Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus
« takaisin blogin etusivulle

Valmistaudu 1. jakson matematiikan kokeisiin – kertauskursseja lyhyen ja pitkän matematiikan opiskelijoille

07.09.2018  |  Ajankohtaista, Lukio

matematiikan-kertauskurssitEnsimmäinen koeviikko lähestyy kovaa vauhtia. Jos derivaatat ja lukujonot hämmentävät, on sinulla vielä mahdollisuus ilmoittautua mukaan koevalmennusryhmiin.

Järjestämme Kampin opetustiloissa lauantaina 15.9. Pikakirin eli kolmen tunnin matematiikan kurssikoevalmennuksen. Pikakirissä käydään läpi lukion matematiikan kurssin tärkeimmät asiat tiivistetysti. TutorHousen matikan opettajat ehtivät pienryhmässä vastata vielä epäselviin kysymyksiin, joita kokeeseen valmistautuessa saattaa herätä.

Jos kaipaat pidempää kertausta ennen koeviikkoa, on Sprintti-koevalmennus sinulle sopiva vaihtoehto. Sprintissä kolme 90 min opetuskertaa on hajautettu kahden viikon ajalle. Näin kertaaminen kokeeseen aloitetaan hyvissä ajoin ja kurssikertojen välissä on aikaa itsenäiselle harjoittelulle.

Voit myös kerrata yksityisopetuksessa. Tehokertausta aineenopettajalta voi ottaa myös Skypen kautta, joten asuinpaikkakunnallasi ei siis ole väliä. Opetus järjestyy tarvittaessa nopeastikin, mikäli opettajan aikataulut sopivat yhteen omiesi kanssa. Kysy siis rohkeasti myös viime hetken kertausta!

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Kuva: Unsplash