Toimisto

Pekka Impiö

Hallituksen jäsen & toimitusjohtaja, TutorHouse Oy

Fil.maist., MBA
050-5480 230
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Pekka Impiö on valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi (historia, kansainvälinen politiikka ja kansantaloustiede) ja Helsingin kauppakorkeakoulusta MBA:ksi.

Ennen TutorHouse Oy:n toimitusjohtajuutta Pekka on toiminut liikkeenjohdon konsulttina Eera Finland Oy:ssä, toimitusjohtajana Keskuskauppakamarin Palvelu Oy:ssä sekä asiantuntija- ja päällikkötehtävissä Keskuskauppakamarissa. Opiskeluaikoina opiskelunsa ohessa Pekka toimi opettajana Helsingin ja Espoon yläkouluissa ja lukioissa.

Katri Parviainen

Asiakasvastaava

Kasvatustieteen maisteri
040 7746 114
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Katri Parviainen on suorittanut kasvatustieteen maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa. Katri on opiskellut sivuaineinaan johtamista Helsingin yliopistossa sekä henkilöstöjohtamista Jyväskylän yliopistossa. Katrilla on  työhönsä vahva asiakaspalvelutausta.

Jukka Oksa

Palvelujohtaja (Digiluokka)

Filosofian maisteri
0400 909 055
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Jukka Oksa on aloittanut TutorHousessa palvelujohtajan tehtävissä. Jukka vastaa oppimiseen liittyvän uuden palvelukonseptin Digiluokan kehittämisestä. 

Jukka on peruskoulutukseltaan matematiikan opettaja, joka on ehtinyt toimia opettajuuden jälkeen rehtorina sekä kahden eri kunnan sivistystoimenjohtajana, viimeksi Akaan kaupungin sivistysjohtajana ennen TutorHousen palvelukseen siirtymistä.

Vivi Vaissi

Tiedottaja

Kasvatustieteen kandidaatti
040 5522 692 
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Vivi Vaissi toimii TutorHousessa tiedottajana ja hän vastaa TutorHousen sisällöntuotannosta sekä sosiaalisen median kanavista.

Vivi opiskelee Helsingin yliopistossa pääaineenaan yleinen ja aikuiskasvatustiede. Sivuaineina hän on opiskellut mediakasvatusta sekä sosiologiaa sekä suorittanut aikaisemmin journalismin opintoja Haaga-Heliassa.

Onni Lundin

Nuorempi palveluneuvoja

Kauppatieteiden ylioppilas
0405511760
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Onni Lundin hoitaa TutorHousen laskutusta sekä siihen liittyvää asiakaspalvelua.

Riikka Ruokoaho

Asiakasvastaava

Kasvatustieteen maisteri
Äitiyslomalla
 
Riikka Ruokoaho on suorittanut kasvatustieteen maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa. Riikka on opiskellut sivuaineina mediakasvatusta sekä markkinointia Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.62/5 (Asiakaskysely perheille 2017, vastaajina 87 perhettä).