Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Hallitus

Tutorhouse Oy on vuonna 2010 toimintansa aloittanut suomalainen yritys, jonka taustalla on opetusalan ammattilaisia.

 

Teemu Lehtonen

Tutorhousen hallituksen puheenjohtaja
Head of House, Sanoma Pro Oy / Liiketoiminnan kehitysjohtaja, Sanoma Learning Nordic
Valtiotieteen maisteri

Teemu työskentelee Sanoma Pro Oy:ssa Head of House -roolissa ja hän toimii myös Sanoma Learningin Nordic-alueen liiketoiminnan kehitysjohtajana. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri Helsingin Yliopistosta. Ennen Sanoma Pro:ta Teemu työskenteli pitkään MTV Mediassa digitaalisten palveluiden ja liiketoiminnan kehitystehtävissä.

 

Pekka Impiö

Tutorhousen hallituksen jäsen
Toimitusjohtaja, Tutorhouse Oy
Fil.maist., MBA
050-5480 230
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Pekka on valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi (historia, kansainvälinen politiikka ja kansantaloustiede) ja Helsingin kauppakorkeakoulusta MBA:ksi.

Ennen Tutorhouse Oy:n toimitusjohtajuutta Pekka on toiminut liikkeenjohdon konsulttina Eera Finland Oy:ssä, toimitusjohtajana Keskuskauppakamarin Palvelu Oy:ssä sekä asiantuntija- ja päällikkötehtävissä Keskuskauppakamarissa. Opiskeluaikoina opiskelunsa ohessa Pekka toimi opettajana Helsingin ja Espoon yläkouluissa ja lukioissa.

 

Krista Honkimäki

Tutorhousen hallituksen jäsen
Liiketoimintapäällikkö, Oppi&ilo, Sanoma Pro Oy
Kauppatieteiden maisteri
 

Krista vastaa Oppi&ilo-kuluttajaliiketoiminnasta Sanoma Pro Oy:ssa. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri Helsingin Kauppakorkeakoulusta (nyk. Aalto yliopisto). Kristalla on yli 10 vuoden kokemus markkinoinnista, strategiatyöstä ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Ennen Sanoma Prota Krista työskenteli mm. Nissan Nordic-organisaatiossa sekä strategiatyön vetäjänä että sähköautoliiketoiminnan liiketoimintavastaavana, joten kokemusta hänelle on kertynyt uuden markkinasegmentin valmistelusta, tuotteen kysynnän luomisesta ja kasvun johtamisesta.

 

Ville Virtala

Tutorhousen hallituksen jäsen
Talousjohtaja, Sanoma Pro Oy
Kauppatieteiden maisteri
 

Ville on valmistunut Turun Kauppakorkeakoulusta kauppatieteiden maisteriksi, pääaineenaan laskentatoimi. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus taloushallinnosta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Ville toimii opetusratkaisuja ja oppimateriaaleja tarjoavan Sanoma Pron talousjohtajana. Tätä ennen Ville toimi terveydenhuoltoalalla Terveystalossa sekä Lääkäriasema Pulssissa, joten korkealaatuinen palveluliiketoiminta on hänelle tuttua.