Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Ajankohtaista Digiluokassa

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset Digiluokan ilmoittautumisia ja opettajapalveluita koskevat tiedotteet.

8.9.2022 infokirje lukioille

 • Yksittäisten opiskelijoiden kieli- ja katsomusainevalinnat järjestyvät Digiluokan kautta - ilmoita opiskelijat
 • Lukion vuosikello opinto-ohjaajan työn näkökulmasta: ilmoittaudu mukaan webinaariin pe 30.9. klo 14
 • Asiakaslukioiden puitesopimukset päivitettävänä
 • Digiluokan yhteysopot lukionne apuna
 • Digiluokan opettajapalvelut: mm. aineenopettajien pidemmät sijaisuudet, erityisopetus ja yo-kokeiden tarkistukset – kysy lisää!

Yksittäisten opiskelijoiden kieli- ja katsomusainevalinnat järjestyvät Digiluokan kautta – ilmoita opiskelijat

Jos valintoja kieliin tai katsomusaineisiin on vähän ja opetusryhmiä ei saada siksi käyntiin, apu löytyy Tutorhousen Digiluokasta. Digiluokassa yksittäiset opiskelijat voivat opiskella esimerkiksi haluamaansa kieltä jopa yo-kirjoituksiin saakka.

 

2. periodissa 3.10. alkavat näiden A- ja B3-kielten alkeet:

 • A-kielissä saksa SAA, ranska RAA, venäjä VEA ja ruotsi RUA
 • B3-kielissä saksa SAB3, ranska RAB3, venäjä VEB3, espanja EAB3, italia IAB3, ruotsi RUB3, japani JPB3 ja kiina KIB3.

 

Digiluokassa voi opiskella myös katsomusaineiden pakollisia ja valtakunnallisia valinnaisia opintojaksoja.

3.10. alkavat 1. opintojaksot

 • ortodoksiuskonnossa UO1
 • islamissa UI1
 • elämänkatsomustiedossa ET1.

Digiluokan opintojaksoilla on opetusta kaksi 75 min online-oppituntia viikossa pätevien lukio-opettajien johdolla. Digiluokan opetus on lukiolaiselle maksutonta. Lukio varaa opiskelupaikan ja maksaa kurssimaksun 295 € + alv 24 % / opintojakso / opiskelija.

Tutorhouse hankkii opiskelijoille LOPS 2021 opintojaksoilla tarvittavan oppimateriaalin. Oppimateriaalimaksu on 14 € + alv 10 % / opintojakso / opiskelija. Poikkeuksena japani, jossa maksu on 36 € + alv 10 % / opintojakso / opiskelija.

Tutustu tarjontaan ja varaa opiskelijoille paikat >>

 

Lukion vuosikello opinto-ohjaajan työn näkökulmasta: ilmoittaudu mukaan webinaariin pe 30.9. klo 14

Tutorhousen Digiluokka järjestää asiakaslukioidensa opinto-ohjaajille ja muille aiheesta kiinnostuneille webinaarin perjantaina 30.9.2022 klo 14.

Digiluokan yhteysopot Sanna Tuomisto ja Lotta Seppänen avaavat webinaarissa lukion vuosikelloa ja käyvät läpi lukion opinto-ohjaajan työtehtäviä lukuvuoden eri vaiheissa.

Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja webinaarin aikana. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä webinaaria sekä linkki tallenteeseen webinaarin jälkeen.

Ilmoittaudu webinaariin tästä>>

Asiakaslukioiden puitesopimukset päivityksessä

Digiluokan opintojaksotarjottimen opintoja hyödyntävien lukioiden ja koulutuksenjärjestäjien kanssa on olemassa puitesopimus, jota on nyt päivitetty vastaamaan mm. uuden LOPS2021 terminologiaa.

Digiluokan opintotarjottimen opinnoista laskutetaan jatkossakin vain käytön mukaan. Digiluokan opetus on lukiolaiselle maksutonta – lukio varaa opiskelupaikan ja maksaa kurssimaksun 295 € + alv 24 % / opintojakso / opiskelija.

Tutorhouse hankkii opiskelijoille LOPS 2021 opintojaksoilla tarvittavan oppimateriaalin, oppimateriaalimaksu 14 € + alv 10 % / opintojakso / opiskelija (japanin kieli 36 € + alv 10 % / opintojakso / opiskelija).

Päivitetyt puitesopimukset tulevat sähköisesti allekirjoitettavaksi Visma Sign -järjestelmän kautta syyskuun 2022 aikana. Jos allekirjoittaja on muu kuin lukion rehtori, rehtori voi edelleen lähettää allekirjoituslinkin esimerkiksi sivistysjohtajalle.

Digiluokan yhteysopot apunanne

Tutorhousen Digiluokassa on vuoden 2022 alusta lähtien toiminut viisi yhteysopoa eri puolilta Suomea. Yhteysopojen tehtävänä on auttaa oman alueensa lukioiden opinto-ohjaajia erilaisissa yksittäisten opiskelijoiden opintojen haasteissa ja neuvoa heitä Digiluokan opintomahdollisuuksien hyödyntämisessä.

Pohjois-Suomi: Herkko Suvanto, herkko.suvanto@tutorhouse.fi

Keski-Suomi ja Pohjanmaa: Piia Kivinen, piia.kivinen@tutorhouse.fi

Itä-Suomi: Sanna Tuomisto, sanna.tuomisto@tutorhouse.fi

Pirkanmaa ja Häme: Lotta Seppänen, lotta.seppanen@tutorhouse.fi

Varsinais-Suomi: Marika Rappu, marika.rappu@tutorhouse.fi

Digiluokan opettajapalveluilla suuri suosio: mm. aineenopettajien pidemmät sijaisuudet ja erityisopetus – kysy lisää!

Tutorhousen Digiluokka järjestää online-opetuspalveluita lukiokohtaisesti. Palvelut tarjoavat lukioille nopean, helpon ja laadukkaan tavan täydentää opetusresurssejaan.

Digiluokan avulla hoituvat esimerkiksi

 • opettajien sijaisuudet
 • opintojaksot lukion tarpeiden mukaan
 • erityisopetus
 • yo-kokeiden ennakkotarkistukset oman opettajan puuttuessa.

Jos sijaistarve yllättää äkillisesti, selvitämme mahdollisuuden online-sijaisen saamiseen yhden työpäivän (24h) sisällä! Yhteydenotto meihin ei sido lukiotanne mihinkään.

Tutorhousen Digiluokka on Suomen johtava online-opetuksen tarjoaja lukioille. Aloitimme toimintamme viisi vuotta sitten ja nykyään palveluitamme käyttää jo lähes 150 lukiota.

 

Tutustu Digiluokan opettajapalveluihin >>