Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Tutorhousen Advisory Board

Tutorhouse Oy on vuonna 2010 toimintansa aloittanut suomalainen yritys, jonka taustalla on opetusalan ammattilaisia.

 

 

Heikki Hirvonen

Tutorhousen Advisory Boardin jäsen
Rehtori, Vantaan Kansainvälinen koulu, Vantaa
FM

Heikki on valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi ja matematiikan ja fysiikan opettajaksi. Heikki toimii rehtorina Koivukylän yläkoulussa Vantaalla.

Heikillä on lähes 20 vuoden kokemus opettajana ja rehtorina toimimisesta pääkaupunkiseudun peruskouluissa ja lukioissa.

 

Harri Jaskari

Tutorhousen Advisory Boardin jäsen
Yhteiskuntasuhdevastaava, Skoda Transtech Oy, Yrittäjä, CasaPromotion Oy

Hallintotieteiden lisensiaatti

Harri on valmistunut Tampereen yliopistosta hallintotieteiden lisensiaatiksi.

Harri vastaan Skoda Transtech Oy:n yhteiskuntasuhteista ja Exote Oy:ssä myynnistä ja markkinoinnista yrityksensä CasaPromotion Oy:n kautta. Alkuvaiheen yrityksiä yrityksiä Harri auttaa Start Up Lions Oy:n hallituksen jäsenenä.

Harri on toiminut kansanedustajana 12 vuotta vuosina 2007-2019 (ja vuosina 2015-2019 talousvaliokunnan varapuheenjohtaja). Ennen kansanedustajakausiaan Harri toimi Kokoomuksen puoluesihteerinä ja sisäasiainministerin erityisavustajana.

Elinkeinoelämän puolella Harri on toiminut Tampereen Kauppakamarin toimitusjohtajana ja EK:n edeltäjän TT:n teollisuusasiamiehenä. Tutkijana Harri on ollut sekä Tampereen yliopistossa että University Of Edinburghissa Skotlannissa.  Tutkimusaiheet ovat liittyneet yritysten kasvuun ja innovaatiopolitiikkaan.

 

Tuomo Lähdeniemi

Tutorhousen Advisory Boardin jäsen
Varatoimitusjohtaja, Fountain Park Oy
Kasvatustieteen maisteri

Tuomo on valmistunut kasvatustieteiden maisteriksi Turun yliopistosta pääaineenaan kasvatustiede ja sivuaineinaan psykologia ja tiedotusoppi.

Pedagogisessa kehittämisessä Tuomo on erikoistunut erityisesti koulujen ja yritysten yhteistyöhön toimittuaan 12 vuotta Taloudellisessa Tiedotustoimistossa. Tässä työssä hän koulutti opettajia, opettajien kouluttajia ja yritysten nuorisoasioista vastaavia asiantuntijoita sekä tuotti oppimateriaaleja.

Nykyisin Tuomo toimii varatoimitusjohtajana Fountain Park Oy:ssä.

 

Vesa Vihervä

Tutorhousen Advisory Boardin jäsen
Rehtori, Mäkelänrinteen lukio, Helsinki
FM

Vesa on valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi ja aineenopettajaksi.

Vesa on toiminut ennen rehtorin toimeaan noin 15 vuotta opettajana pääkaupunkiseudun peruskouluissa ja lukiossa. Opettajan työn lisäksi Vesa on Ylioppilastutkintolautakunnan sensorina historiassa ja yhteiskuntaopissa. Lisäksi Vesa toimii parhaillaan yhtenä yläkoulun yhteiskuntaopin sekä lukion historian ja yhteiskuntatiedon oppikirjojen tekijänä Kustannusosakeyhtiö Otavassa.