Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Hallitus

Tutorhouse Oy on vuonna 2010 toimintansa aloittanut suomalainen yritys, jonka taustalla on opetusalan ammattilaisia.

Kirsi Harra-Vauhkonen

Tutorhousen hallituksen puheenjohtaja
Toimitusjohtaja, Sanoma Pro Oy
KTM

Kirsi on valmistunut Helsingin Kauppakorkeakoulusta (Aalto-yliopisto) kauppatieteiden maisteriksi, pääaineenaan kansainvälinen liiketoiminta.

Kirsillä on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisestä ja digitaalisesta kuluttajaliiketoiminnasta. Kirsi toimii nykyisessä tehtävässään opetusratkaisuja ja oppimateriaaleja tarjoavan Sanoma Pron toimitusjohtajana.

Ennen Sanoma Prota Kirsi toimi Google Suomen toimialajohtajana konsultoiden suomalaisia vähittäiskaupan- ja teknologiayrityksiä digitaalisuuden hyödyntämisessä. Koulumaailmaa Kirsi seuraa paitsi työnsä, myös kouluikäisen tyttärensä näkökulmasta.

 

Pekka Impiö

Tutorhousen hallituksen jäsen
Toimitusjohtaja, Tutorhouse Oy
Fil.maist., MBA
050-5480 230
etunimi.sukunimi(at)tutorhouse.fi

Pekka on valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi (historia, kansainvälinen politiikka ja kansantaloustiede) ja Helsingin kauppakorkeakoulusta MBA:ksi.

Ennen Tutorhouse Oy:n toimitusjohtajuutta Pekka on toiminut liikkeenjohdon konsulttina Eera Finland Oy:ssä, toimitusjohtajana Keskuskauppakamarin Palvelu Oy:ssä
sekä asiantuntija- ja päällikkötehtävissä Keskuskauppakamarissa. Opiskeluaikoina opiskelunsa ohessa Pekka toimi opettajana Helsingin ja Espoon yläkouluissa ja lukioissa.

 

Teemu Lehtonen

Tutorhousen hallituksen jäsen
Lukioliiketoiminnan johtaja, Sanoma Pro Oy
Valtiotieteen maisteri

Teemu työskentelee Sanoma Pro Oy:ssa liiketoimintajohtajana vastuualueenaan lukion ja ammatillisen koulutuksen kustannnusliiketoiminta.
Lisäksi Teemu vastaa Sanoma Pro:lla kuluttajille suunnatusta Oppi&ilo –tuoteperheestä. Teemu on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri Helsingin Yliopistosta. Ennen Sanoma Pro:ta hän työskenteli pitkään MTV Mediassa digitaalisten palveluiden ja liiketoiminnan kehitystehtävissä.

 

Ville Virtala

Tutorhousen hallituksen jäsen
Talousjohtaja, Sanoma Pro Oy

Ville on valmistunut Turun Kauppakorkeakoulusta kauppatieteiden maisteriksi, pääaineenaan laskentatoimi. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus taloushallinnosta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Ville toimii opetusratkaisuja ja oppimateriaaleja tarjoavan Sanoma Pron talousjohtaja. Tätä ennen hän toimi terveydenhuoltoalalla Terveystalossa sekä Lääkäriasema Pulssissa, joten korkealaatuinen palveluliiketoiminta on tuttua.