Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Avoimet työpaikat

1.12.2021

Matematiikan opettajia (Hki)

Haemme Helsinkiin matematiikan

  • päätoimista opettajaa (aloitus 1/2022)
  • osa-aikaisia opettajia (aloitus 1/2022)
  • tuntiopettajia (aloitus sopimuksen mukaan).

Meillä voit keskittyä sataprosenttisesti vain opettamiseen, ilman hallinnollisia velvollisuuksia.

Hae nyt! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti, kun löydämme sopivat osaajat.

Opettajamme Marjut kertoo, millaista työskentely Tutorhousella on>>

 

Matematiikan opettajan työnkuva: yksityisopetusta ja pienryhmiä

Tutorhousen matematiikan opettajana annat lisäopetusta lukiolaisille ja yläkoululaisille. Opetat sekä yksityisoppilaita että pienryhmiä, joissa on 3-8 oppilasta.

Tavoitteenasi on auttaa eri tasoisia oppijoita onnistumaan koulutyössään. Tutorhousella kertaat ja syvennät koulussa opetettuja asioita oppilaiden kanssa esimerkiksi ennen kokeita.

Tapaat yksityisoppilaasi tai pienryhmäsi yleensä kerran viikossa loppuiltapäivästä tai alkuillasta. Opetus tapahtuu Tutorhousen opetustiloissa Helsingin Kampissa. On mahdollista, että joskus annat lisäopetusta myös etänä.

Matematiikan lisäksi voit antaa lisäopetusta myös muista oppiaineista, pätevyytesi mukaan.


Mitä edellytämme?

Edellytämme sinulta

  • matematiikan opettajan pätevyyttä
  • kokemusta lukiossa opettamisesta (mukaan lukien abikurssit)
  • positiivista ja kannustavaa asennetta.

Muiden oppiaineiden pätevyydet (esimerkiksi lukion fysiikka) sekä kokemus yläkoulun matematiikan opettamisesta ja etäopetuksesta ovat etuja.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden keskittyä vain oppilaisiin ja opettamiseen mallin A, B tai C mukaisesti (ks. alla). Meillä saat opettaa ilman mitään hallinnollisia velvoitteita, kokouksia tai suurten opetusryhmien tuomaa työn kuormittavuutta.

Asiakaspalvelumme vastaa kaikista opetukseen liittyvistä käytännön järjestelyistä. Räätälöimme tilanteeseesi sopivan yhteistyömallin ja sopivan opetusmäärän.

Saat meiltä myös perehdytyksen, opetusta tukevat Sanoma Pron digimateriaalit ja opeoppaat sekä mukavan, rennon ja innostavan työyhteisön.

Tehtävään valittujen tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

 

Millainen yhteistyömalli sopisi sinulle?

A) Olet päivätyössä ja haluaisit lisäansioita tuntiperustaisesti

Jos olet päivätyössä ja haluat sen rinnalle lisäansioita, tarjoamme sinulle joustavan mahdollisuuden tehdä opetustyötä tuntiperustaisesti. Tavallisesti opettajillamme on esimerkiksi 5-10 yksityisoppilasta viikossa 2-4 arki-iltapäivän aikana.


B) Haet päätoimista tai osa-aikaista opetustyötä / Haluat vähentää tunteja koulutyössäsi ja täydentää ansioitasi tutoroinnin avulla

Virkavapaata koulusta ja päätoimiseksi opettajaksi Tutorhouselle? Mikäli olet päivätyössä peruskoulussa tai lukiossa ja kaipaat vaihtelua, tarjoamme sinulle mahdollisuuden opettaa yksityisoppilaita ja pienryhmiä aivan uudessa työympäristössä päätoimisesti tai osa-aikaisesti kuukausipalkalla. Meillä voit keskittyä vain oppilaisiin ja opettamiseen ilman hallinnollisia velvoitteita, kokouksia tai suurten opetusryhmien tuomaa työn kuormittavuutta.

Voit myös yhdistää koulutyön ja tutoroinnin esimerkiksi siten, että opetat koulussasi minimitunnit ja täydennät ansioitasi tutoroinnilla etukäteen sovitulla, kuukausittaisella tavoitepalkalla.

C) Olet eläköitymässä (tai eläköitynyt) ja haluat jatkaa opetustyötä

Mikäli olet pian eläköitymässä (tai eläköitynyt), tarjoamme joustavan mahdollisuuden jatkaa opetustyötä nuorten parissa. Saat oppilaita haluamasi määrän,  sovittuina ajankohtina. Aloitus sopimuksen mukaan.

 

Hae paikkaa nyt!

Täytä oheinen hakemus ja kerro siinä aiemman työkokemuksesi lisäksi, haetko päätoimista, osa-aikaista vai tuntiopettajan paikkaa. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla: pekka.impio@tutorhouse.fi 

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, joten kerrothan myös milloin voisit aloittaa.

Lisätietoja
Pekka Impiö, pekka.impio@tutorhouse.fi, 050 5480230

Lue Tutorhousen opettajan kokemuksista (päätoiminen opettaja)

Opettajamme Marjut kertoo, millaista työskentely Tutorhousella on>>