Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus

Tehokasta oppimista ja parempia arvosanoja

 

Varaa paikka kevään pienryhmäkursseille!

Jos et löydä sopivaa vaihtoehtoa, toivo meiltä pienryhmäkurssia tai tilaa yksityisopetusta, joka sopii sekä ala- että yläkoululaisille.

Keskiarvo ylös! -kurssi 9.lk

9.-luokkalaisten pienryhmäkurssilla harjoitellaan yläkoulun lukuaineita viikoittain. Apua saa läksyihin ja koekertaukseen. Tavoitteena on nostaa keskiarvoa lukioon pääsyä varten. Opetusta opetustiloissamme ja etänä.

Lue lisää

Keskiarvo ylös! -kurssi 8.lk

8.-luokkalaisten pienryhmäkurssilla harjoitellaan yläkoulun lukuaineita viikoittain. Apua saa läksyihin ja koekertaukseen. Tavoitteena on luoda entistä parempi pohja 9. luokalle ja mahdollisiin lukio-opintoihin. Opetusta opetustiloissamme ja etänä.

Lue lisää

Näin opit yläkoulussa -kurssi

3 x 90 min opiskelutekniikkakurssilta saa käytännönläheisiä vinkkejä yläkoulussa opiskeluun. Kurssilla kehitetään opiskelutaitoja kielissä, matematiikassa ja reaaliaineissa. Opetus Kampin opetustiloissamme ja etänä.

Lue lisää

Talvilomakurssit 2021

Talvilomalla yläkoululaisilla on mahdollisuus harjoitella oppimista tukevia opiskelutekniikoita. 9.-luokkalaiset voivat kerrata myös matikkaa, englantia tai ruotsia innostavan opettajan kanssa. Opetusta Helsingin opetustiloissamme viikolla 8.

Lue lisää

Muut lomakurssit

Järjestämme kertauskursseja kaikkina loma-aikoina, ympäri vuoden. Nyt voit nähdä kaikki lomakurssit kootusti yhdeltä sivulta.

Lue lisää

Yksityisopetus peruskoululaisille

Yksityisopetus räätälöidään aina oppilaan osaamistason ja tavoitteiden mukaan. Opetusta voidaan järjestää pk-seudulla oppilaan kotona tai opetustiloissamme Helsingissä ja Espoossa. Myös etäopetus kaikkialle Suomeen onnistuu!

Lue lisää

Kuinka monen lukion ovet avautuisivat nykyisellä todistuksella?

Katso keskiarvokoneesta!

Etkö löytänyt sopivaa pienryhmää?

Mikäli sopivaa ryhmää ei löytynyt tai ajat eivät sopineet, toivo uutta ryhmää.

Toivo pienryhmäkurssia!