Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Uudet opetustilat Espoon Esport Arenassa & Esport Centerissä

30.01.2018  |  Ajankohtaista

Tukiopetus & yksityisopetus Espoossa

Yksityisopetusta sekä pienryhmäopetusta on tarjolla nyt myös Espoon toimipisteessä! Nyt lisäopetusta on mahdollista saada myös Esport Arenan sekä Esport Centerin tiloissa kotiopetuksen lisäksi.

Erilaisilla harrastajilla on hyvin erilaisia lisäopetustarpeita. Toisella on kovat tavoitteet ja korkea motivaatio niin urheilussa kuin koulumenestyksessäkin, mutta pitkät poissaolot esimerkiksi pelimatkojen tai ulkomaanleirien takia tuottavat haasteita.

Toiselle nuorelle taas urheilu on ykkössijalla, mutta lisävalmennus koulu- tai lukioaineissa olisi hyödyllistä. Lisäopetus on myös tapa, jolla omaa opiskelua ja oppimistaan voi tehostaa. Siihen ovat erityisesti paljon treenaavat nuoret olleet tyytyväisiä, sillä aika on usein kortilla.

TutorHousella on pitkä kokemus koulunkäynnin ja urheilun yhdistämisen tukemisesta. Oppilainamme on ollut eri-ikäisiä urheilijoita aina ammattimaisella tasolla urheileviin nuoriin saakka.

TutorHouse ja Esport Arena & Center aloittavat yhteistyön

Nyt Esport Arenassa ja Esport Centerissä harjoittelevilla lapsilla ja nuorilla on mainio tilaisuus yhdistää treeneissä käymisen lisäopetukseen. Kaverukset tai samassa joukkueessa harrastavat voivat muodostaa 2-8 oppilaan pienryhmiä peruskoulun ja lukion eri oppiaineissa. Muista pienryhmävaihtoehdoista kerromme myöhemmin lisää. Tarjolla on myös yksityisopetusta.

TutorHousen asiakaspalvelu on paikalla sekä Esport Centerissä että Esport Arenassa 30.1.-9.2. arkisin klo 16-19 sekä Esport Arenassa myös lauantaisin. Tule juttelemaan.

Esportiin on erinomaiset kulkuyhteydet esimerkiksi metrolla (metroasema Urheilupuisto) - toivotamme espoolaiset nuoret lämpimästi tervetulleiksi TutorHousen oppilaiksi! Tarjoamme Espoon alueella edelleen myös kotiopetusta.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

TH Esport kuva.jpg