Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Rekrytointi

Liity yli sadan ammattilaisen joukkoon - uusia mahdollisuuksia opettajille!

 

 

Meillä voit keskittyä sataprosenttisesti opettamiseen joko yhden oppilaan kanssa tai pienryhmässä (2­-8 oppilasta). Etsimme opettajia erityisesti pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Vantaa, Espoo). Lisäksi kuulemme  mielellämme hakijoista ympäri Suomen etäopetuksen kasvavan kysynnän takia.

Meillä voit saada joustavasti lisäansioita opetustyöllä esimerkiksi nykyisen tunti- tai virkatyösi ohessa. Voit vaikuttaa tuntimääriin ja päättää, milloin olet käytettävissä.

Opetusta tarjotaan:

  • opetustiloissamme Helsingissä
  • etäopetuksena kaikkialle Suomeen.

Mitä edellytämme?

Opettajan pätevyyttä (pedagogiset opinnot), kokemusta perus- tai lukioasteelta, sopivuutta, innostavuutta, yhteistyökykyä, palavaa halua edistää opetettavien tietoja, taitoja ja opiskelumotivaatiota sekä laatuvaatimustemme ja eettisten pelisääntöjemme ehdotonta noudattamista.

Mitä tarjoamme?

Perehdytyksen sekä tukipalveluja, jotta voit onnistua, kehittyä ja viihtyä työssäsi. Liityt osaksi innostunutta ja vuorovaikutteista opettajayhteisöä. Tavoitteenamme on olla ”opettajan paras toinen työpaikka” elämänkaaren kaikissa vaiheissa.

Mikäli haluaisit liittyä Tutorhousen mahtavien opettajien joukkoon, täytä viereinen hakemuslomake. Säilytämme hakemukset ja kun uusia resurssitarpeita ilmenee, etsimme osaajia ensijaisesti meille hakeneiden opettajien keskuudesta. Kiinnostavimmat saatamme kutsua haastatteluun nopeallakin aikataululla.