Toimisto

Pekka Impiö

Hallituksen jäsen & toimitusjohtaja, TutorHouse Oy

Fil.maist., MBA
050 5480 230
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Pekka Impiö on valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi (historia, kansainvälinen politiikka ja kansantaloustiede) ja Helsingin kauppakorkeakoulusta MBA:ksi.

Ennen TutorHouse Oy:n toimitusjohtajuutta Pekka on toiminut liikkeenjohdon konsulttina Eera Finland Oy:ssä, toimitusjohtajana Keskuskauppakamarin Palvelu Oy:ssä sekä asiantuntija- ja päällikkötehtävissä Keskuskauppakamarissa. Opiskeluaikoina opiskelunsa ohessa Pekka toimi opettajana Helsingin ja Espoon yläkouluissa ja lukioissa.

Katri Parviainen

Asiakasvastaava

Kasvatustieteen maisteri

040 1327 473
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi


Katri Parviainen on suorittanut kasvatustieteen maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa. Katri on opiskellut sivuaineinaan johtamista Helsingin yliopistossa sekä henkilöstöjohtamista Jyväskylän yliopistossa. Katrilla on  työhönsä vahva asiakaspalvelutausta.

Sofia Lehtonen

Nuorempi asiakasvastaava

Kasvatustieteen maisteri
040 132 7474
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Sofia Lehtonen on valmistunut kasvatustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta ruotsinkielisestä koulutusohjelmasta. Hän on suorittanut sivuaineinaan erityispedagogiikan ja psykologian opintoja. Sofialla on myös omakohtaista kokemusta opettajan työstä, sillä hän on tehnyt pidempiä opettajansijaisuuksia pääkaupunkiseudun peruskouluissa.

Sofia betjänar Er gärna på svenska!

Jukka Oksa

Palvelujohtaja (Digiluokka)

Filosofian maisteri
0400 909 055
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Jukka Oksa on aloittanut TutorHousessa palvelujohtajan tehtävissä. Jukka vastaa oppimiseen liittyvän uuden palvelukonseptin Digiluokan kehittämisestä. 

Jukka on peruskoulutukseltaan matematiikan opettaja, joka on ehtinyt toimia opettajuuden jälkeen rehtorina sekä kahden eri kunnan sivistystoimenjohtajana, viimeksi Akaan kaupungin sivistysjohtajana ennen TutorHousen palvelukseen siirtymistä.

Anne-Mari Ala-Kuha

Markkinointi- ja sisältövastaava

Filosofian maisteri
045 1104 024
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Anne-Mari Ala-Kuha vastaa TutorHousen markkinoinnin ja sisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Anne-Mari on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta. Pääaineenaan hän opiskeli englantilaista filologiaa ja sivuaineenaan käännöstiedettä sekä aineenopettajan pedagogiset opinnot. Ennen TutorHouselle siirtymistä Anne-Mari työskenteli yläkoulun englannin opettajana sekä yritysviestinnän tehtävissä.

Onni Lundin

Nuorempi palveluneuvoja

Kauppatieteiden kandidaatti
0405511760
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Onni Lundin hoitaa TutorHousen laskutusta sekä siihen liittyvää asiakaspalvelua.

Onni betjänar Er gärna på svenska!

Riikka Ruokoaho

Asiakasvastaava

Kasvatustieteen maisteri
Hoitovapaalla
 
Riikka Ruokoaho on suorittanut kasvatustieteen maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa. Riikka on opiskellut sivuaineina mediakasvatusta sekä markkinointia Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.47/5 (Asiakaskysely perheille 2018, vastaajina noin 100 perhettä).