Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Syyslomakurssit julkaistu - ilmoittaudu mukaan!

05.09.2017  |  Ajankohtaista

Kaipaatko tekemistä syyslomalla? Tule TutorHousen kertauskurssille!

Uusia asioita opiskeltaessa rakennetaan aina vanhan päälle. Kertaaminen keskellä syyslukukautta auttaa sinua valamaan perustuksista vankat - se helpottaa opiskelua tulevilla kursseilla sekä antaa hyvät eväät ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiselle!

Julkaisimme syyslomaviikon kurssit lukiolaisille, abiturienteille ja peruskoululaisille. Nyt voit ilmoittautua mukaan kertaamaan alkusyksyn asioita rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä!

Yläkoululaisille

Yläkoululaiset voivat osallistua Språktåg-kurssille, jolla käydään läpi ruotsin kielen perusasiat. Se soveltuu esimerkiksi A-ruotsin lukijoille, jotka haluavat kerrata ja vahvistaa ruotsin perustaitoja sekä niille B-ruotsin lukijoille, jotka tähtäävät hyvään arvosanaan.

Lukiolaisille

Menikö ensimmäinen matematiikan kurssi odotettua huonommin ja pohdit jo, pitäisikö sittenkin valita lyhyt matematiikka pitkän sijaan? Älä lannistu, vaan paikkaa aukot MAY1-kertauskurssilla! Kun paikkaat aukot heti varhaisessa vaiheessa, pääset hyvin kärryille pitkässä matematiikassa. Kokeneelta ja innostavalta aineenopettajalta saat myös kullanarvoisia vinkkejä lukion matematiikan opiskeluun tulevilla kursseilla.

Lukiolaisille on tarjolla matematiikassa myös pitkän matematiikan MAA10-kurssin kertausta. Jos syksyn yo-kirjoituksiin osallistuminen verotti panostamista matikkaan, tämä kurssi on oiva tilaisuus paikata aukot!

Syyslomaviikolla järjestetään myös uudet Språktåg- ja English Wagon -kokonaisuudet tiiviskurssina. Viikon aikana otetaan haltuun ruotsin tai englannin perusteet hauskalla tavalla. Kertaus sopii lukion aloittaneille, lukion 2.-luokkalaisille, lukioon pyrkiville yläkoululaisille sekä yo-kirjoituksiin osallistuville, jotka ovat epävarmoja ruotsin perusasioista.

Abiturienteille

Keväällä 2018 kirjoittaville abeille on tarjolla syyslomaviikon aikana Kohti yo-kirjoituksia -kertauskursseja äidinkielestä, pitkästä ja lyhyestä matematiikasta, fysiikasta ja kemiasta. Näillä kursseilla saat vahvan pohjan ylioppilaskirjoituksia sekä jatko-opintoja varten ja potkua myös itsenäiseen valmistautumiseen lähempänä kirjoituksia! Esimerkiksi matematiikan, fysiikan ja kemian kurssit sopivat myös lääkikseen pyrkijöille. Kurssien tavoitteena on erityisesti ymmärtää oppiaineen laajat kokonaisuudet sekä yhdistellä sisältöjä lukiokurssien rajat rikkoen. Täältä voit lukea fysiikan kertauskurssille osallistuneen Elinan kokemuksista!


Pienryhmäkursseilla on tilaa rajoitetusti - täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä!

Syyslomakurssit lukiolaisille ja peruskoululaisille