Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus

Tehokasta oppimista ja parempia arvosanoja

 

Kaikki kevään ja kesän pienryhmäkurssit myös etäopetuksena

Jos et löydä sinulle sopivaa vaihtoehtoa, toivo meiltä pienryhmäkurssia tai tilaa yksityisopetusta, joka sopii sekä ala- että yläkoululaisille.

Kesäkurssit 2020

Yläkoululaisilla ja tulevilla 7.-luokkalaisilla on mahdollisuus harjoitella oppimista tukevia opiskelutekniikoita sekä kerrata matikkaa ja kieliä innostavan opettajan kanssa. Opetuspaikkana Helsinki.

Lue lisää

Keskiarvo ylös! -kurssi

9.-luokkalaisten pienryhmäkurssilla harjoitellaan yläkoulun lukuaineita viikoittain. Apua saa läksyihin ja koekertaukseen. Tavoitteena on nostaa keskiarvoa lukioon pääsyä varten. Opetuspaikkana Helsinki.

Lue lisää

Opiskelutekniikka-kurssit

3 x 90 min opiskelutekniikkakurssilta saa käytännönläheisiä vinkkejä yläkoulussa opiskeluun. Kurssilla kehitetään opiskelutaitoja kielissä, matematiikassa ja reaaliaineissa. Opetuspaikkana Helsinki.

Lue lisää

Muut lomakurssit

Järjestämme kertauskursseja kaikkina loma-aikoina, ympäri vuoden. Nyt voit nähdä kaikki lomakurssit kootusti yhdeltä sivulta.

Lue lisää

Yksityisopetus peruskoululaisille

Yksityisopetus räätälöidään aina oppilaan osaamistason ja tavoitteiden mukaan. Opetusta voidaan järjestää pk-seudulla oppilaan kotona tai opetustiloissamme Helsingissä ja Espoossa. Myös etäopetus kaikkialle Suomeen onnistuu!

Lue lisää

Mihin lukioon pääsisit nykyisellä todistuksellasi?

Katso keskiarvokoneesta!

Etkö löytänyt sopivaa pienryhmää?

Mikäli sopivaa ryhmää ei löytynyt tai ajat eivät sopineet, toivo uutta ryhmää.

Toivo pienryhmäkurssia!