Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
Pekka

Pekka Impiö

Hallituksen jäsen & toimitusjohtaja, Tutorhouse Oy

Fil.maist., MBA
050 548 0230
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Pekka Impiö on valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi (historia, kansainvälinen politiikka ja kansantaloustiede) ja Helsingin kauppakorkeakoulusta MBA:ksi.

Ennen Tutorhouse Oy:n toimitusjohtajuutta Pekka on toiminut liikkeenjohdon konsulttina Eera Finland Oy:ssä, toimitusjohtajana Keskuskauppakamarin Palvelu Oy:ssä sekä asiantuntija- ja päällikkötehtävissä Keskuskauppakamarissa. Opiskeluaikoina opiskelunsa ohessa Pekka toimi opettajana Helsingin ja Espoon yläkouluissa ja lukioissa.

Jukka

Jukka Oksa

Palvelujohtaja (Digiluokka)

Filosofian maisteri
0400 909 055
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Jukka Oksa toimii Tutorhousen lukioille suunnatun Digiluokka-opetuspalvelun palvelujohtajana.

Jukka on peruskoulutukseltaan matematiikan opettaja, joka on ehtinyt toimia opettajuuden jälkeen rehtorina sekä kahden eri kunnan sivistystoimenjohtajana, viimeksi Akaan kaupungin sivistysjohtajana ennen Tutorhousen palvelukseen siirtymistä.

Riikka

Riikka Ruokoaho

Palvelupäällikkö

Kasvatustieteen maisteri
050 382 9920
etunimi.sukunimi@tutorhouse.fi

Riikka Ruokoaho vastaa Tutorhousella tutoroinnin palvelutuotteiden kehityksestä ja laadusta sekä toimii asiakaspalvelutiimin vetäjänä.

Riikka on suorittanut kasvatustieteen maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa. Riikka on opiskellut sivuaineina mediakasvatusta sekä markkinointia Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Tytti

Tytti Pukki

Palveluasiantuntija

Kasvatustieteen maisteri
040 774 6114
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Tytti Pukki hoitaa Tutorhousen asiakaspalvelua ja laskutusta. Hän on valmistunut kasvatustieteen maisteriksi Turun yliopistosta. Sivuaineinaan Tytti opiskeli erityispedagogiikkaa ja opettajan pedagogiset opinnot sekä monikulttuurisuuden opintokokonaisuuden.

Heta

Heta Hyvönen

Palveluasiantuntija

Kasvatustieteen maisteri
040 355 0230
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Heta Hyvönen hoitaa Tutorhousen asiakaspalvelua. Hän on taustaltaan luokanopettaja ja suorittanut johtamisen sivuaineopinnot Kauppakorkeakoulussa. Tällä hetkellä hän opiskelee kauppatieteiden perusopintoja Itä-Suomen yliopistossa. 

Anne-Mari

Anne-Mari Ala-Kuha

Markkinointi- ja sisältövastaava

Filosofian maisteri
045 110 4024
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Anne-Mari Ala-Kuha vastaa Tutorhousen markkinoinnin sisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Anne-Mari on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta. Pääaineenaan hän opiskeli englantilaista filologiaa ja sivuaineenaan käännöstiedettä sekä aineenopettajan pedagogiset opinnot. Ennen Tutorhouselle siirtymistä Anne-Mari työskenteli yläkoulun englannin opettajana sekä yritysviestinnän parissa.

Iida

Iida Ilmola

Sisällöntuottaja
 
Valtiotieteiden opiskelija
040 046 0064
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi
 
Iida Ilmola vastaa Tutorhousen sosiaalisen median kanavien sisällöstä ja julkaisuista. Hän opiskelee sosiaalitieteitä ja on suorittanut viestinnän sivuaineopinnot Helsingin yliopistossa.