Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Tutorhousen opettajille kiitettävä arvosana vuoden 2021 asiakaskyselyssä

15.06.2021  |  Ajankohtaista

Tutorhouse_asiakastyytyvaisyys_2021

Korona-aika ei ole vaikuttanut Tutorhousen opettajien työstä saamaan palautteeseen. Asiakaskyselyymme vastanneet perheet kokivat, että opetuksen tuloksissa ei ollut merkittäviä eroja etä- ja lähiopetuksen kesken.

Jokakeväiseen asiakaskyselyymme vastasi tänä vuonna 127 perhettä. Heidän mielestään lisäopetuksen taso on ollut korkea myös pandemia-aikana, jolloin valtaosa Tutorhousen tunneista on pidetty etäyhteyden välityksellä.

Opettajamme saivat arvosanaksi 4,44/5 Tutorhousen oppilailta ja heidän vanhemmiltaan. Kyselyyn vastanneet antoivat opettajille palautetta viisiportaisella asteikolla (1-5), jossa 1 oli erittäin huono ja 5 erittäin hyvä.

92% suosittelisi Tutorhousea tuttavilleen

Runsaat 80% vastaajista kertoi, että opetus oli edennyt tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi 70% piti opetuksen tuloksia hyvinä tai erittäin hyvinä. Yli 90 prosenttia perheistä oli tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen Tutorhousen opettajien ammattitaitoon.

Myös opettajien vuorovaikutustaidot, palvelualttius ja tavoitettavuus saivat kiitosta. Kaiken kaikkiaan 92% vastaajista suosittelisi Tutorhousen palveluja tuttavilleen.

Valtaosa kyselyyn vastanneista oli osallistunut Tutorhousen etäopetukseen. Perheet antoivat hyvää palautetta etänä pidetyistä yksityisopetus- ja pienryhmäkursseista. Heidän mielestään opetuksen tuloksissa ei ollut merkittäviä eroja etä- ja lähiopetuksen kesken.

Perheiden mukaan lisäopetuksella on monipuolisia hyötyjä

Perheet saivat kertoa myös, mitkä ovat olleet heidän mielestään lisäopetuksen 1-2 tärkeintä hyötyä. Edellisvuosien tapaan asiakkaamme arvioivat vaikutuksen näkyvän vahvimmin oppilaan itsetunnossa, arvosanoissa ja opiskelumotivaatiossa.

Kuva: Mikäli opetuspalvelusta on ollut hyötyä, mikä on ollut mielestäsi 1-2 tärkeintä muutosta?

Asiakaskysely 2021

 

Tässä joitain suoria sitaatteja kyselyyn vastanneilta:

Opettajat ovat olleet ammattitaitoisia, kannustavia, ystävällisiä ja empaattisia. Kaikki nuo 4 ominaisuutta ovat olleet tärkeitä tyttärellemme.

Teillä on oikeasti erittäin ammattitaitoisia opettajia, joita mielestäni jokainen saisi innostusta oppimiseen. Olen suositellut teidän palveluita ja yksi kaverini olikin aloittanut teillä tunteja. Hyvä te!

Kiitos upeista online-opettajista, ovat ottaneet etukäteen vastaan kysymyksiä ja toiveita mitkä tehtävät opiskelija haluaa tehdä. Todella asianantuntevaa opetusta ja erinomaista asiakaspalvelua. Myös joustavat opetusajat ovat plussaa!

 

 

Tutorhousen kokeneet opettajat auttavat koululaisia ja lukiolaisia onnistumaan opinnoissa!

Tutustu kesäkursseihin 2021

Tutustu yksityisopetukseen