Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Usein kysyttyä yksityisopetuksesta

21.09.2022  |  Ajankohtaista, Lukio, Alakoulu, Yläkoulu

UKK yksityisopetus

Pohditko, olisiko yksityisopetus sinulle sopiva vaihtoehto? Kokosimme harkinnan tueksi vastaukset yleisimpiin yksityisopetusta koskeviin kysymyksiin. Lue lisää!

Kuinka voin aloittaa yksityisopetuksessa?

Kun lähetät meille yhteydenottolomakkeen tai sähköpostia, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kysymme perheesi opetustarpeista, lähtötasosta ja tavoitteista. Kuuntelemme myös toiveesi aikatauluja ja yksityisopettajaa koskien. Sen jälkeen lähetämme sinulle tarjouksen. Kun olet hyväksynyt sen, on aika sopia ensimmäinen tunti!

Voit myös tilata suoraan kotisivujemme kautta jo valmiita yksityisopetuspaketteja ja kertoa jo lomakkeella etukäteen tarpeistasi ja toiveistasi. Ehdotamme niiden perusteella sinulle opettajaa ja aloitusajankohtaa.

 

Miten tunteja sovitaan?

Joustavasti yhdessä oman opettajasi kanssa.

 

Keitä Tutorhousella on opettajina?

Suurin osa Tutorhousen opettajista työskentelee päivisin peruskoulussa tai lukiossa. He ovat kaikki päteviä aineen- tai erityisopettajia, joille oma ammatti on intohimo. He ovat innostavia ja kokeneita ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet auttamaan eri tasoisia oppijoita. Emme käytä lainkaan opiskelijoita opettajina. Voit tutustua Tutorhousen opettajiin täällä.

 

Täytyykö minun sitoutua tiettyyn määrään opetusta?

Ei tarvitse. Voit lopettaa yksityisopetuksessa käymisen milloin vain. Laskutamme sinulta jälkikäteen ainoastaan toteutuneet tunnit.

 

Entä jos minun ja opettajan yhteistyö ei sujukaan?

Jos koet, että henkilökemiat tai opetustyyli eivät edistä oppimistasi, sinulla on oikeus vaihtaa opettajaa. Kun kerrot asiasta asiakaspalveluumme, etsimme sinulle uuden opettajan Tutorhousen ammattilaisten joukosta.

  • Saat myös uutena asiakkaana tyytyväisyystakuun: jos et ole tyytyväinen ensimmäisen opetuskerran jälkeen, saat rahasi takaisin.

 

Onko etä- ja lähiopetus samanhintaista?

Kyllä vain! Etäopetus on meillä yhtä laadukasta kuin lähiopetuskin, myös asiakkaidemme mielestä. Lähiopetusta tarjoamme Helsingissä Ruoholahden opetustiloissamme, ja etäopetukseen voit osallistua mistä päin Suomea tahansa.

 

Voiko yksityisopettaja tulla kotiimme opettamaan?

Kysy tästä vaihtoehdosta lisää asiakaspalvelustamme. Se on joissakin tapauksissa mahdollista Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

 

Milloin lasku tulee?

Saat laskun kuluneen kuukauden toteutuneista tunneista aina seuraavan kuun alussa. Lähetämme laskut sähköpostilla.

 

Voiko laskuja osittaa?

Kyllä voi, kunhan sovit asiasta asiakaspalvelumme kanssa.

 

Miten yksityistunneilla opiskellaan?

Yksityistunneilla käydään läpi haluttua oppiainetta ja keskitytään oppilaalle haastaviin asioihin. Ei huolta, jos oppilas ei itse tiedä tarkkaan missä tarvitsee apua, opettaja kartoittaa osaamistasoa. Opettaja selittää teoriaa ja vastaa kysymyksiin, minkä oppilas myös harjoittelee aktiivisesti. Tunneilla voidaan esimerkiksi tehdä läksyjä, valmistautua kokeeseen, tehdä muita oppikirjan tehtäviä tai opettajan antamia materiaaleja.

 

Jos lapseni käy yksityistunneilla, miten saan tietoa hänen edistymisestään?

Voit pitää yhteyttä lapsesi yksityisopettajan kanssa vaikka sähköpostilla. Lisäksi opettajat antavat yksityisoppilaiden edistymisestä silloin tällöin pientä palautetta tuntikirjausten yhteydessä. Näet nämä palautteet sinulle lähetettävän laskun yhteydessä.

 

Katso video: "Yksityisopetuksessa saan niin paljon apua kuin tarvitsen"

 

 

Yksityisopetuksesta apua, varaa kokeilukerta!