Palvelut ulkomailla asuville perheille 

komennusperhe opiskelu ulkomailla online-opetus

Työkomennus, pysyvä muutto, pidempi matka – lasten koulunkäynti ei ole enää este ulkomailla asumiselle, sillä tarjoamme lapsiperheille konseptin, jossa suomalainen koulu ja huippuluokan opetus kulkevat mukana verkon kautta.

  • Tarjoamme tutorointipalveluja ulkomailla asuvien komennusperheiden kouluikäisille lapsille, komennukselle lähteville tai Suomeen palaaville!

  • Suosituimpia tutorointiteemoja: Suomeen suoritettavien peruskoulun ja lukion etäopintojen yksilöllinen tuki sekä äidinkielen ja muiden oppiaineiden opettaminen etävideoneuvotteluyhteydellä ulkomaille.

  • Alakoululaisille, yläkoululaisille, lukiolaisille ja/tai vaihto-oppilaille.

  • Etävideoneuvotteluyhteydellä (esim. Skype) kaikkialle maailmaan!

  • Kaikki opettajat ovat päteviä ja kokeneita aineenopettajia, erityisopettajia ja luokanopettajia. Suurin osa opettajistamme työskentelee myös peruskoulussa tai lukiossa.Opettajamme voivat auttaa komennuksen eri vaiheissa

 

  •  Muuttaessa ulkomaille:  kouluikäisten lasten ja nuorten kieli- ja koulusanastovalmennus.

  •  Asemamaassa asuminen:  TutorHousen opettajan henkilökohtainen ja viikottainen tuki etävideoneuvotteluyhteydellä peruskoululaiselle tai lukiolaiselle, jotka suorittavat etäopintoja Suomeen (esim. Etäkoulu Kulkurin oppilaat tai suomalaiseen lukioon etäopintoja tekevät oppilaat), tai oppilaat, jotka haluavat opiskella omaa äidinkieltä.

  •  Palattaessa Suomeen:  koulujen valinnat, opintojen ohjaus, ruotsin ja muiden oppiaineiden opiskelu ja muun ikäluokan oppilaiden kiinniottaminen.

 

 

Tarinoita tutoroinnin tuloksista

Ristolan perhe oli TutorHousen asiakkaana neljä vuotta. Lue perheen äidin ja tyttären kokemuksista online-opetuksesta Uruguayssa asuessa!

eeva_ja_marjo.jpg

12-vuotiaan Eeva Ristolan ja opettajan välissä on 12 000 km: "Opiskelu ja keskittyminen Skypessä on helppoa!"

 

eevaristola.png

Eeva Ristolan ja TutorHousen opettajan välillä on yli 12 000 kilometriä ja viiden tunnin aikaero. 12-vuotias Eeva on opiskellut Skypen välityksellä jo kolme ja puoli vuotta, sillä Eevan perhe asuu Uruguayssa. Lähistöllä ei ole kansainvälisiä kouluja, joten Eeva sisaruksineen opiskelee myös ulkosuomalaisten lasten verkkokoulu Kulkurikoulussa. Ilman TutorHousen Skype-tunteja olisi ollut hankala seurata suomalaista opetusta monta vuotta pelkästään itsenäisesti opiskelemalla.

Lue koko juttu täältä »

IB-lukiota käyvä Elina Mäkinen opiskelee äidinkieltä online-opetuksessa

elina.png 

Elina Mäkinen käy Prahassa kansainvälistä IB-lukiota. International baccalaureat -tutkintoon kuuluu yksi pitkä kieli, joka on yleensä oppilaan äidinkieli. Prahassa ei ollut kuitenkaan mahdollisuutta suomen opintoihin, joten Elina päätyi opiskelemaan suomen A1-oppimäärän TutorHousen online-opetuksen avulla.

Lue koko juttu täältä »

 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Usein myös työnantaja osallistuu kustannuksiin joko osin tai kokonaan!

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö tai soita 020 795 9580. 

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

 

Seuraa meitä somessa

SEURAA MEITÄ SOMESSA!

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa:

Facebook: TutorHouseOy
Twitter: @TutorHouseOy
Instagram: @tutorhouseoy
YouTube: TutorHouse
LinkedIn: TutorHouse Oy