Tutorhouse maksuton opetustarpeen kartoitus
« takaisin blogin etusivulle

Kesätekemistä koululaisille ja lukiolaisille – kesäkurssit julkaistu

21.04.2017  |  Ajankohtaista

Kesäyliopiston lukiokurssit vai räätälöity pienryhmä?Loman tärkein tavoite on tietysti rentoutua lukuvuoden jälkeen – mutta jos lepää kaksi ja puoli kuukautta laakereillaan, ehtii aika todennäköisesti käydä pitkäksi. Jos kaipaat tekemistä kesälomalle, jatka lukemista!

Lukiolaisten ja koululaisten kesäloma lähestyy! Sen kunniaksi laajensimme kurssivalikoimaamme huimasti – lomalla voit prepata esimerkiksi kieliä, matematiikkaa, fysiikkaa ja opiskelutekniikkaa. Järjestämme myös koodauskurssin ohjelmoinnista kiinnostuneille koululaisille.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa heti, varmista siis paikkasi nyt!

Perinteiset kesäleirit tai kesäyliopiston lukiokurssit ovat monelle tuttuja vaihtoehtoja. TutorHousen pienryhmäkursseilla voi palauttaa edellisenä vuonna opittuja asioita mieleen tai vahvistaa pohjaa seuraavaa lukukautta varten. Lue 8 hyvää syytä opiskella myös kesällä!

Koska ryhmäkoko kursseilla on max 5–10, opetus voidaan eriyttää jokaisen oppilaan yksilöllisten tavoitteiden ja lähtötason mukaan. Opettajamme ovat kokeneita ja innostavia aineenopettajia. Opiskelutekniikkakursseja vetää laaja-alainen erityisopettaja.

Kesäopetusta koululaisille

Peruskoululaisten kursseilla opitaan matematiikkaa ilmiöpohjaisen oppimisen avulla. Motivaatio ja innostus oppimiseen kasvaa, kun matematiikka kytketään muihin oppiaineisiin ja ympäröivään maailmaan! Tarjolla on myös koodauskurssi 10–15-vuotiaille ohjelmoinnista kiinnostuneille koululaisille.

Kesäkurssit peruskoululaisille

Kesäopetusta lukion aloittaville ja lukiolaisille

Lukion aloittaminen on usein jännittävä ja välillä haasteellinenkin siirtymävaihe. Uusille lukiolaisille on tarjolla valmentavia kursseja matematiikassa, englannissa ja ruotsissa. Elokuussa järjestetään myös suosittu opiskelutekniikkakurssi, jolla hiotaan opiskelutekniikoita ja opitaan opiskelemaan tehokkaammin.

Järjestämme myös matematiikan ja fysiikan kertauskursseja lukion 2. ja 3. vuoden aloittaville oppilaille.

Kesäkurssit lukiolaisille

Abikurssit

Yo-valmennuskursseilla on enintään 5 abia – TutorHousen abikursseilla opettaja ehtii oikeasti vastaamaan jokaiseen kysymykseesi! Abien palaute kursseista on ollut kiitettävää. Tutustu kurssivalikoimaan ja ilmoittaudu heti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Abikurssit

Kaikkien kurssien opetuspaikka on joko TutorHousen opetustiloissa Kampissa tai Ruoholahdessa (Helsinki).


Kaikki opetuspalvelumme ovat tarjolla normaalisti koko kesän ajan – niin yksilö-, koti-, kuin pienryhmäopetuskin!

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ