Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Tiedote: Koronan vaikutukset Tutorhousen palveluihin

12.03.2020  |  Ajankohtaista

online-opetus-1

Päivitetty 5.1.2021.

Kaikki Tutorhousen kurssit ja yksityisoppitunnit ovat saatavilla myös etänä. Oppimistulokset ovat olleet etäopetuksessa yhtä hyviä kuin lähiopetuksessakin, kertovat asiakkaamme.

Toimimme THL:n suositusten mukaisesti

Tutorhouse seuraa tarkasti THL:n ohjeistusta ja toimii suositusten mukaan. 

Suosittelemme kaikille kasvomaskin käyttöä opetustiloissamme. Oppilaiden toivotaan käyttävän luokkatiloistamme löytyvää käsidesiä, pesevän kätensä huolellisesti ja noudattavan turvavälejä mahdollisuuksien mukaan. Yhdellä kurssilla on kerrallaan enintään kahdeksan oppilasta ja yksi opettaja.

Jos sinulla on edes lieviä flunssaoireita, jääthän kotiin. Yksityisopetuksessa voit sopia uuden ajan suoraan opettajasi kanssa.

 

Yksityisopetus ja pienryhmäkurssit myös etäopetuksena

Oppilaat voivat halutessaan osallistua yksityisopetukseen ja pienryhmäkursseille helposti ja turvallisesti myös etänä.

Etäopetuksessa oppilas ja opettaja tapaavat videoyhteyden välityksellä. Etäopetus ei vaadi oppilaalta muuta kuin tietokoneen, web-kameran ja nettiyhteyden - erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa. Oppilas pääsee osallistumaan etätunnille, kun hän klikkaa sähköpostiinsa saamaansa linkkiä.

Asiakastyytyväisyyskyselymme (2021) mukaan oppimistulokset etäopetuksessa ovat olleet yhtä hyviä kuin lähiopetuksessakin. Voit lukea etäoppilaidemme kokemuksia esimerkiksi äidinkielen tunneista ja matematiikan opiskelusta.

 

Näin toimimme, jos oppilas tai opettaja joutuu karanteeniin

Tarvittaessa siirrämme lähiopetuskurssit etäopetukseen määräajaksi, jos opettaja esimerkiksi sairastuu koronaan. Jos oppilas sairastuu, hän voi osallistua karanteenin ajan vastaavan kurssin etäryhmään.

Poikkeuksena tähän ovat yläkoululaisten Keskiarvo ylös -kurssit, joilla voidaan toteuttaa hybridiopetusta. Jos oppilas on karanteenissa, hän pääsee mukaan oman lähiopetusryhmänsä tunneille etäyhteydellä. Siirtoa erilliseen etäryhmään ei siis tapahdu.

Jos Keskiarvo ylös -kurssin opettaja on karanteenissa, opetusryhmä sopii yhdessä, pidetäänkö karanteenin ajalle osuvat opetuskerrat etänä vai sovitaanko korvaavia lähiopetuskertoja karanteenin päätyttyä.

Siirrämme tarpeen tullen myös yksityistunnit etäopetukseen.

 

Kysyttävää?

Jos jokin jäi askarruttamaan, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi. Soita, laita sähköpostia tai lähetä kysymyksesi oheisella nettilomakkeella!

020 795 9580 / asiakaspalvelu@tutorhouse.fi 

Ota yhteyttä