Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Oletko valmis 4. jakson koeviikkoon?

16.03.2018  |  Ajankohtaista

tyttö_farkkutakissa.png

Koeviikon lähestyessä on hyvä hetki pysähtyä ja kysyä itseltään, ovatko jakson aikana opiskellut asiat hallussa. Jos jostain 4. jakson kurssista on jäänyt epävarma olo, vielä ehdit kerrata ja paikata aukkoja!

4. jakson päätteeksi sinulla on mahdollisuus käydä läpi menneen matikan kurssin asiat pienryhmässä. Lisäksi tarjoamme yksityisopetusta haluamastasi aineesta!

Tarjolla olevat 4. jakson matematiikan kurssit:

Pitkä matematiikka: MAA4,  MAA8, MAA9, MAA10

Lyhyt matematiikka: MAB3, MAB5, MAB6

Täsmäkertausta kaipaaville sopiva kurssi on lauantain kurssikoekertaus. Se on erityisen hyödyllinen niille opiskelijoille, jotka haluavat vielä varmistusta kurssin vaikeimpiin asioihin. Kurssikoekertaukseen kuuluu ennakkotehtävä: opiskelijat käyvät läpi koealueen ja valitsevat sieltä vaikeimpia tai epäselväksi jääneitä tehtäviä tai tehtävätyyppejä. Näitä käydään läpi 180 minuutin tehokurssilla. Kaikki 4. jakson kurssikoekertaukset järjestetään la 24.3.2018.

Katso aikataulut ja ilmoittaudu

Jos kurssi kokonaisuutena tuntuu vielä hieman epäselvältä, suosittelemme osallistumaan Sprintti-koeviikkovalmennukseen. Se on 3x90 minuutin kertauskurssi, jolla matikan kurssin asioita ehditään käydä vielä rauhassa läpi ennen koetta. Kaikki 4. jakson Sprintit järjestetään viikoilla 12 ja 13 -  ensimmäiset kurssit alkavat perjantaina 23.3.

Katso aikataulut ja ilmoittaudu

Varaa tehokertaus haluamastasi oppiaineesta

Ylioppilaskirjoitukset ovat myös meillä kiireistä aikaa. Mikäli tarvitset tehokertausta, kannattaa toimia nopeasti ja varata aika opettajalta nyt!

 JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Kuva: Toa Heftiba / Unsplash