Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus
Pekka

Pekka Impiö

Hallituksen jäsen & toimitusjohtaja, Tutorhouse Oy

Fil.maist., MBA
050 5480 230
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Pekka Impiö on valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi (historia, kansainvälinen politiikka ja kansantaloustiede) ja Helsingin kauppakorkeakoulusta MBA:ksi.

Ennen Tutorhouse Oy:n toimitusjohtajuutta Pekka on toiminut liikkeenjohdon konsulttina Eera Finland Oy:ssä, toimitusjohtajana Keskuskauppakamarin Palvelu Oy:ssä sekä asiantuntija- ja päällikkötehtävissä Keskuskauppakamarissa. Opiskeluaikoina opiskelunsa ohessa Pekka toimi opettajana Helsingin ja Espoon yläkouluissa ja lukioissa.

Riikka

Riikka Ruokoaho

Palvelupäällikkö

Kasvatustieteen maisteri
050 3829 920
etunimi.sukunimi@tutorhouse.fi

Riikka Ruokoaho vastaa Tutorhousella tutoroinnin palvelutuotteiden kehityksestä ja laadusta sekä toimii asiakaspalvelutiimin vetäjänä.

Riikka on suorittanut kasvatustieteen maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa. Riikka on opiskellut sivuaineina mediakasvatusta sekä markkinointia Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Jukka

Jukka Oksa

Palvelujohtaja (Digiluokka)

Filosofian maisteri
0400 909 055
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Jukka Oksa toimii Tutorhousen lukioille suunnatun Digiluokka-opetuspalvelun palvelujohtajana.

Jukka on peruskoulutukseltaan matematiikan opettaja, joka on ehtinyt toimia opettajuuden jälkeen rehtorina sekä kahden eri kunnan sivistystoimenjohtajana, viimeksi Akaan kaupungin sivistysjohtajana ennen Tutorhousen palvelukseen siirtymistä.

Anne-Mari2

Anne-Mari Ala-Kuha

Markkinointi- ja sisältövastaava

Filosofian maisteri
045 1104 024
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Anne-Mari Ala-Kuha vastaa Tutorhousen markkinoinnin ja sisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Anne-Mari on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta. Pääaineenaan hän opiskeli englantilaista filologiaa ja sivuaineenaan käännöstiedettä sekä aineenopettajan pedagogiset opinnot. Ennen Tutorhouselle siirtymistä Anne-Mari työskenteli yläkoulun englannin opettajana sekä yritysviestinnän parissa.

Tytti

Tytti Pukki

Palveluneuvoja

Kasvatustieteiden kandidaatti
040 774 6114
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Tytti Pukki hoitaa Tutorhousen asiakaspalvelua ja laskutusta viimeistellen samalla kasvatustieteiden maisterin tutkintoaan Turun yliopistolla.