Online-opetusta minne tahansa

Saat pätevän opettajamme netin kautta olohuoneeseesi. Tarjoamme samalla tyytyväisyystakuun. Jos et ole kahden ensimmäisen kerran jälkeen tyyväväinen, saat rahasi takaisin.

 
JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ
 

Yksityisopetusta Skypen kautta

Verkko tuo yksityisopettajan luoksesi missä tahansa Suomea asutkin ja tietysti myös ulkomaille! Kokeneet ja pätevät opettajamme suunnittelevat opetuksen aina yksilöllisten tavoitteiden ja tarpeiden mukaan.

Opetuksen rytmin valitset itse. Voit ottaa yhden kerran tehokertauksen tai opiskella säännöllisesti viikoittain haluamaasi oppiainetta. Kokeile ja huomaat, että online-opetus ei poikkea mitenkään tavallisesta lähiopetuksesta. Online-opetuksessa ei ole väliä, vaikka opettaja olisi Helsingissä ja oppilas toisella puolella maapalloa.

Online-opetus sopii mainiosti lukiolaisten ja peruskoululaisten lisäksi muun muassa ulkomaankomennuksella olevien suomalaisvanhempien lapsille.

Online-opetuksesta sanottua:

Opettaja oli aivan mahtava. Skype-oppituntimme alkoivat aina ajallaan, mutta eivät koskaan loppuneet kesken kaiken. Jokainen tehtävä katsottiin yhdessä loppuun asti. Hän antoi aina mahdollisuuden pohtia itse tehtävän kulun eikä vain alkanut ratkaista tehtävää puolestani. Näin tehtävienratkaisukykyni kasvoi huomattavasti. Kiitos opettajan, uskalsin mennä matematiikan yo-kirjoituksiin luottavaisin mielin. Odotin innolla jokaista tuntiamme, koska ilmapiiri oli iloinen ja luottavainen. Jos joskus vielä tarvitsen opetusta matematiikan osalta, toivon, että TutorHousen ope olisi se, joka minua opettaisi, koska hän on opettaja isolla o:lla.”

- TutorHousen asiakaskysely 2017

 

Tutustu online-opetuksen tuloksiin

Olemme saaneet olla mukana todistamassa oppilaidemme upeita menestystarinoita! Oli kyse sitten täyskäännöksestä koulumotivaatiossa, korkeiden arvosanojen saavuttamisesta tai pääsystä unelmien opiskelupaikkaan, oppilaan onnistuminen on paras palkinto työstämme.

 

roope holopainen.jpg

Roope Holopainen saavutti unelmiensa opiskelupaikan lääkiksessä kovan motivaation sekä TutorHousen kemian ja fysiikan onlineopetuksen avulla. Lue koko juttu »

eeva.jpg12-vuotiaan Eeva Ristolan ja TutorHousen opettajan välillä on 12 000 km ja viiden tunnin aikaero. Ilman Skype-tunteja olisi ollut hankala seurata suomalaista opetusta monta vuotta pelkästään itsenäisesti opiskelemalla. Lue koko juttu »

 elina.pngElina Mäkinen käy Prahassa kansainvälistä IB-lukiota. International baccalaureat -tutkintoon kuuluu yksi pitkä kieli, joka on yleensä oppilaan äidinkieli. Elina päätyi opiskelemaan suomen A1-oppimäärän TutorHousen online-opetuksen avulla. Lue koko juttu »

Lue lisää oppilaidemme kokemuksia täältä »

Tilaa lisäopetusta – saat tyytyväisyystakuun!

Kokeile online-lisäopetusta - jos et ole kahden ensimmäisen kerran jälkeen tyytyväinen, saat rahasi takaisin! Koskee uusia tilaajia.

Lue lisää online-opetuksesta

Valitse oppiaine ja tilaa tästä!

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

 

 

TutorHouse_online-opetus_09.jpg

 Online-opetuksessa voidaan käyttää apuna esimerkiksi dokumenttikameraa.

&nbps;

Tehokertaus-Online

 • Yksittäiset intensiiviset tehokertaukset halutusta oppiaineesta tai teemasta, esimerkiksi koekertaukset ennen kurssikokeita. 
 • Opetusrytmi: Yksi 120 min tai 180 min online-opetusistunto (vajaa 3 oppituntia). 
 • Hinta: 179€ (180 min, sis.alv) tai 255€ (180 min, sis alv)


Online-opetuksessa tarvitset vain tietokoneen tai tabletin, jossa on web-kamera, ilmaisohjelma Skype ja toimiva nettiyhteys.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

&nbps;

OmaOpe-Online

 • Jatkuvampi tuki halutusta oppiaineesta tai teemasta, esimerkiksi lukion matematiikan tai kielten kursseihin lisävalmennusta
 • Opetusrytmi: Valitun viikkorytmin mukaan. Jokainen online-opetuskerta on pituudeltaan kaksoisoppitunnin (90min). Opetusrytmiä voi muuttaa vapaasti opetuksen aikana. 
 • Hinta: 

  • Online-opetus joka toinen viikko: 257,50€/kk (4 oppituntia/kk, kaksoisoppitunti/kerta).
  • Online-opetus kolme kertaa kuussa: 386,25€/kk (6 oppituntia/kk, kaksoisoppitunti/kerta). 
  • Online-opetus joka viikko: 515€/kk (8 oppituntia/kk, kaksoisoppitunti/kerta).

Online-opetuksessa tarvitset vain tietokoneen tai tabletin, jossa on web-kamera, ilmaisohjelma Skype ja toimiva nettiyhteys.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

&nbps;

OpiskelutekniikkaOpe-Online

 • Tehosta peruskoulu tai lukio-opintojasi löytämällä uusia oppimistekniikoita
 • Harjoittele sinulle sopivia tapoja oppia matematiikkaa, kieliä ja reaaliaineita
 • Opi opiskelemaan tehokkaammin, samalla saat parempia tuloksia
 • Kurssi saatavilla yksityisopetuskurssina tai pienryhmäkurssina 
 • Tutustu palvelun sisältöön tarkemmin »

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

 

Online-opetuksessa tarvitset vain tietokoneen tai tabletin, jossa on web-kamera, ilmaisohjelma Skype ja toimiva nettiyhteys.


&nbps;

Online-matikkaluokka yläkoululaisille

 • Tavoite: kerrata matematiikan opettajan johdolla koulussa läpikäytyjä matematiikan teemoja tavoitteena arvosanan nostaminen.  Jokaisella tunnilla on oma kertausteema.
 • Kesto: kokoontuminen kerran viikossa, 60 min kerta
 • Opetusmuoto: opetusta online-pienryhmässä, ryhmässä 58 oppilasta

 • Paikka: oppilas liittyy online-luokkaan kotoaan käsin tietokoneella

 • Ryhmät: Ryhmät on jaettu tavoitetason mukaan 7.-, 8.- ja 9.-luokkalaisille.

Tutustu online-matikkaluokkaan ja ilmoittaudu mukaan

&nbps;

Jaksokohtaiset sparrausryhmät lukion matematiikasta - online

 • Viisi viikkoa, viisi tapaamista. Lukion kurssien tahdissa etenevissä ryhmissä on opetusta 5x75 min.
 • Matematiikassa on erityisen tärkeää estää aukkojen muodostuminen kurssien aikana. Sparrausryhmässä saat joka viikko matematiikan opettajalta henkilökohtaista neuvontaa ja tukea kurssin vaikeimpiin asioihin.
 • Hinta 249€/oppilas/5 viikkoa. Uusille asiakkaille tarjoamme yhden ilmaisen kokeilukerran, jonka jälkeen voit päättää jatkosta!

Lue lisää ja ilmoittaudu

&nbps;

Abi-pienryhmäkurssit - online

 • Abikurssi on vuorovaikutteinen kurssi, jota vetää live-opettaja (pätevä aineenopettaja).
 • Online-abikurssille osallistuja tarvitsee vain tietokoneen (web-kameralla) ja tietoliikenneyhteyden. Erillisiä laite- tai ohjelma-asennuksia ei tarvita, koska live-opetus toimii selainympäristössä.
 • Ryhmässä enintään 5 abia - saat kurssin aikana yksilöllistä neuvontaa ja tukea kokeneelta opettajalta!
 • Hinta 449 €/oppilas/20 oppituntia. Sisältää alkukartoituksen sekä kurssin päätteeksi opettajan yksilölliset suositukset siitä, miten jatkaa itsenäistä valmistautumista ylioppilaskirjoituksiin.

Katso kaikki abikurssit täältä

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.47/5 (Asiakaskysely perheille 2018, vastaajina noin 100 perhettä).