Kouluikäisten lasten lisäopetuspalvelut - uusi sitouttamistapa työnantajalle 

Haluatko edistää lapsiperheellisten avainhenkilöidesi kansainvälistä liikkuvuutta Tai haluatko helpottaa avainhenkilöidesi työn ja perhe-elämän yhteensovittamista, lisätä heidän sitoutumistaan sekä parantaa työantajakuvaansa?  TutorHouse tarjoaa näihin uusia ratkaisuja. 

Motivoi-sitouta-palkitse

  • Työnantajan tarjoama palvelu komennusperheelle - edistä avainhenkilöiden kansainvälistä liikkuvuutta sekä varmista yrityksesi komennuksen onnistuminen

  • KotiTutor - uusi sitouttamisratkaisu yrityksen avainhenkilöille

Palvelut komennusperheille

 TutorHouse_online-opetus_09.jpg

TutorHouse auttaa suomalaisia yrityksiä edistämään perheellisten osaajiensa kansainvälistä liikkuvuutta tarjoamalla komennusperheiden kouluikäisille lapsille opetusta online.


Kouluikäiset lapset eivät ole enää syy olla lähtemättä muutaman vuoden työkomennukselle ulkomaille. TutorHouse tarjoaa tähän uudenlaisen konseptin, joka siirtää suomalaisen koulun tai lukion mukaan komennukselle.Palvelumme avulla työnantaja saa uuden lisäkeinon houkutella perheitä komennukselle ulkomaille ja pitää koko perhe tyytyväisenä komennuksen ajan. Perheet pystyvät varmistamaan, että lasten ja nuorten kouluosaaminen on vähintään samalla tasolla kuin muun ikäluokan oppilaiden, muuttaessaan ulkomailta takaisin Suomeen.

Tarjoamme opetuspalveluita videoneuvotteluyhteydellä esimerkiksi Etelä-Amerikassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa työskenteleville suomalaisille perheille, joilla on ala- ja yläkoulu- sekä lukioikäisiä lapsia.

Ristolan perheen piti alunperin viipyä ulkomaankomennuksella 2,5 vuotta. Etäkoulun ja online-opetuksen yhdistelmän ansiosta he viihtyivät työkomennuksella lopulta neljä vuotta. Lue perheen kokemuksista täältä!

eeva_ja_marjo.jpgKotiTutor - yrityksen uusi sitouttamisratkaisu 


KotiTutor-edulla tarjoat avainhenkilöidesi arkeen tai yrittäjäarkeesi helpotusta. Samalla edistät jaksamista, tyytyväisyyttä ja työhyvinvointia.


Perhe-elämää tukevalla edulla houkuttelet myös uusia parhaita avainosaajia yritykseesi. Edulla erilaistat myönteisesti työnantajakuvaasi lapsiperheellisten avainosaajien keskuudessa tarjoamalla heille heidän arvomaailmaansa sopivia sitouttamisratkaisuja.

Avainosaajasi saa ammattitaitoisen opettajan säännöllisesti esimerkiksi kerran viikossa kotiinsa vahvistamaan lastensa osaamista, tutoroimaan eri kouluteemoja tai läksyjä. Teema voi liittyä matematiikasta kieliin tai muihin erityisteemoihin. Palvelu soveltuu kaikille oppilaille alakoululaisesta abiin. 

 

 

  

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

asiakaspalvelu@tutorhouse.fi

Voit myös soittaa ja olla yhteydessä toimitusjohtaja Pekka Impiö, pekka.impio@tutorhouse.fi, puh. 050 548 0230 tai jättää yhteydenottopyynnön.

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Tarjoa suomalainen opetus komennusperheen  asemapaikkaan online-opetuksena.

 

KotiTutor-palvelu auttaa yrityksesi avainhenkilöitä!

 

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

 

Seuraa meitä somessa

SEURAA MEITÄ SOMESSA!

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa:

Facebook: TutorHouseOy
Twitter: @TutorHouseOy
Instagram: @tutorhouseoy
YouTube: TutorHouse
LinkedIn: TutorHouse Oy