Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Usein kysyttyä yksityisopetuksesta

21.09.2022  |  Ajankohtaista, Lukio, Alakoulu, Yläkoulu

UKK yksityisopetus

Pohditko, olisiko yksityisopetus sinulle sopiva vaihtoehto? Kokosimme harkinnan tueksi vastaukset yleisimpiin yksityisopetusta koskeviin kysymyksiin. Lue lisää!

 

Kuinka voin aloittaa yksityisopetuksessa?

Kun lähetät meille yhteydenottolomakkeen tai sähköpostia, olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa. Kysymme sinulta tarpeistasi, lähtötasostasi ja tavoitteistasi. Kuuntelemme myös toiveesi aikatauluja ja yksityisopettajaa koskien. Sen jälkeen lähetämme sinulle tarjouksen. Kun olet hyväksynyt sen, on aika sopia ensimmäinen tunti!

Voit myös tilata suoraan kotisivujemme kautta 4x90 min yksityisopetuspaketin, 120 min koekertauksen tai 45 min kokeilukerran ja kertoa jo lomakkeella etukäteen tarpeistasi ja toiveistasi. Ehdotamme niiden perusteella sinulle opettajaa ja aloitusajankohtaa kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta.

 

Miten tunteja sovitaan?

Asiakaspalvelumme järjestää ensimmäisen tapaamiskerran. Seuraavat tunnit voit sopia suoraan opettajasi kanssa.

 

Keitä Tutorhousella on opettajina?

Suurin osa Tutorhousen opettajista työskentelee päivisin peruskoulussa tai lukiossa. He ovat kaikki päteviä aineen- tai erityisopettajia, joille oma ammatti on intohimo. He ovat innostavia ja kokeneita ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet auttamaan eri tasoisia oppijoita. Työllistämme itse myös muutaman päätoimisen opettajan. Voit tutustua Tutorhousen opettajiin täällä.

 

Täytyykö minun sitoutua tiettyyn määrään opetusta?

Ei tarvitse. Voit lopettaa yksityisopetuksessa käymisen milloin vain. Laskutamme sinulta jälkikäteen ainoastaan toteutuneet tunnit.

 

Entä jos minun ja opettajan yhteistyö ei sujukaan?

Jos koet, että henkilökemiat tai opetustyyli eivät edistä oppimistasi, sinulla on oikeus vaihtaa opettajaa. Kun kerrot asiasta asiakaspalveluumme, etsimme sinulle uuden opettajan Tutorhousen ammattilaisten joukosta.

  • Saat myös tyytyväisyystakuun: jos et ole tyytyväinen ensimmäisen opetuskerran jälkeen, saat rahasi takaisin.

 

Onko etä- ja lähiopetus samanhintaista?

Kyllä vain! Etäopetus on meillä yhtä laadukasta kuin lähiopetuskin, myös asiakkaidemme mielestä. Lähiopetusta tarjoamme Helsingissä Kampin opetustiloissamme, ja etäopetukseen voit osallistua mistä päin Suomea tahansa.

 

Voiko yksityisopettaja tulla kotiimme opettamaan?

Kysy tästä vaihtoehdosta lisää asiakaspalvelustamme. Se on joissakin tapauksissa mahdollista Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla lisämaksua vastaan.

 

Milloin lasku tulee?

Saat laskun kuluneen kuukauden toteutuneista tunneista aina seuraavan kuun alussa. Lähetämme laskut sähköpostilla.

 

Voiko laskuja osittaa?

Kyllä voi, kunhan sovit asiasta asiakaspalvelumme kanssa.

 

Miten yksityistunneilla opiskellaan?

Yksityistunneilla käydään läpi haluamaasi oppiainetta ja keskitytään sinulle haastaviin asioihin. Opettaja selittää teoriaa ja vastaa kysymyksiisi, minkä lisäksi pääset harjoittelemaan aktiivisesti. Voitte tehdä läksyjä, oppikirjan tehtäviä tai opettajan antamia materiaaleja.

Lue lisää: 7.-luokkalainen Henna: "Yksityistunneilla voin opiskella itselleni sopivalla tavalla"

 

Jos lapseni käy yksityistunneilla, miten saan tietoa hänen edistymisestään?

Voit pitää yhteyttä lapsesi yksityisopettajan kanssa vaikka sähköpostilla. Lisäksi opettajat antavat yksityisoppilaiden edistymisestä silloin tällöin pientä palautetta tuntikirjausten yhteydessä. Näet nämä palautteet sinulle lähetettävän laskun yhteydessä.

 

Katso video: "Yksityisopetuksessa saan niin paljon apua kuin tarvitsen"

HubSpot Video

 

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

 

Artikkelin kuva: Canva