Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus

Tehokasta oppimista ja parempia arvosanoja

 

UUSIA ONLINE-RYHMIÄ koronan takia kotona opiskeleville yläkoululaisille ja alakoululaisille!
Tutustu

Pienryhmäkursseilla yläkoululainen voi vahvistaa taitojaan matematiikassa, kielissä ja reaaliaineissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden harjoitella hyviä opiskelutekniikoita, joiden avulla oppimisesta tulee mielekästä ja sujuvaa.

Kurssit sopivat kaiken tasoisille oppijoille ja niille voi osallistua pitkin vuotta, myös loma-aikaan.

Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, toivo meiltä pienryhmäkurssia tai tilaa yksityisopetusta, joka sopii sekä alakoululaisille että yläkoululaisille.

Loistotuloksiin pienryhmäkursseilla tai yksityisopetuksessa

Uutuus! 
Etäopetusryhmiä peruskoululaisille

Yläkoululaisryhmille 2 kertaa viikossa matikkaa & kieliä. Alakoululaisille yleisryhmiä 2 kertaa viikossa.

Lue lisää

Kesäkurssit 2020

Yläkoululaisilla ja tulevilla 7.-luokkalaisilla on mahdollisuus harjoitella oppimista tukevia opiskelutekniikoita sekä kerrata matikkaa ja kieliä innostavan opettajan kanssa. Opetuspaikkana Helsinki.

Lue lisää

Keskiarvo ylös! -kurssi

9.-luokkalaisten pienryhmäkurssilla harjoitellaan yläkoulun lukuaineita viikoittain. Apua saa läksyihin ja koekertaukseen. Tavoitteena on nostaa keskiarvoa lukioon pääsyä varten. Opetuspaikkana Helsinki.

Lue lisää

Opiskelutekniikka-kurssit

3x90 min opiskelutekniikkakurssilta saa käytännönläheisiä vinkkejä yläkoulussa opiskeluun. Kurssilla kehitetään opiskelutaitoja kielissä, matematiikassa ja reaaliaineissa. Opetuspaikkana Helsinki.

Lue lisää

Muut lomakurssit

Järjestämme kertauskursseja kaikkina loma-aikoina, ympäri vuoden. Nyt voit nähdä kaikki lomakurssit kootusti yhdeltä sivulta.

Lue lisää

Yksityisopetus-peruskoululaiset

Yksityisopetus räätälöidään aina oppilaan osaamistason ja tavoitteiden mukaan. Opetusta voidaan järjestää pk-seudulla oppilaan kotona tai opetustiloissamme Helsingissä ja Espoossa. Myös vuorovaikutteinen online-opetus kaikkialle Suomeen onnistuu!

Lue lisää

New Call-to-action

Etkö löytänyt sopivaa pienryhmää?

Mikäli sopivaa ryhmää ei löytynyt tai ajat eivät sopineet, toivo uutta ryhmää.

Toivo pienryhmäkurssia!