötäni – ja kokea kuuluvani tärkeää työtä intohimolla tekevien joukkoon!" 

- Digiluokan psykologian opettaja Minka

 

Lue Minkan kokemuksia Digiluokassa työskentelystä

Työskentely Tutorhousella

Tutorhousen opettajana annat yksityisopetusta tai opetat pienryhmiä, joissa on 3-10 oppilasta. Voit opettaa joko opetustiloissamme Helsingissä tai etänä muualta Suomesta.

Tällä hetkellä etsimme erityisesti pitkän ja lyhyen matematiikan opettajia pääkaupunkiseudulle sekä ruotsinkielisiä opettajia kaikille asteille, kaikissa oppiaineissa.

Mitä edellytämme?

 • Opettajan pätevyyttä (pedagogiset opinnot)
 • Työkokemusta perus- tai lukioasteelta
 • Innostavuutta, yhteistyökykyä sekä palavaa halua edistää oppilaiden tietoja, taitoja ja motivaatiota
 • Hyvät valmiudet digitaalisten oppimisympäristöjen ja työkalujen käyttöön
 • Laatuvaatimustemme ja eettisten pelisääntöjemme ehdotonta noudattamista.

 

Jos haluaisit liittyä Tutorhousen mahtavien opettajien joukkoon, täytä viereinen hakemuslomake. Säilytämme hakemukset ja kun uusia resurssitarpeita ilmenee, etsimme osaajia ensisijaisesti meille hakeneiden opettajien keskuudesta. Kerro hakemuksessasi minkälaisesta opetustyöstä olisit erityisesti kiinnostunut.

Täytä hakemus tässä