Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus
« takaisin blogin etusivulle

Tiedote: Koronaviruksen vaikutukset lisäopetuspalveluihimme

12.03.2020  |  Ajankohtaista

online-opetus

Kaikki Tutorhousen kurssit ja yksityisoppitunnit voidaan toteuttaa helposti ja turvallisesti myös videoneuvotteluyhteydellä online-lähiopetuksena, jolloin oppilaan ei tarvitse poistua kotoaan.

Toimimme THL:n suositusten mukaan

Tutorhouse seuraa tarkasti THL:n ohjeistusta. Pyydämme kaikkia kiinnittämään huomiota käsienpesuun ja välttämättään tunneille tuloa, jos on flunssaoireita.

Opetustiloistamme löytyy useita käsidesipulloja käsien desinfioimiseen. Meillä ei ole tiedossa, että yhdellekään opettajallamme, oppilaallamme tai henkilöstöön kuuluvalla olisi koronavirustartunta.

Online-lähiopetus tuo opettajan kotiisi videoneuvotteluyhteydellä

Kaikki Tutorhousen kurssit ja yksityisoppitunnit on mahdollista saada myös poistumatta kotoa tai ilman, että kukaan tulee kotiisi. Oppilas voi tavata opettajamme online-lähiopetuksessa videoneuvotteluyhteyden välityksellä.

Voit halutessasi vaihtaa meneillään olevan yksityisopetuksesi online-lähiopetukseen.

Online-lähiopetus ei vaadi oppilaalta kuin läppärin, web-kameran ja nettiyhteyden. Hän osallistuu online-tunnille klikkaamalla hänelle lähetettävää linkkiä. Online-opetus tapahtuu nettiselaimen kautta, ilman erillisten ohjelmien asentamista. Online-opetus on helppoa ja vaivatonta.

Jos oppilaan koulu suljetaan tai oppilas joutuu kotikaranteeniin

Tutorhouse voi tukea oppilaan itsenäistä koulunkäyntiä eri aineissa online-lähiopetuksen avulla (yksityisopetusta).

Voimme järjestää myös kaverusryhmille tai koko luokalle online-pienryhmätunteja toivotuista oppiaineista. Saamme online-pieryhmäopetuksen nopeasti liikkelle. 

Kaikki opettajamme ovat kokeneita ja päteviä opettajia, ja meillä on vahva kokemus online-ryhmäopetustuntien järjestämisestä Digiluokka-palvelumme kautta (Helsingin yliopiston tutkimustulos 12/2019: Digiluokan onlineryhmätunneilla opiskelu toimii kuten tavallinen luokkaopetus).

Tyytyväisyystakuu online-opetukselle

Tarjoamme online-lähiopetukselle tyytyväisyystakuun: jos et ole kahden opetuskerran jälkeen tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Uutta: Päiväopetusta videoneuvottelyhteydellä koronan takia kotona opiskeleville ylä- ja alakoululaisille sekä lukiolaisille 

Tutustu >>

 

Lue lisää: Koulutyön ei tarvitse keskeytyä koronan vuoksi - online-lähiopetus yksi vaihtoehto