Tehokasta oppimista ja parempia arvosanoja

Pienryhmäkursseilla yläkoululainen voi vahvistaa taitojaan matematiikassa, kielissä ja reaaliaineissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden harjoitella hyviä opiskelutekniikoita, joiden avulla oppimisesta tulee mielekästä ja sujuvaa.

Kurssit sopivat kaiken tasoisille oppijoille ja niille voi osallistua pitkin vuotta, myös loma-aikaan.

Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, toivo meiltä pienryhmäkurssia tai tilaa yksityisopetusta.

 

Loistotuloksiin 4-8 oppilaan pienryhmäkursseilla tai yksityisopetuksessa

 

KESKIARVO YLÖS! -KURSSI 

9.-luokkalaisten pienryhmäkurssilla harjoitellaan yläkoulun lukuaineita viikoittain. Apua saa läksyihin ja koekertaukseen. Tavoitteena on nostaa keskiarvoa lukioon pääsyä varten. Opetuspaikkana Helsinki.

LUE LISÄÄ

TALVILOMAKURSSIT

Helmikuussa yläkoululaisella on mahdollisuus harjoitella oppimista tukevia opiskelutekniikoita sekä kerrata matikkaa ja kieliä innostavan opettajan kanssa. Opetuspaikkana Helsinki.

Lue lisää 

OPISKELUTEKNIIKKA-KURSSIT

3x90 min opiskelutekniikkakurssilta saa käytännönläheisiä vinkkejä yläkoulussa opiskeluun. Kurssilla kehitetään opiskelutaitoja kielissä, matematiikassa ja reaalissa. Opetuspaikkana Helsinki.

LUE LISÄÄ

 YKSITYISOPETUS

Yksityisopetus räätälöidään aina oppilaan osaamistason ja tavoitteiden mukaan. Opetusta voidaan järjestää pk-seudulla oppilaan kotona tai opetustiloissamme Helsingissä ja Espoossa. Myös vuorovaikutteinen online-opetus kaikkialle Suomeen onnistuu!

LUE LISÄÄ

MUUT LOMAKURSSIT

Järjestämme kertauskursseja kaikkina loma-aikoina, ympäri vuoden. Nyt voit nähdä kaikki lomakurssit kootusti yhdeltä sivulta.

Lue lisää

Katso lukion keskiarvorajat


Etkö löytänyt sopivaa pienryhmää?

Mikäli sopivaa ryhmää ei löytynyt tai ajat eivät sopineet, toivo uutta ryhmää.

Toivo pienryhmäkurssia!

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.45/5 (Asiakaskysely 2019, vastaajina noin 140 perhettä).