Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Tarjoamme yksityisopetusta alakoululaisille, yläkoululaisille, lukiolaisille, abeille ja aikuisille työssäkäyville. Järjestämme lisäksi pienryhmäkursseja yläkoululaisille, lukiolaisille ja abeille.

Autamme eri oppiaineissa ja meiltä saa myös opiskelutekniikan ohjausta, tukiopetusta, erityisopettajan tukea oppimis- tai nepsy-haasteisiin sekä opintojen ohjausta. Kaikki palvelumme ovat saatavilla onlineopetuksena, osa palveluista myös lähiopetuksena opetustiloissamme Helsingissä.

Palvelumme on suunnattu alakoululaisille, yläkoululaisille ja lukiolaisille, jotka kaipaavat tukea tiettyyn oppiaineeseen tai yleisesti koulunkäyntiin, läksyjen tekemiseen tai esimerkiksi kokeisiin tai ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen.

Palvelumme sopivat kaiken tasoisille oppilaille, sekä heikommin menestyville että huippuarvosanoja tavoitteleville. Oppimis- tai nepsy-haasteisiin tarjoamme oppimisen tuki -palveluita.

Palvelumme ei korvaa julkista opetusta, vain täydentää sitä.

Myös aikuiset voivat käyttää palveluitamme joustavasti omiin tarpeisiin, esimerkiksi työelämässä tarvittavan englannin/ruotsin kielitaidon parantamiseksi.

Yksityisopetuksen tilaaminen on helppoa: voit tilata haluamasi yksityisopetuspaketin suoraan verkkokaupasta. Saat tilauksen jälkeen ehdotuksen opettajasta ja aikataulusta.

Verkkokauppatilauksen sijaan voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@tutorhouse.fi. Käymme sitten yhdessä läpi tilannettasi ja ehdotamme sinulle sopivaa ratkaisua.

Kursseille voit ilmoittautua suoraan kotisivujemme kautta.

Tarjoamme yksityisopetusta ja pienryhmäkursseja lähes kaikissa peruskoulun ja lukion oppiaineissa. Meiltä saa apua esimerkiksi vieraisiin kieliin, äidinkieleen, matematiikkaan, kemiaan, fysiikkaan ja useisiin reaaliaineisiin.

Autamme oppilaita esimerkiksi lukemaan oppimisessa, yläkoulun keskiarvon nostamisessa, lukiokurssien suorittamisessa ja yo-kirjoituksiin valmistautumisessa.

Palvelumme on erittäin joustavaa: yksityisopetusta voit tilata säännöllisten pakettien lisäksi myös yksittäisinä tunteina. Laskutamme tunnit  jälkikäteen toteutuneiden tuntien mukaan. Saamme toteutuneet tunnit suoraan opettajalta, joten emme vaivaa sinua sillä.

Iltapäivisin, iltaisin, viikonloppuisin tai heti aamusta, myös loma-aikoina. Joustavasti toiveesi mukaan. 

Opetusta on saatavilla online-opetuksena sekä osassa palveluita myös lähiopetuksena opetustiloissamme Helsingin Ruoholahdessa (os. Porkkalankatu 20 A). Kysy myös kotiopetusmahdollisuutta ala- tai yläkoululaiselle pääkaupunkiseudulla.

Joukossamme on reilu 100 opettajaa, joista jokaisella on pedagoginen pätevyys ja runsaasti kokemusta opettamisesta. Opettajissamme ei ole opiskelijoita. Suurimmalla osalla opettajistamme on päätoiminen työ joko peruskoulussa tai lukiossa. Kaikilta opettajiltamme on tarkistettu rikostaustaote. Voit tutustua esimerkkiopettajiimme täältä.

Kasvatus- ja opetusalan asiantuntijoista koostuva asiakaspalvelutiimimme kartoittaa ensin tilanteesi ja toiveesi, ja valitsee niiden perusteella sinulle sopivimman opettajan. Yksityisopetuksessa voit aina vaihtaa opettajaa, jos kemiat eivät jostain syystä kohtaa.

Online-opetus on reaaliaikaista ja vuorovaikutteista opetusta videokameran ja mikrofonin välityksellä. Opetusalustana käytämme Teamsiä. Oppilaan ei tarvitse ladata erillisiä ohjelmia koneelleen, riittää kun läppärissä on kamera ja äänet toimivat.

Tarjoamme tyytyväisyystakuun yksityisopetuspaketeista (ei koske koekertauspakettia tai kokeilukertaa). Mikäli et ole ensimmäisen yksityisopetuskerran jälkeen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Yksityisopetuksessa on myös mahdollista vaihtaa opettajaa milloin vain.

Pienryhmäkursseilla voit esittää toiveita opetuksesta jo ilmoittautumisvaiheessa lomakkeella ja kannustamme myös antamaan palautetta ja toiveita kesken kurssin, jotta niihin voidaan heti reagoida. Pienryhmäkurssimme mukautuvat oppilaiden toiveiden mukaan.

Oppilailla on hyvin erilaisia tavoitteita: jotkut haluavat esimerkiksi vain päästä läpi kursseista ja toiset taas tavoittelevat huippuarvosanoja. Yli 90% asiakkaistamme on ollut tyytyväisiä saamiinsa tuloksiin ja suosittelisi palveluitamme muille. Usein oppilaidemme vanhemmat yllättyvät siitä, että lisäopetuksen avulla myös lapsen itsetunto ja motivaatio vahvistuvat (asiakaskysely 2021).

Hän voi huoletta tulla kokeilemaan opetusta ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa. Kokemuksemme mukaan jo ensimmäisten opetuskertojen jälkeen oppilaan asenne muuttuu myönteiseksi, kun hän huomaa opetuksen hyödyn ja että opettajat ovat rentoja ja kannustavia.

Esimerkkinä 9.-luokkalaisen oppilaan toteamus: "Opin ensimmäisellä tunnilla enemmän kuin vielä koulussa koko syksynä" (vko 39/2019 asiakaspalaute). Lue lisää oppilaidemme kokemuksista täältä.

kynät-1

Miksi valita Tutorhouse?

  • Kokeneet ja omistautuneet opettajat, ei opiskelijoita opettajina
  • Varmistat hyvät arvosanat, yo-menestyksen ja jatko-opiskelupaikan
  • Säästät aikaa ja tehostat opiskelua
  • Saat tyytyväisyystakuun

Lue lisää

Noin
94%
suosittelee -
loistavat tulokset.