Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Tule mukaan syyslomakursseille!

14.09.2018  |  Ajankohtaista, Lukio, Yläkoulu
syyslomakurssit

Syysloma on oiva hetki kerrata aiemmin opiskeltuja asioita ja vahvistaa osaamista tulevia opintoja varten. Kurssitarjonnastamme löydät vaihtoehtoja kaikille peruskoululaisista abeihin!

Järjestämme syysloman aikana pienryhmä-, yksilö- ja online-kursseja kaiken tasoisille oppijoille. Nyt voit ilmoittautua mukaan ja kerrata eri aineiden sisältöjä rauhallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

 

Peruskoululaisille

Kiinnostaako koodaaminen? Tule Ohjelmointikurssille! Kurssi sopii kaikille peruskoululaisille, jotka haluavat oppia ohjelmoinnin perusteet. Jokainen osallistuja pääsee koodaamaan kurssin harjoitustyönä oman pelin!

Yläkoululaiset voivat tehostaa reaaliaineiden, kielten ja matematiikan oppimistaan Opiskelutekniikkakurssilla, josta saa käytännön vinkkejä muun muassa koekertaamiseen. Peruskoulun viimeistä vuotta käyville tarjoamme Yläkoulun matematiikan kertauskurssin 9.-luokkalaisille, josta saa vahvan pohjan sekä kuluvalle lukuvuodelle että mahdollisesti tuleville lukio-opinnoille.

Jos kaipaat kahdenkeskistä opetusta haluamiisi kouluaineisiin, voit valita Räätälöidyn yksilökurssin, jonka sisältö ja tavoitteet sovitetaan aina tarpeisiisi sopiviksi.

Lukiolaisille

Syyslomaviikolla järjestetään myös Språktåg- ja English Wagon -kertauspaketit tiiviskursseina. Viikon aikana otetaan haltuun ruotsin tai englannin perusteet pienryhmässä. Kertaus sopii lukion aloittaneille, lukion 2.-luokkalaisille, lukioon pyrkiville yläkoululaisille sekä yo-kirjoituksiin osallistuville, jotka ovat epävarmoja ruotsin tai englannin perusasioista.

Lukiolaiset voivat hioa opiskelutaitojaan Opiskelutekniikka-kurssilla tai kerrata sisältöjä yhdestä tai useammasta lukioaineesta Räätälöidyllä yksilökurssilla.

Abeille

Hanki vahvempi perusta tulevalle abikurssille sekä yo-kirjoituksiin lukemiseen pre-abikursseilta! Järjestämme kertausta äidinkielestä, kemiasta, fysiikasta sekä lyhyestä ja pitkästä matematiikasta, myös online-kursseina. Kurssien tavoitteena on erityisesti ymmärtää oppiaineen laajat kokonaisuudet sekä yhdistellä sisältöjä eri lukiokursseilta.

Matematiikan sähköisiin kirjoituksiin valmistautuvat abit voivat harjoitella siinä käytettävien teknisten työkalujen käyttöä Abitti-kurssilla. Pienryhmäkurssilta saat lisävarmuutta kokeessa käytettävän kaavaeditorin, piirto- ja taulukkolaskinohjelmien sekä laskinohjelmien käyttämiseen.

 

Syyslomakursseille ilmoittautuminen päättyy 4.10.2018. Paikkoja on rajoitetusti, tee oma varauksesi ajoissa!

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU