Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus

Rekrytointi

Liity sadan ammattilaisen joukkoon - uusia mahdollisuuksia opettajille

Meillä voit keskittyä 100-prosenttisesti opettamiseen joko yhden oppilaan kanssa tai pienryhmässä (2­-8 oppilasta). Etsimme opettajia sekä pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Vantaa, Espoo) että Tampereen alueelle.

Meillä voit saada joustavasti lisäansioita opetustyöllä esimerkiksi nykyisen tunti- tai virkatyösi ohessa. Voit vaikuttaa tuntimääriin ja päättää, milloin olet käytettävissä.

Opetusta tarjotaan:

Mitä edellytämme?

Opettajan pätevyyttä (pedagogiset opinnot), kokemusta perus- tai lukioasteelta, sopivuutta, yhteistyökykyä, palavaa halua edistää opetettavien tietoja, taitoja ja opiskelumotivaatiota sekä laatuvaatimustemme ja eettisten pelisääntöjemme ehdotonta noudattamista.

Mitä tarjoamme?

Perehdytyksen sekä tukipalveluja, jotta voit onnistua, kehittyä ja viihtyä työssäsi. Liityt osaksi innostunutta ja vuorovaikutteista opettajayhteisöä. Tavoitteenamme on olla ”opettajan paras toinen työpaikka” elämänkaaren kaikissa vaiheissa.

Jos haluaisit päästä meille töihin, täytä hakemuslomake. Olemme sinuun yhteydessä heti, kun osaamistasi vastaavia tilaisuuksia avautuu!