Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Digiluokan avoimet työpaikat

23.5.2022

 

Haemme päteviä lukion aineenopettajia

Tule mukaan Tutorhousen Digiluokan innostavaan työyhteisöön! Samalla pääset kehittämään pedagogista osaamistasi ja online-opetuksen taitojasi. Työsi Digiluokassa sovitetaan mahdollisen päiväopetustyösi oheen.

Haemme päteviä aineenopettajia antamaan etäopetusta näissä lukion aineissa:

  • äidinkieli (ÄI ja S2)
  • englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja, venäjä, italia
  • matematiikka, fysiikka, kemia
  • uskonto (UE, UO, UI), elämänkatsomustieto
  • psykologia, filosofia, maantiede, biologia, terveystieto, historia, yhteiskuntaoppi.


Tällä hetkellä tarvitsemme opettajia hoitamaan erityisesti online-sijaisuuksia lukioissa ympäri Suomea. Online-sijaisuuksien opetusajankohdat pyritään järjestämään lukion oman lukujärjestyksen puitteissa. Sinulla on mahdollisuus opettaa myös Digiluokan lukio-opintojaksotarjottimen moduuleja ja kursseja.

 

Lisäansioita joustavasti

Tutorhousen Digiluokan opettajana voit ansaita lisätuloja oman päivätyösi rinnalla. Voit myös olla esimerkiksi opintovapaalla, vanhempainvapaalla tai eläkkeellä. Voit opettaa meillä joustavasti sen verran kuin se on sinulle mahdollista. Sijaisuuksia järjestämme kysynnän mukaan, joten tarjoamamme opetusmäärä voi vaihdella lukuvuoden aikana paljonkin.

Tutorhousen Digiluokan opettajana voit työskennellä etänä missä päin Suomea tahansa tai jopa ulkomailla. Asuessasi pääkaupunkiseudulla voit työskennellä myös Tutorhousen opetustiloissa Helsingissä (Kamppi).

 

Mitä edellytämme?

  • Positiivista ja kannustavaa asennetta
  • lukion opettajan pätevyyttä opetettavissa aineissa
  • kokemusta lukiossa opettamisesta.

Sijaisuusjärjestelyt tehdään tyypillisesti nopealla aikataululla. Siksi toivomme sinulta joustavuutta sekä sopeutumiskykyä eri lukioiden erilaisiin käytäntöihin ja yhteydenpitoon.

Tutorhousen Digiluokan opettajana olet aktiivinen vuorovaikuttaja, osallistat opiskelijoita opetuksessasi monipuolisesti, pidät huolen siitä, että opiskelijat saavat opintonsa päätökseen ja käytät monipuolisia arviointitapoja.

Aiempi kokemus online-opetuksesta on etu, mutta Digiluokan opettajana saat myös kattavan perehdytyksen online-opettamisen pedagogiikkaan sekä nykyaikaisiin online-työkaluihin. Tutorhouse on online-opetuksen edelläkävijä Suomessa: Digiluokan lukio-opintoja on järjestetty viiden lukuvuoden ajan ja opiskelijoita Digiluokassa on tähän mennessä ollut jo yli 130 lukiosta ympäri Suomea.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden tulla mukaan innostavaan työyhteisöön sekä samalla mahdollisuuden päästä kehittämään pedagogista osaamistasi ja online-opetuksen taitojasi.

Tukenasi Tutorhousella on iso joukko opettajakollegoja sekä muita opetusalan ammattilaisia. Tutorhousen Digiluokan opettajana saat opettamistasi sijaisuuksista ja opintojaksoista kilpailukykyisen palkan.

Halutessasi voimme tarjota sinulle opetustyötä ja lisäansioita myös Tutorhousen lisäopetuksen parissa.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään su 5.6.2022 sähköpostilla osoitteeseen info.digiluokka@tutorhouse.fi.

Laita sähköpostin aihekenttään otsikoksi oman aineryhmäsi mukaan joko "Digiluokan opettajaksi / äidinkieli", "Digiluokan opettajaksi / vieraat kielet", "Digiluokan opettajaksi / mafyke" tai "Digiluokan opettajaksi / reaaliaineet".

Järjestämme etähaastattelut hakuajan päätyttyä. Ensimmäiset perehdytys-/koulutustilaisuudet tehtäviin valituille opettajille pidetään jo kesäkuussa.

Tehtäviin valittujen tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Lisätietoja Digiluokasta

Lisätietoja Digiluokasta sekä avoinna olevista opettajien tehtävistä antavat


Lisätietoja löydät myös Digiluokan nettisivuilta ja Facebookista.