vältä koeviikkokauhu - näillä tekniikoilla tehostat muistiasi ja opit paremmin

Maksuton nettiluento lukiolaisille ja yläkoululaisille ke 19.9.2018 klo 18-18.30. Voit osallistua vaikka älypuhelimellasi!

Valmistaudu koeviikkoon Tehokertaus-palvelun avulla - saatavilla myös online »

Sieltä se tulee, lukuvuoden ensimmäinen koeviikko! Kun luettavaa on paljon, muistettavien asioiden määrä saattaa tuntua välillä ylivoimaiselta. Siksi onkin hyvä helpottaa omaa opiskeluaan tutustumalla erilaisiin muistitekniikoihin.

Verkossa järjestettävä luento on suunnattu lukion ykkösille ja kakkosille, mutta siitä on ehdottomasti hyötyä myös ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville sekä yläkoululaisille.

Nettiluennon jälkeen

  • tiedät mitä syväoppiminen tarkoittaa ja edellyttää

  • osaat tarkastella ja arvioida omaa oppimistasi paremmin

  • sinulla on käytössäsi toimiviksi todettuja muistitekniikoita

&nbps;

Ilmoittaudu mukaan

Nettiluennon pitää lukion opinto-ohjaaja ja psykologian opettaja Minna Juntunen

 minna

Milloin?

Keskiviikkona 19.9.2018, klo 18-18.30.

Missä?

Verkossa - voit osallistua nettiluennolle tietokoneellasi tai älylaitteellasi.

TutorHouse

TutorHouselta saat lisäopetusta lukion oppiaineissa koulupäivän jälkeen, viikonloppuisin ja loma-aikoina. Yksityisopetusta, pienryhmäkursseja ja abikursseja on tarjolla kaikentasoisille oppijoille - myös online-opetuksena. Kaikki opettajamme ovat päteviä aineenopettajia, joilla on erinomaiset pedagogiset taidot sekä syvällinen ymmärrys opetettavasta aineestaan.

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.47/5 (Asiakaskysely perheille 2018, vastaajina noin 100 perhettä).