« takaisin blogin etusivulle

Mitä ovat uudet BOOST-pienryhmät?

07.12.2018  |  Uutiset, Lukio

BOOST-pienryhmät

Järjestämme lukiolaisille 10.12.2018 lähtien jaksokohtaisia BOOST-pienryhmiä, joihin voi osallistua myös netin välityksellä. Mitä pienryhmissä tehdään ja millaista palautetta ne saivat lukiolaisilta? Tässä vastauksia yleisimpiin BOOST-aiheisiin kysymyksiin.

 

1. Mitä oppiaineita BOOST-pienryhmissä voi opiskella?

BOOST-pienryhmissä saat lisäopetusta lukion lyhyestä tai pitkästä matematiikasta 3. jaksosta alkaen. Keväällä 4. jaksossa alkavat myös fysiikan ja kemian pienryhmät. Pienryhmät täydentävät lukion omaa opetusta.

Pienryhmät ovat jakso- ja kurssikohtaisia: esimerkiksi pitkän matematiikan opiskelijat voivat 3. jaksossa osallistua MAA3- tai MAA8-pienryhmiin ja lyhyen matikan opiskelijat MAB2- tai MAB5-pienryhmiin.

 

2. Mitä BOOST-pienryhmässä tehdään?

4-8 opiskelijan pienryhmissä kerrataan ja harjoitellaan käynnissä olevan lukiokurssin keskeisiä sisältöjä. Lisäksi jokainen opiskelija saa myös yksilöllistä ohjausta esimerkiksi haastavilta tuntuviin kurssitehtäviin. Osallistujat voivat esittää opettajalle kysymyksiä ja vaikuttaa pienryhmässä läpikäytäviin sisältöihin. 

BOOST-pienryhmät kestävät yhden lukiojakson verran. Opettaja ja opiskelijat tapaavat kerran viikossa 90 minuutin ajan. Tapaamisia on yhteensä 5 kertaa (5*90min). Pienryhmän opetus päättyy aina juuri ennen lukiojakson koeviikon alkua. Kaikki BOOST-pienryhmien vetäjät ovat kokeneita lukion aineenopettajia.

 

3. Miksi BOOST-pienryhmään kannattaisi osallistua? Eikö se vain lisää työmäärääni?

BOOST-pienryhmässä kurssin työmäärä ei lisäänny, vaan se jakautuu tasaisemmin pitkin jaksoa. Kun harjoittelet pienryhmässä muun muassa viimeistelemällä kotitehtäviäsi, kertaat samalla kurssikoetta varten. Se vähentää koeviikolla kertaamiseen kuluvaa aikaa ja säästää viime hetken paniikilta. Pienryhmässä voit myös kysyä ja saada yksilöllistä ohjausta, jolloin kurssin suorittaminen helpottuu, koska et jää yksin pulmakohtien kanssa. 

 

4. Minkä tasoisille oppijoille pienryhmän lisäopetus on suunnattu?

Pienryhmät on suunnattu kaikentasoisille oppijoille. Tavoitteenasi voi olla joko lukion kurssikokeesta läpipääsy tai jopa kymppi. Opettajat pystyvät eriyttämään opetuksensa kunkin  pienryhmän osallistujan mukaan.


5. Missä BOOST-pienryhmään voi osallistua?

Voit osallistua pienryhmään kahdella vaihtoehtoisella tavalla. BOOST-pienryhmiin voit osallistua TutorHousen opetustiloissa Helsingin Kampissa tai Espoossa Esport Centerillä. Vaihtoehtoisesti voit osallistua pienryhmän live-opetukseen netin kautta vaikkapa kotoa, sillä järjestämme jokaisesta kurssista myös online-ryhmiä, joissa opiskellaan vuorovaikutteisesti samaan tapaan kuin normaalissa luokassakin.

Jos online-opetus mietityttää, vastaukset sitä koskeviin yleisimpiin huolenaiheisiin löydät täältä.

Voit ilmoittautua kaikkiin BOOST-pienryhmiin myös kesken jakson, jolloin kurssin hinta määräytyy jäljellä olevien opetuskertojen mukaan.

 

 BOOSTin online-pilottiryhmään osallistuneiden palautetta:

Selainympäristö toimi tosi hyvin, mikä yllätti minut positiivisesti. Muutenkin hyvin toimiva homma!

Kurssi toimi kaikinpuolin hyvin ja tajusin asioita, joita en vielä ollut oppitunneilla ymmärtänyt.

Ryhmäläiset olivat mukavia, opetus oli hyvää ja vuorovaikutus opettajan kanssa toimi hyvin. Olen kiinnostunut jatkossakin osallistumaan tälläisiin kertausryhmiin.

- MAA2- ja MAA7-kurssien opiskelijoita

 

Tarjoamme uusille asiakkaille tyytyväisyystakuun BOOST-pienryhmistä. Jos et ole tyytyväinen opetukseen ensimmäisen kerran jälkeen, saat rahasi takaisin.

 

Lukion matematiikan kurssikohtaiset BOOST-ryhmät starttaavat 10.12.2018 alkavalla viikolla ja jatkuvat koeviikkoon saakka. 4. jakson BOOST-ryhmät alkavat helmikuussa 2018.TUTUSTU KURSSITARJONTAAN

Lue lisää aiheesta: Uutiset, Lukio

Luetuimmat kirjoitukset

Tilaa uusimmat blogikirjoitukset sähköpostiisi.