Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Digiluokan asiakaspalvelun yhteystiedot

Kysyttävää Digiluokan laskutuksesta, ilmoittautumisista, suorituksista, arvioinneista  tai muista käytännön asioista? Voit soittaa meille numeroon 040 042 3399 (Tytti Pukki) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info.digiluokka@tutorhouse.fi. 

Yhteydenottolomake

Tutorhousen Digiluokan yhteyshenkilöt

Jukka Oksa

Jukka Oksa

Palvelujohtaja (Digiluokka)

Filosofian maisteri
040 090 9055
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Jukka Oksa toimii Tutorhousen lukioille suunnatun Digiluokka-opetuspalvelun palvelujohtajana.

Jukka on peruskoulutukseltaan matematiikan opettaja, joka on ehtinyt toimia opettajuuden jälkeen rehtorina sekä kahden eri kunnan sivistystoimenjohtajana, viimeksi Akaan kaupungin sivistysjohtajana ennen Tutorhousen palvelukseen siirtymistä.

Mika

Mika Palonen

Palvelupäällikkö (Digiluokka)

Kasvatustieteen maisteri
040 132 9690
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

 

Mika Palonen toimii Tutorhousen lukioille suunnatun Digiluokka-opetuspalvelun palvelupäällikkönä.

Mika on peruskoulutukseltaan luokan- ja matematiikan opettaja. Opettajan uransa lisäksi hän on toiminut Sanoma Pro:ssa oppimisympäristöjen kouluttajana ja yhteysopettajana ennen Tutorhousen palvelukseen siirtymistä.
Tytti Pukki

Tytti Pukki

Palveluasiantuntija

Kasvatustieteen maisteri
040 042 3399
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Tytti Pukki koordinoi Tutorhousen Digiluokan opetuspalveluja ja vastaa Digiluokan asiakaspalvelusta. Lisäksi Tyttiin voi olla yhteydessä Tutorhousen tutoroinnin yksityis- ja pienryhmäopetukseen liittyen.

Tytti on valmistunut kasvatustieteen maisteriksi Turun yliopistosta. Sivuaineinaan Tytti opiskeli erityispedagogiikkaa ja opettajan pedagogiset opinnot sekä monikulttuurisuuden opintokokonaisuuden.

 

Töihin Digiluokkaan?

Jos haluat toimia Digiluokan opettajana, ota yhteyttä meihin sähköpostilla tai täyttämällä rekrytointilomake. Mainitse lomakkeella Digiluokka.

Rekrytointilomakkeeseen