Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Digiluokan lukuvuosi 2021-2022

Digiluokan opetuspalkit ja kurssitarjotin 2021-2022

Ilmoita opiskelijat lukuvuoden 2021-2022 opintojaksoille

Tutorhousen Digiluokan lukiokurssit siirtyvät päiväsaikaan syksyllä 2021 - muutos opiskelijoiden toiveesta

Tutorhousen Digiluokka-palvelun kurssitarjotin uudistuu ensi syksynä. Lukuvuonna 2020–2021 lukiokurssiemme perustarjonta on integroitavissa iltapäiväpalkkeihin lukioiden omiin lukujärjestyksiin. Samalla opetustarjonta laajenee mm. A-kielten sekä reaaliaineiden syventävien kurssien muodossa.

Uudistusta ovat toivoneet paitsi rehtorit ja opinto-ohjaajat myös erityisesti opiskelijat.

Tutorhousen Digiluokan lukiokursseissa on jatkossakin runsaasti opetusta: 14 x 75 minuutin oppituntia / 2 opintopisteen moduuli tai kurssi. Kaikki lukiokurssimme ovat valtakunnallisen lukion opetussuunnitelman mukaisia - tulevat ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat opiskelevat uuden LOPSin mukaisesti (moduulit), 2. ja 3. vuosikurssin opiskelijat vanhan LOPSin mukaisesti (kurssit).

Lukion oman päiväopetustarjonnan laajentaminen Tutorhousen Digiluokan kurssien avulla vahvistaa lukion elinvoimaisuutta ja varmistaa osaltaan opetuksen laatua! Digiluokka tarjoaa opiskelijoilleen maksuttomat oppimateriaalit.

Digiluokan opetuspalkit ja kurssitarjotin lukuvuonna 2021–2022: yhdellä palkilla laaja tarjonta

Syksystä 2021 alkaen Tutorhousen Digiluokan lukiokurssien opetus järjestetään pääsääntöisesti iltapäiväpalkeissa lukion valinnan mukaan joko klo 13.35–14.50 tai klo 14.35–15.50 välillä.

Yhdellä palkilla laaja tarjonta: lukio valitsee kahdesta vaihtoehtoisesta perustatarjontapalkista (joko DL 1A tai DL 1B) omaan kurssitarjottimeensa sopivimman, ja avaa vaikka kaikki tarjolla olevat moduulit/kurssit lukiolaistensa valittavaksi.

Tämän lisäksi lukio voi sisällyttää tarjottimelleen kouluajan jälkeen tarjottavia lukiokursseja (mm. B3-kielet japani, kiina ja italia sekä A-venäjä: täydentävät palkki DL 2A, opetus klo 16.45–18.00 ja DL 2B, opetus klo 18.15–19.30) sekä abikursseja (abikurssipalkki DL 3, opetus klo 16.45–18.00).

Opetuspalkit ja oppituntien ajankohdat

Lukio valitsee tarvitsemansa palkit ja tarjoaa opintojaksot opiskelijoiden valittaviksi.

lukkari2

 

  • Perustarjontapalkista DL 1 A löytyy Tutorhousen Digiluokka-palvelun laajin kurssitarjonta: B3- ja A-kielet (SA, RA, RU), S2 sekä katsomusaineiden pakollisia (UO, UI, ET) moduuleja ja kursseja. Tarjolla on myös filosofian ja ev.lut. uskonnon syventävät kurssit (FI, UE).

Katso DL 1A oppiaineet ja jaksotus

 

  • Perustarjontapalkki DL 1B:n opetustarjonta sisältää samat moduulit ja kurssit kuin DL 1A -palkki, lukuun ottamatta A-kieliä ja islaminuskonnon opetusta.

Katso DL 1B oppiaineet ja jaksotus

 

  • Täydentävissä palkeissa DL 2A ja DL 2B on tarjolla edellä mainittua perustarjontaa täydentävää opetusta: B3-kielistä italian, japanin ja kiinan opintojaksoja, A-venäjän opintojaksoja sekä pakollisia opintoja kaksoistutkinto-opiskelijoita varten (AI, MAB, EN).

Katso DL 2A ja DL 2B oppiaineet ja jaksotus

 

  • Abikurssipalkista DL 3 löytyy abikursseja kieliin ja reaaliaineisiin (UE, FI, GE, PS, YH).

Katso DL 3 oppiaineet ja jaksotus

 

Tarkennukset ja täydennykset ovat mahdollisia. Jos opetusryhmän koko jää alle seitsemän opiskelijan, pidätämme oikeuden järjestää kurssi sovelletusti.

Lukion pyynnöstä järjestämme lukiokohtaisia kursseja päiväsaikaan esimerkiksi filosofiasta, uskonnosta, psykologiasta ja maantieteestä.

Ilmoita lukionne opiskelijat 2021-2022 opintojaksoille

Rehtori tai opinto-ohjaaja: Tällä lomakkeella voit varata opiskelupaikat ja ilmoittaa opiskelijoita lukuvuoden 2021-2022 Digiluokan opintojaksoille.

Kurssipaikat kannattaa varata heti, vaikka opiskelijoiden kurssivalinta olisi tässä vaiheessa ehdollinen. Osallistujien lopullinen lukumäärä laskutusta varten varmistetaan ennen opintojaksojen alkua.

Tarkista ennen ilmoittautumista mistä opetuspalkista varaat kurssipaikat>>

Esimerkkejä ilmoittautumisen tekemisestä:

Ranskan opintojaksot RAB31, RAB32, RAB33, opetuspalkki 1A
Yksi opiskelija, RAB31-moduulin toive 2. jaksoon:
Tiina Tomera, sähköpostiosoite ja puhelinnumero ei tiedossa

tai

Filosofian abikurssi, opetuspalkki 3, yksi opiskelija
Aimo Abiturientti, aimo.abiturientti@hotmail.com, 0400 123 456

tai

Uskonnon UE5-kurssi, opetuspalkki 1A
Kolme opiskelijaa, nimet ilmoitetaan myöhemmin

Ilmoita opiskelijat täyttämällä lomake

Jukka Oksa

Kysyttävää?

Lisätietoja sinulle antaa Tutorhousen Digiluokan palvelujohtaja Jukka Oksa:

jukka.oksa@tutorhouse.fi

0400 909 055