Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus
« takaisin blogin etusivulle

Tiedote: Koronaviruksen vaikutukset Tutorhousen palveluihin

12.03.2020  |  Ajankohtaista

online-opetus-1

Päivitetty 18.8.2020.

Kaikki Tutorhousen kurssit ja yksityisoppitunnit ovat saatavilla myös etänä. Oppimistulokset ovat olleet etäopetuksessa yhtä hyviä kuin lähiopetuksessakin, kertovat asiakkaamme.

Toimimme THL:n suositusten mukaan

Tutorhouse seuraa tarkasti THL:n ohjeistusta ja toimii suositusten mukaan. 

Oppilaiden toivotaan käyttävän luokkatiloistamme löytyvää käsidesiä tai pesevän kätensä huolellisesti ja noudattavan turvavälejä mahdollisuuksien mukaan. Yhdellä kurssilla on enintään 8 oppilasta kerrallaan ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille THL:n ohjeistuksen mukaisesti. 

Jos sinulla on edes lieviä flunssaoireita, jää kotiin ja sovi uusi aika opettajasi kanssa.

 

Kevään yksityisopetus ja pienryhmäkurssit etänä ja lähiopetuksena

Oppilaat voivat halutessaan osallistua yksityisopetukseen ja pienryhmäkursseille helposti ja turvallisesti myös etänä.

Etäopetuksessa oppilas tapaa opettajan videoyhteyden välityksellä. Etäopetus ei vaadi oppilaalta muuta kuin läppärin, web-kameran ja nettiyhteyden - erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa.

Oppilas pääsee osallistumaan etätunnille, kun hän klikkaa sähköpostiinsa saamaansa linkkiä. Asiakastyytyväisyyskyselymme mukaan oppimistulokset etäopetuksessa ovat olleet yhtä hyviä kuin lähiopetuksessakin. Lue lisää>>

Opetustiloissa järjestettävissä kursseissa noudatamme hallituksen kokoontumisrajoituksia. Yhdessä opetusryhmässä on enintään 8 oppilasta kerrallaan. Huolehdimme tilojemme hygieniasta ja kaikista luokistamme löytyy käsidesiä.

 

Jos oppilas joutuisi kotikaranteeniin

Tutorhouse voi tukea oppilaan itsenäistä koulunkäyntiä eri aineissa etäopetuksen avulla (yksityisopetus).

Voimme järjestää myös kaverusryhmille tai koko luokalle pienryhmätunteja etänä toivotuista oppiaineista. Saamme opetuksen nopeasti liikkelle.

Kaikki opettajamme ovat kokeneita ja päteviä. Lisäksi meillä on vahva kokemus etäopetuksesta lukioille suunnatun Digiluokka-palvelumme kautta (Helsingin yliopiston tutkimustulos 12/2019: Digiluokan lukiokursseilla opiskelu toimii kuten tavallinen luokassa opiskelu).

 

Uusille asiakkaille tyytyväisyystakuu etäopetuksesta

Tarjoamme etäopetukselle tyytyväisyystakuun: jos aloitat yksityisopetuksessa nyt keväällä, mutta et ole tyytyväinen ensimmäisen opetuskerran jälkeen, saat rahasi takaisin. Lue lisää>>

 

Tutorhousen kokeneet opettajat auttavat sinua oppimaan tehokkaasti etänä ja lähiopetuksessa.

Tutustu yksityisopetukseen