Peruskoulun opetusta täydentävät pienryhmäkurssit

Tarjoamme peruskoululaisille pienryhmäkursseja tavoitteena koulumenestyksen edistäminen ja yläkoulun keskiarvon nostaminen. Kurssit on suunnattu kaikentasoisille oppijoille ja niitä on tarjolla sekä lukukausien että lomien aikana.

Tutustu eri kursseihin ja ilmoittaudu! Mikäli sopivaa kurssia ei ole tarjolla, toivo pienryhmäkurssia tai tilaa yksityisopetusta.

 

Loistotuloksiin 4–8 oppilaan pienryhmäkursseilla

 

PERUSKOULU Kesäkurssit 2019

Kesä on hyvää aikaa kerrata edellisen vuoden asioita ja vahvistaa pohjaa tulevaa varten. Kursseja peruskoululaisille ja lukiolaisille.

LUE LISÄÄ

MATEMATIIKKA
Online-matikkaluokka yläkoululaisille

Kerran viikossa kokoontuva online-matikkaluokka auttaa oppilasta vahvistamaan matematiikan osaamistaan.

LUE LISÄÄ

OPISKELUTEKNIIKKA

3x90 min opiskelutekniikkakurssilla yläkoululaiset saavat käytännönläheisiä vinkkejä opiskeluun. Kurssilla kehitetään opiskelutaitoja kielissä, matematiikassa ja reaalissa.

LUE LISÄÄ

RUOTSI & ENGLANTI

Ruotsin Språktåg -kurssi tai englannin English Wagon -kurssi. Saat 5 viikossa kerrattua kielen perusasioita. Kurssit sopivat 9.-luokkalaisille.

Lue lisää 


Etkö löytänyt sopivaa pienryhmää?

Mikäli sopivaa ryhmää ei löytynyt tai ajat eivät sopineet, toivo uutta ryhmää.

Toivo pienryhmäkurssia!


Yksityisopetus on tehokas vaihtoehto

Pienryhmäopetuksen sijasta joillekin yksityisopetusta on parempi vaihtoehto. Tarjoamme yksityisopetusta opetustiloissamme ja vaikkapa netin kautta kotiin minne tahansa Suomeen.

LUE LISÄÄ

Jätä yhteydenottopyyntö

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.45/5 (Asiakaskysely 2019, vastaajina noin 140 perhettä).