Digiluokka Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Digiluokka yllätti Tuulin positiivisesti monipuolisuudella

04.05.2018  |  Kielet, Lukiolainen, Opintotarjotin

Kokemuksia Digiluokasta — Tuuli Raatikainen

Tuuli Raatikainen osallistui Digiluokan kursseille sen tarjoaman laajan kielivalikoiman takia. Digiluokka tarjoaa kaikki lukiokurssit ja täydentää lukion opetustarjontaa laadukkaasti ja helposti.

”Innostuin osallistumaan Digiluokan kursseille alun perin sen mahtavan laajan kielivalikoiman takia.”

”Epäilin ensin täysin netissä tapahtuvan opiskelun toimimista, mutta kaikki sujui kuin tanssi! Opetus oli tasokasta ja tarjolla olevia työkaluja ja opiskelutapoja hyödynnettiin tosi monipuolisesti. Teknisiä vikoja puolestaan oli äärimmäisen harvoin, toisin kuin ensin olin pelännyt: kahden kurssin aikana törmäsin ongelmiin nimittäin vain kerran tai pari!”

”Netissä kokoontuva luokka oli tosi erikoinen juttu, ja juuri se teki opiskelusta ehkä vielä perinteistä luokassa tapahtuvaa opetusta mielenkiintoisempaa! Kun tavattiin oppitunnin merkeissä säännöllisesti, mutta ei kuitenkaan päivittäin, opiskelumotivaatio säilyi läpi kurssin ihan huipussaan.”

”Kaikkein parasta kurssissa oli se, että sen aikana oikeasti huomasi oppivansa. Veikkaan sen johtuvan siitä, että kyseessä oli sen verran vieras kieli, ettei sitä todella ennen kurssia osannut lähes yhtään.”

”Varsinaisia haasteita kurssia käydessäni en kyllä kohdannut, mutta totta kai poissaolot tuli korvata työskentelemällä itsekseen vähän ahkerammin, niin kuin aina.”

”Mun omat kokemukset Digiluokassa opiskelusta oli tosi positiiviset. Suosittelen täysin vilpittömästi kaikille! Tässä on aivan loistava mahdollisuus päästä opiskelemaan aineita, joita ei ehkä muuten olisi siellä omassa lukiossa tarjolla!”

 

Lukiolainen Tuuli Raatikainen, Konnevesi

 


LUKIOLAINEN: VOIT OPISKELLA OMASSA LUKIOSSASI MITÄ TAHANSA OPPIAINETTA!

Vieraita kieliä. ET:tä. Filosofiaa. Syventäviä lukiokursseja. Ohjelmointia. Tähtitiedettä ja paljon muuta. Lukiokurssien opiskelu on mahdollista Digiluokan live-opettajan johdolla mistä päin Suomea tahansa!

LUKIOLAINEN, TUTUSTU LISÄÄ