Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Tarjoamme yksityisopetusta ja pienryhmäkursseja peruskoululaisille ja lukiolaisille.

Autamme eri oppiaineissa ja meiltä saa myös opiskelutekniikan ohjausta, erityisopettajan tukea luki- tai oppimisvaikeuksiin sekä opintojen ohjausta. Kaikki palvelumme ovat saatavilla myös etäopetuksena.

Palvelumme on suunnattu peruskoululaisille, lukiolaisille ja aikuisopiskelijoille, jotka haluavat oppia paremmin tiettyä oppiainetta tai opiskelutekniikoita.

Lisäopetuksen tilaaminen on helppoa: voit täyttää yhteydenottolomakkeen, soittaa meille 020 795 9580 tai lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@tutorhouse.fi. Käymme sitten yhdessä läpi tilannettasi ja ehdotamme sinulle sopivaa ratkaisua.

Tarjoamme yksityisopetusta ja pienryhmäkursseja lähes kaikissa peruskoulun ja lukion oppiaineissa, myös etänä. Meiltä saa apua esimerkiksi vieraisiin kieliin, äidinkieleen, matematiikkaan, kemiaan, fysiikkaan ja useisiin reaaliaineisiin.

Autamme oppilaita esimerkiksi lukemaan oppimisessa, yläkoulun keskiarvon nostamisessa, lukiokurssien suorittamisessa ja yo-kirjoituksiin valmistautumisessa.

Palvelumme on erittäin joustavaa: yksityisopetusta voit tilata yksittäisiä tunteja emmekä vaadi sitoutumista lainkaan. Laskutamme tunnit aina jälkikäteen vain toteutuneiden tuntien mukaan.

Iltapäivisin, iltaisin, viikonloppuisin tai heti aamusta, myös loma-aikoina. Joustavasti toiveesi mukaan. Lukiolaisten pienryhmäkurssit kokoontuvat usein arkisin koulupäivän jälkeen ja muut kertauskurssimme ovat pääosin koulujen loma-aikoina.

Opetustilamme sijaitsevat Helsingin Kampissa (Fredrikinkatu 61).

Tämän lisäksi opetusta on saatavilla pk-seudulla myös oppilaan kotona sekä etäopetuksena minne päin maailmaa tahansa. Kaukaisimmat oppilaamme ovat olleet Uruguayssa perheen vanhemman työkomennuksen vuoksi!

Kursseja järjestämme pk-seudulla myös lähialueen koulujen tai toimistohotellien tiloissa.

Joukossamme on reilu 100 opettajaa, joista jokaisella on pedagoginen pätevyys ja runsaasti kokemusta opettamisesta. Opettajissamme ei ole opiskelijoita. Suurimmalla osalla opettajistamme on päätoiminen työ joko peruskoulussa tai lukiossa. Kaikilta opettajiltamme on tarkistettu rikostaustaote.

Asiakaspalvelumme kartoittaa ensin tilanteesi ja toiveesi, ja valitsee niiden perusteella sinulle sopivimman opettajan. Yksityisopetuksessa voit aina vaihtaa opettajaa, jos kemiat eivät jostain syystä kohtaa.

Etäopetus on reealiaikaista ja vuorovaikutteista opetusta videokameran ja mikrofonin välityksellä. Oppimisympäristönä on virtuaalinen luokkahuone. Oppilaan ei tarvitse ladata erillisiä ohjelmia koneelleen, riittää kun läppärissä on kamera ja äänet toimivat.

Tarjoamme tyytyväisyystakuun yksityisopetuspaketeista (ei koske Koekertauspakettia 120 min ja kokeilukertaa 39 e). Mikäli et ole ensimmäisen kerran jälkeen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Yksityisopetuksessa on myös mahdollista vaihtaa opettajaa milloin vain.

Oppilailla on hyvin erilaisia tavoitteita: jotkut haluavat esimerkiksi vain päästä läpi kursseista ja toiset taas tavoittelevat huippuarvosanoja. Yli 90% asiakkaistamme on ollut tyytyväisiä saamiinsa tuloksiin ja suosittelisi palveluitamme muille. Usein oppilaidemme vanhemmat yllättyvät siitä, että lisäopetuksen avulla myös lapsen itsetunto ja motivaatio vahvistuvat (asiakaskysely 2021).

Hän voi huoletta tulla kokeilemaan opetusta ja päättää sen jälkeen haluaako jatkaa. Kokemuksemme mukaan jo ensimmäisten opetuskertojen jälkeen oppilaan asenne muuttuu myönteiseksi, kun hän huomaa opetuksen hyödyn ja että opettajat ovat todella mukavia ja osaavia.

Esimerkkinä 9.-luokkalaisen oppilaan toteamus: "Opin ensimmäisellä tunnilla enemmän kuin vielä koulussa koko syksynä" (vko 39/2019 asiakaspalaute). Lue lisää oppilaidemme kokemuksista täältä.

kynät-1

Miksi valita Tutorhouse?

  • Kokeneet ja omistautuneet opettajat, ei opiskelijoita opettajina
  • Varmistat hyvät arvosanat, yo-menestyksen ja jatko-opiskelupaikan
  • Säästät aikaa ja tehostat opiskelua
  • Saat tyytyväisyystakuun

Lue lisää

Noin
94%
suosittelee -
loistavat tulokset.