Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Lunasta uudenvuodenlupauksesi jo tammikuussa - osallistu kertauskurssille!

31.10.2017  |  Ajankohtaista

ilotulitus1200x600px.jpg

Oletko aikaisempina vuosina tammikuussa vannonut pyhästi, että ensi vuonna lupaat opiskella ahkerammin? Lunasta uudenvuodenlupauksesi heti tammikuun alussa järjestettävillä pienryhmäkursseilla!

Ilmoittautuminen joululomalla, vuodenvaihten ja loppiaisen välissä järjestettäville kursseille on jo käynnissä! Kursseja on tarjolla niin lukiolaisille, abeille kuin peruskoululaisillekin.

Jos esimerkiksi pitkän matematiikan kaksi ensimmäistä kurssia eivät menneet ihan nappiin ja olet jo ehtinyt suunnitella vaihtavasi lyhyeen oppimäärään, harkitse uudelleen! TutorHousen pienryhmäkurssilla kerrataan 1. ja 2. kurssien tärkeimmät asiat, joten voit hyvin päästä vielä pitkässä matikassakin kärryille. Lisäksi järjestämme kertauskursseja esimerkiksi äidinkielessä, ruotsissa ja englannissa. Tulossa on myös opiskelutekniikkakurssit lukiolaisille ja yläkoululaisille - aikataulut julkaistaan myöhemmin!

Lue myös oppilaamme Elinan kokemuksista pienryhmäkursseista tai tutustu saamaamme palautteeseen!

Muista varmistaa paikkasi kurssille mahdollisimman pian! Yhdellä kurssilla on 4-8 oppilasta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Katso kaikki uuden vuoden kurssit täältä

Kuva: Unsplash