LUKIOLAINEN: VOIT OPISKELLA OMASSA LUKIOSSASI MITÄ TAHANSA OPPIAINETTA!

Vieraita kieliä. ET:tä. Filosofiaa. Syventäviä lukiokursseja. Ohjelmointia. Tähtitiedettä ja paljon muuta. Lukiokurssien opiskelu on mahdollista Digiluokan live-opettajan johdolla mistä päin Suomea tahansa!

&nbps;

 

 

Digiluokan lukiokursseille voi osallistua mistä päin Suomea tahansa

Digiluokassa voit opiskella livenä, pätevän opettajan johdolla lukiokursseja paikasta ja paikkakunnasta riippumatta.

Kurssien opetus on lukiolaiselle maksutonta - lukion rehtori tilaa kurssin. Kysy lisää oman lukiosi rehtorilta tai opinto-ohjaajalta.

Kurssitarjontamme sisältää monipuolisesti kursseja laidasta laitaan.

Digiluokassa voit opiskella kielistä mm. ranskaa, saksaa, espanjaa, venäjää, japania ja kiinaa. Reaaliaineiden kursseja löytyy mm. uskontoon sekä elämänkatsomustietoon. Digiluokassa voit opiskella myös soveltavia kursseja - esimerkiksi opiskelutekniikkaa, eri oppiaineiden abi-/kertauskursseja, tähtitiedettä tai vaikkapa ohjelmointia.

Jos kurssitarjottimeltamme ei löydy jotain sinua kiinnostavaa kurssia, voit toivoa sitä palautelomakkeella.

Aloita opiskelu

Opiskelu Digiluokassa

Digiluokassa opiskelu eroaa perinteisistä etä- ja verkkokursseista. Kursseille osallistutaan reaaliajassa ja opetus on vuorovaikutteista opettajan ja ryhmän välillä. Opettaja ja opiskelijat ovat jatkuvassa kuva- ja ääniyhteydessä toisiinsa - opetus toteutetaan selainympäristössä toimivan videoneuvotteluyhteyden avulla.

Digiluokan opettaja vastaa kurssin opetuksesta ja arvioinnista. Kurssin suorittamisen jälkeen Digiluokan opettaja lähettää kurssiarvioinnin opiskelijan oman lukion yhteyshenkilölle kurssin hyväksilukua varten. 

Joko teidän lukionne täydentää kurssitarjontaansa Digiluokan kurssien avulla? Kysy lisää oman lukiosi rehtorilta tai opinto-ohjaajalta. Voit kysyä lisätietoja Digiluokasta myös palautelomakkeella.

opiskelu-digiluokassa-550x600px.jpg

Tekniset vaatimukset Digiluokan kurssille osallistumiseksi

Digiluokan kursseille osallistumista varten tarvitset vain verkkoyhteydellä ja web-kameralla varustetun tietokoneen. Digiluokan oppimisympäristö video- ja ääniyhteyksineen toimii internet-selaimella – erillisiä ohjelmistoasennuksia ei tarvita.

digiluokka1200x628.png

 

Digiluokan materiaali

Mikäli kurssiin liittyy oppimateriaalina erillinen oppikirja, sen hankkimisesta (digi- tai paperikirja) vastaa opiskelija tai koulu sen mukaan, miten kussakin lukiossa on käytäntönä. Muu Digiluokan oppimisympäristöstä löytyvä, opettajan tekemä tukimateriaali sisältyy kurssikohtaiseen maksuun.

digiluokan-materiaali.jpg

Digiluokan oppitunnit

Digiluokan oppitunnit pidetään pääsääntöisesti heti lukiopäivän jälkeen iltapäivällä tai alkuillasta. Oppitunnit ovat 75 minuutin mittaisia ja niitä on yhteensä 14 oppituntia / kurssi. Voit osallistua Digiluokan oppitunneille esimerkiksi kotoa käsin.

digiluokan-oppitunnit.jpg

Kokemuksia ja palautetta Digiluokka-opetuspalvelusta

Lukiolainen:

Mahtavaa päästä vihdoin opiskelemaan oppiainetta, jota olisin pitkään halunnut opiskella, mutta mihin ei omalla paikkakunnalla ole ollut aiemmin mahdollisuutta."

Lukiolainen:

Digiluokassa saa keskittyä opettajan opettamiseen ilman luokan taustamelua.”

Lukiolainen:

Tekniikka toimii. Hyvä ja rento opettaja.”