Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Avoimet hakemukset

Uusia mahdollisuuksia opettajille - liity yli sadan ammattilaisen joukkoon! Jätä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä tarpeen mukaan.

Tällä hetkellä etsimme erityisesti pitkän ja lyhyen matematiikan opettajia pääkaupunkiseudulle sekä ruotsinkielisiä opettajia kaikille asteille, kaikissa oppiaineissa!

Siirry hakulomakkeelle

 

Opettajamme Marjut kertoo, millaista työskentely Tutorhousella on>>

Työskentely Tutorhousella

Meillä voit keskittyä sataprosenttisesti opettamiseen joko yhden oppilaan kanssa tai pienryhmässä (3­-8 oppilasta). Tutorhousella voit saada joustavasti lisäansioita esimerkiksi nykyisen tunti- tai virkatyösi ohessa. Voit vaikuttaa tuntimääriin ja päättää, milloin olet käytettävissä.

Opetusta tarjotaan:

  • opetustiloissamme Helsingissä
  • etäopetuksena kaikkialle Suomeen.

Mitä edellytämme?

  • Opettajan pätevyyttä (pedagogiset opinnot)
  • työkokemusta perus- tai lukioasteelta
  • innostavuutta, yhteistyökykyä sekä palavaa halua edistää oppilaiden tietoja, taitoja ja motivaatiota
  • laatuvaatimustemme ja eettisten pelisääntöjemme ehdotonta noudattamista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme perehdytyksen sekä tukipalveluja, jotta voit onnistua, kehittyä ja viihtyä työssäsi. Tutorhousella pääset osaksi innostunutta ja yhteisöllistä opettajatiimiä. Tavoitteenamme on olla "opettajan paras toinen työpaikka" elämänkaaren kaikissa vaiheissa.

Mikäli haluaisit liittyä Tutorhousen mahtavien opettajien joukkoon, täytä viereinen hakemuslomake. Säilytämme hakemukset ja kun uusia resurssitarpeita ilmenee, etsimme osaajia ensijaisesti meille hakeneiden opettajien keskuudesta. Saatamme kutsua sinut haastatteluun nopeallakin aikataululla.

Täytä hakemus tässä