« takaisin blogin etusivulle

Ysiluokkalainen Aliisa: "Yksityisopetus helppo yhdistää tanssituntien kanssa"

23.09.2016  |  Kuukauden oppilaat

Aliisa RantanenAliisa Rantanen on yhdistänyt TutorHousen oppitunnit tanssiharrastuksensa aikataulujen kanssa. Kahden vuoden aikana hän on sekä parantanut arvosanojaan että oppinut lisää opiskelutaitoja.

 Yhdeksäsluokkalainen Aliisa Rantanen kertoo kokemuksiaan TutorHousen yksityisopetuksesta yläkoululaiselle:

”Aloitin TutorHousen lisäopetuksessa kaksi vuotta sitten, 7. luokalla. Halusin korottaa matematiikan numeroani. Aluksi opettaja kävi meillä kotona, mutta nyt TutorHousella käyminen on ollut helppo yhdistää tanssituntieni yhteyteen.

Ennen ensimmäistä oppituntia vähän jännitti, että mitä tämä on, kun en ollut aiemmin ollut yksityisopetuksessa. Mietin, että millaista se on ja mitä opettajan kanssa tehdään. Kuitenkin jo heti eka tunti oli tosi kiva ja auttoi paljon.

Matikan lisäksi olemme käyneet opettajan kanssa läpi muitakin aineita aina kun on ollut tarvetta. Yleensä minulla on oppitunti kerran viikossa ja ennen kokeita on saattanut olla useammin. Tavallisesti aloitamme tunnin läksyjen tekemisellä. Jos on tulossa kokeita, niin kerrataan niihin. Sitten vielä lopussa esimerkiksi laskemme matikkaa.

"Erilaisia opetustapoja tulosten parantamiseksi"

Opetustapa vähän vaihtelee. Opettaja saattaa opettaa ihan tavallisesti tai sitten minä kyselen häneltä. Olemme myös opetelleet erilaisia tapoja, miten kannattaisi opiskella ja miten voi oppia paremmin. Kyllä se on auttanut ja olenkin saanut parempia numeroita kokeissa. TutorHousen opetus voisi minusta auttaa sellaisia oppilaita, jotka ovat epävarmoja omasta oppimisestaan ja haluavat parantaa sitä tai korottaa vaikka numeroita.”

Lataa ilmainen opiskelutekniikkaopas!