Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Tarjoamme lisäopetuspalveluita: yksityisopetusta sekä jaksokohtaisia pienryhmäkursseja että loma-aikojen pienryhmäkursseja ja abikursseja useassa aineessa. Tarjoamme myös opiskelutekniikan ohjausta, erityisopettajan tukea luki- tai oppimisvaikeuksiin sekä opintojen ohjausta. Kaikki palvelumme on saatavilla myös ONLINE.

Palvelumme on suunnattu lukiolaisille, yläkoululaisille, alakoululaisille sekä aikuisille, jotka haluavat parantaa osaamistasoaan halutussa aineessa tai yleisesti koulunkäynnissä.

Palveluiden tilaaminen on helppoa: voit täyttää yhteydenottolomakkeen, soittaa meille (020 795 9580) tai lähettää sähköpostia (asiakaspalvelu@tutorhouse.fi). Käymme sitten yhdessä tilannettanne läpi ja ehdotamme teille sopivaa opetusratkaisua sekä sovimme käytännön asioista.

Yksityisopetusta on saatavilla lähes kaikissa aineissa kaiken tasoisille ja ikäisille oppijoille. Autamme oppilaita esimerkiksi lukemaan oppimisessa, yläkoulun keskiarvon parantamisessa, lukiokurssien läpikäynnissä, ylioppilaskirjoituksissa onnistumisessa sekä työelämän business englannissa. Järjestämme yksityisopetusta myös online.

Jaksokohtaista pienryhmäopetusta lukiolaisille on saatavilla pääosin matemaattisten aineiden kursseista. Myös online.

Lomaaikojen pienryhmäkursseja (kesäkurssit, syyslomakurssit, joululomakurssit, talvilomakurssit) sekä abikursseja tarjoamme useassa aineessa: vieraissa kielissä, äidinkielessä, matematiikassa, kemiassa ja fysiikassa. Järjestämme loma-aikojen kursseja sekä yläkoululaisille että lukiolaisille, myös online.

Palvelumme on erittäin joustavaa: yksityisopetusta voit tilata yksittäisiä tunteja emmekä vaadi sitoutumista lainkaan. Laskutamme tunnit aina jälkikäteen vain toteutuneiden tuntien mukaan.

Iltapäivisin, iltaisin, viikonloppuisin tai heti aamusta, myös loma-aikoina. Joustavasti toiveesi mukaan. Lukiolaisten pienryhmäkurssit kokoontuvat usein arkisin koulupäivän jälkeen ja muut kertauskurssimme ovat pääosin koulujen loma-aikoina.

Opetustilamme sijaitsevat Helsingin Kampissa (Fredrikinkatu 61) sekä Espoon Urheilupuistossa Esport Centerillä (Koivu-Mankkaan tie 3).

Opetusta on saatavilla näiden lisäksi pk-seudulla myös oppilaan kotona sekä online-opetuksena kaikkialle päin Suomea ja maailmaa. Kauimmat oppilaamme ovat olleet Uruguayssa perheen vanhemman työkomennuksen vuoksi!

Kursseja järjestämme pk-seudulla myös lähialueen koulujen tai toimistohotellien tiloissa.

Joukossamme on reilu 100 opettajaa, jotka on valittu huolellisesti osaavaan joukkoomme. Jokainen opettajamme on ammattiopettaja, jolla on pedagoginen pätevyys, tutkinto sekä runsaasti kokemusta opettamisesta. Emme käytä opiskelijoita opettajina. Suurimmalla osalla opettajistamme on päätoiminen työ jossain peruskoulussa tai lukiossa sekä työllistämme päätoimisesti myös itse joitakin opettajia. Kaikilta opettajilta on tarkistettu myös rikostaustaote.

Asiakaspalvelumme kartoittaa alkuun tilanteesi ja toiveesi ja valitsee sinulle sopivimman opettajan näiden perusteella. Yksityisopetuksessa opettaja on aina mahdollista vaihtaa, mikäli jostain syystä kemiat eivät kohtaa. 

Online-opetus on reealiaikaista ja vuorovaikutteista opetusta kameran ja mikrofonin välityksellä. Opetuksessa käytetään ilmaisohjelma Skypeä tai virtuaalista luokkahuonetta. Oppilaan ei siis tarvitse ladata erillisiä ohjelmia koneelleen. Riittää kun läppärissä on kamera ja äänet toimivat.

Tarjoamme tyytyväisyystakuun yksityisopetuspaketeista (ei koske Tehokertausta ja kokeilukertaa 39 e) sekä lukiolaisten MatikkaKertaus-, KemiaKertaus- ja FysiikkaKertaus -pienryhmäkursseista. Mikäli et ole ensimmäisen kerran jälkeen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Yksityisopetuksessa on myös mahdollista vaihtaa opettajaa milloin vain.

Oppilailla on erilaisia tavoitteita: toiset haluat esimerkiksi päästä kursseista vain läpi, toiset tavoittelevat parhaita arvosanoja, jotta pääsisivät todistusvalinnassa suoraan haluamaansa jatko-opiskelupaikkaan. Yli 90% asiakkaistamme suosittelee palveluitamme, mikä kertoo siitä, että tuloksiin on oltu tyytyväisiä. Mikä usein yllättää vanhempia on se, että lisäopetuksen avulla myös oppilaan itsetunto vahvistuu ja tämä heijastuu kaikkeen muuhunkin kuin vain koulunkäyntiin (asiakaskysely 2019).

Hän voi huoletta tulla kokeilemaan opetusta ja päättää tämän jälkeen haluaako jatkaa. Kokemuksemme ovat osoittaneet, että jo ensimmäisten opetuskertojen jälkeen oppilaan mieli ja asenne muuttuvat myönteisiksi, kun hän huomaa opetuksen hyödyn ja että opettajat ovat todella mukavia ja osaavia. Esimerkkinä 9.-luokkalaisen oppilaan toteamus: "Opin ensimmäisellä tunnilla enemmän kuin vielä koulussa koko syksynä" (vko 39/2019 asiakaspalaute).

Todistusvalintakone IG