Toimisto

TutorHouse Oy on vuonna 2009 toimintansa aloittanut suomalainen yritys, jonka taustalla on opetusalan ammattilaisia.

Pekka Impiö

Hallituksen jäsen & toimitusjohtaja, TutorHouse Oy

Fil.maist., MBA
050-5480 230
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Pekka Impiö on valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi (historia, kansainvälinen politiikka ja kansantaloustiede) ja Helsingin kauppakorkeakoulusta MBA:ksi.

Ennen TutorHouse Oy:n toimitusjohtajuutta Pekka on toiminut liikkeenjohdon konsulttina Eera Finland Oy:ssä, toimitusjohtajana Keskuskauppakamarin Palvelu Oy:ssä sekä asiantuntija- ja päällikkötehtävissä Keskuskauppakamarissa. Opiskeluaikoina opiskelunsa ohessa Pekka toimi opettajana Helsingin ja Espoon yläkouluissa ja lukioissa.

Riikka Ruokoaho

Asiakasvastaava

Kasvatustieteen maisteri
Äitiyslomalla
 
Riikka Ruokoaho on suorittanut kasvatustieteen maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa. Riikka on opiskellut sivuaineina mediakasvatusta sekä markkinointia Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Katri Parviainen

Asiakasvastaava

Kasvatustieteen kandidaatti
040 7746 114
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Katri Parviainen on suorittanut kasvatustieteen kandidaatin tutkinnon Helsingin yliopistossa ja on pian myös valmis kasvatustieteen maisteri. Katri on opiskellut sivuaineinaan johtamista Helsingin yliopistossa sekä henkilöstöjohtamista Jyväskylän yliopistossa. Katrilla on  työhönsä vahva asiakaspalvelutausta.

Jukka Oksa

Filosofian maisteri
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Jukka Oksa on aloittanut TutorHousessa projektijohtajan tehtävissä. Jukka vastaa oppimiseen liittyvän uuden palvelukonseptin kehittämisestä ja käynnistämisestä syksyllä 2017. Kerromme uudesta palvelukonseptista myöhemmin keväällä.

Jukka on peruskoulutukseltaan matematiikan opettaja, joka on ehtinyt toimia opettajuuden jälkeen rehtorina sekä kahden eri kunnan sivistystoimenjohtajana, viimeksi Akaan kaupungin sivistysjohtajana ennen TutorHousen palvelukseen siirtymistä.

Vivi Vaissi

Tiedottaja, nuorempi palveluneuvoja

Kasvatustieteen yo.
040 5522 692 
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Vivi Vaissi toimii TutorHousessa tiedottajana ja hän vastaa TutorHousen some-sisällöistä. Lisäksi Vivi hoitaa laskutusta sekä siihen liittyvää asiakaspalvelua. Vivi opiskelee Helsingin yliopistossa pääaineenaan yleinen ja aikuiskasvatustiede. Lisäksi hän opiskelee sivuaineina mediakasvatusta sekä sosiologiaa. Vivi on aiemmin suorittanut journalismin opintoja Haaga-Heliassa.

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.62/5 (Asiakaskysely perheille 2017, vastaajina 87 perhettä).