Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Tarjoamme yksityisopetusta ja pienryhmäkursseja peruskoululaisille ja lukiolaisille. Lisäopetukseen voi osallistua iltaisin, viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina.

Tarjoamme myös opiskelutekniikan ohjausta, erityisopettajan tukea luki- tai oppimisvaikeuksiin sekä opintojen ohjausta. Kaikki palvelumme ovat saatavilla myös etäopetuksena.

Palvelumme on suunnattu peruskoululaisille, lukiolaisille ja aikuisopiskelijoille, jotka haluavat oppia paremmin tiettyä oppiainetta tai opiskelutekniikoita.

Lisäopetuksen tilaaminen on helppoa: voit täyttää yhteydenottolomakkeen, soittaa meille 020 795 9580 tai lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@tutorhouse.fi. Käymme sitten yhdessä läpi tilannettasi ja ehdotamme sinulle sopivaa ratkaisua.

Tarjoamme yksityisopetusta lähes kaikissa peruskoulun ja lukion oppiaineissa, myös etänä. Autamme oppilaita esimerkiksi lukemaan oppimisessa, yläkoulun keskiarvon nostamisessa, lukiokurssien suorittamisessa ja yo-kirjoituksiin valmistautumisessa.

Lukiolaisille järjestämme joka jaksossa kertauskursseja matemaattisista aineista.

Loma-aikojen pienryhmäkursseja (kesäkurssit, syyslomakurssit, joululomakurssit, talvilomakurssit) sekä abikursseja tarjoamme useissa aineissa: vieraissa kielissä, äidinkielessä, matematiikassa, kemiassa ja fysiikassa. Järjestämme lomakursseja sekä yläkoululaisille että lukiolaisille, myös etänä.

Palvelumme on erittäin joustavaa: yksityisopetusta voit tilata yksittäisiä tunteja emmekä vaadi sitoutumista lainkaan. Laskutamme tunnit aina jälkikäteen vain toteutuneiden tuntien mukaan.

Iltapäivisin, iltaisin, viikonloppuisin tai heti aamusta, myös loma-aikoina. Joustavasti toiveesi mukaan. Lukiolaisten pienryhmäkurssit kokoontuvat usein arkisin koulupäivän jälkeen ja muut kertauskurssimme ovat pääosin koulujen loma-aikoina.

Opetustilamme sijaitsevat Helsingin Kampissa (Fredrikinkatu 61).

Tämän lisäksi opetusta on saatavilla pk-seudulla myös oppilaan kotona sekä etäopetuksena minne päin maailmaa tahansa. Kaukaisimmat oppilaamme ovat olleet Uruguayssa perheen vanhemman työkomennuksen vuoksi!

Kursseja järjestämme pk-seudulla myös lähialueen koulujen tai toimistohotellien tiloissa.

Joukossamme on reilu 100 opettajaa, joista jokaisella on pedagoginen pätevyys ja runsaasti kokemusta opettamisesta. Opettajissamme ei ole opiskelijoita. Suurimmalla osalla opettajistamme on päätoiminen työ joko peruskoulussa tai lukiossa. Työllistämme päätoimisesti myös itse joitakin opettajia. Kaikilta opettajiltamme on tarkistettu rikostaustaote.

Asiakaspalvelumme kartoittaa ensin tilanteesi ja toiveesi, ja valitsee niiden perusteella sinulle sopivimman opettajan. Yksityisopetuksessa voit aina vaihtaa opettajaa, jos kemiat eivät jostain syystä kohtaa.

Etäopetus on reealiaikaista ja vuorovaikutteista opetusta videokameran ja mikrofonin välityksellä. Oppimisympäristönä on virtuaalinen luokkahuone. Oppilaan ei tarvitse ladata erillisiä ohjelmia koneelleen, riittää kun läppärissä on kamera ja äänet toimivat.

Tarjoamme tyytyväisyystakuun yksityisopetuspaketeista (ei koske Koekertauspakettia 120 min ja kokeilukertaa 39 e). Mikäli et ole ensimmäisen kerran jälkeen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Yksityisopetuksessa on myös mahdollista vaihtaa opettajaa milloin vain.

Oppilailla on hyvin erilaisia tavoitteita: jotkut haluavat esimerkiksi vain päästä läpi kursseista ja toiset taas tavoittelevat huippuarvosanoja. Yli 90% asiakkaistamme on ollut tyytyväisiä saamiinsa tuloksiin ja suosittelee palveluitamme muille. Usein oppilaidemme vanhemmat yllättyvät siitä, että lisäopetuksen avulla myös lapsen itsetunto ja motivaatio vahvistuvat (asiakaskysely 2021).

Hän voi huoletta tulla kokeilemaan opetusta ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa. Kokemuksemme mukaan jo ensimmäisten opetuskertojen jälkeen oppilaan asenne muuttuu myönteiseksi, kun hän huomaa opetuksen hyödyn ja että opettajat ovat todella mukavia ja osaavia.

Esimerkkinä 9.-luokkalaisen oppilaan toteamus: "Opin ensimmäisellä tunnilla enemmän kuin vielä koulussa koko syksynä" (vko 39/2019 asiakaspalaute). Lue lisää oppilaidemme kokemuksista täältä.

Todistusvalintakone