Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Lisäopetus tuli osaksi työsuhde-etuja – ”Abikurssi ylitti odotukset – sekä lapseni että minun”

22.06.2023  |  Vanhemmille, Yrityksille, Kokemuksia

iStock-1199168584

Tutorhousen lisäopetus on osa asianajotoimiston työsuhde-etuja, joista kukin työntekijä voi yksilöllisesti valita omiin tarpeisiin ajankohtaiset palvelut.

”Tutorhousen abikursseilla lapseni sai opiskeluun hyvän kehikon ja tukea suunnitelmallisuuteen, joka ei välttämättä olisi omin avuin toteutunut. Hyppäys osaamisessa näkyi selvästi”, kertoo tuoreen ylioppilaan äiti Maarit Taurula.

Taurulan tytär hyödynsi viimeisenä lukiovuotenaan Tutorhousen abikurssien antia neljässä eri oppiaineessa. Opetus oli osa Taurulan työnantajan, asianajotoimisto Castrén & Snellmanin työsuhde-etujen Etulaari-palvelukokonaisuutta.

Etuja elämäntilanteen mukaan

Etulaari syntyi, kun Suomen vanhin asianajotoimisto Castrén & Snellman halusi luoda työntekijöilleen oman etumallin, jonka pystyy räätälöimään yksilöllisesti jokaisen työntekijän tarpeita ja elämäntilannetta mukaillen. Koronavuosien aikana toimistossa huomattiin, että työsuhde-etujen hyödyntämismahdollisuudet muuttuivat muiden työelämän muutosten mukana. Tämän myötä heräsi ajatus mallista, joka joustaisi työntekijän tarpeiden mukaan.

”Asiantuntijapalveluyrityksenä ihmiset ovat meille se tärkein juttu, ja heistä halutaan pitää huolta. Tässä meidän työsuhde-etumallissamme jokainen pystyy aina vuodeksi kerrallaan valitsemaan itselleen tarpeellisimmat edut”, kertoo henkilöstöjohtaja Outi Ruohola.

Castrén & Snellmanin yli 300 työntekijän joukossa on paljon erilaisia elämäntilanteita ja tarpeita. Tutorhousen lisäopetuspalvelut ovat osa Etulaarin palveluja, ja työntekijä pystyy sitä kautta hankkimaan vaikkapa tukiopetusta ja apua läksyjen lukuun tai numerojen korotukseen kouluikäiselle lapselleen.

”Kun uutta työsuhde-etumallia rakennettiin, meille oli tärkeää saada yhteistyökumppaniksi jo pitkään alalla ollut toimija. Tutorhousella on laaja-alaista osaamista ja vakiintuneet toimintatavat”, sanoo Ruohola.

Pyydä yhteydenottoa


Lisäopetus toi tukea abivuoteen

Taurulan tytär aloitti ensimmäisen Tutorhousen abikurssin syksyllä 2022 ja osallistui kerran viikossa pienryhmäopetukseen.

”Abikurssi ylitti odotukset – sekä lapseni että minun”, Taurula sanoo.

”Alun perin otimme uteliaina vain yhden kurssin, mutta se oli niin hyvä, että tytär otti seuraavankin kurssin. Lopulta kursseja oli siroteltuna sekä syksylle että keväälle, ja ne tukivat tosi hyvin ylioppilaskirjoituksia.”

Taurula kokee, että Tutorhousen lisäopetus oli arvokas lisä ja tuki tärkeänä abivuonna.

”Vanhempana oli huojentavaa huomata, että opetuksessa on ammattimainen ja suunnitelmallinen polku kohti ylioppilaskirjoituksia. Opettajat olivat tosi hyviä, ja he osasivat kiinnittää huomiota olennaisiin asioihin.”

”Säännöllinen kurssi toi rutiinia ja rytmitti sopivalla tavalla opiskelua”, Taurula lisää.

Henkilöstöjohtaja Outi Ruohola kertoo, että tyytyväistä palautetta on tullut muiltakin lisäopetusta hyödyntäneiltä Castrén & Snellmanin työntekijöiltä.

”Moni on iloinnut siitä, että lisäopetus on työsuhde-etuna ylipäätään mahdollista.  Tutorhousen opetus on lunastanut odotukset.”

Tutustu abikursseihin


Näkyviä tuloksia

Kaikki Tutorhousen opettajat olivat Taurulan mukaan hyviä, mutta tytär kehui vanhemmilleen erityisesti äidinkielen opettajaansa, jonka ote teki häneen vaikutuksen.

”Luin tyttäreni tekstejä sekä ennen abikurssia että sen jälkeen. Uskomatonta, mikä ero!” Taurula sanoo.

”Pikkusiskollekin hän on jo ehtinyt suositella kursseja. Sisko on suorittanut vasta ensimmäisen lukiovuoden, mutta etsiskelemme paraikaa kurssitarjonnasta ekan vuoden kertauskursseja”, Taurula hymyilee.

Lue lisää palveluista yrityksille