Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Syyskuun abi-intensiivikurssit viime hetken kertaajille

17.08.2021  |  Ajankohtaista, Ylioppilaskirjoitukset

Maaliskuun abi-intensiivikurssit

Jännittävätkö lähestyvät yo-kirjoitukset? Syyskuun abi-intensiivikursseilla ehdit vielä kerrata tehokkaasti vieraita kieliä ja äidinkieltä. Saat varmuutta osaamiseesi ja vältyt viime hetken paniikilta!

Abi-intensiivikursseilla voit kerrata yo-kokeen keskeiset asiat juuri koepäivää edeltävänä viikonloppuna. Kaikilla abikursseillamme sinua auttavat tuttuun tapaan kokeneet ja mukavat opettajat, joilla on aikaa vastata jokaisen kysymyksiin.

Voit osallistua 3-8 oppilaan pienryhmiin turvallisesti etänä.

  • Äidinkielen abi-intensiivikursseilla 11.9. ja 18.9. kertaat lukutaidon ja kirjoitustaidon kokeiden perusrakenteet ja keskinäiset erot. Ensimmäisellä opetuskerralla käydään kiteytetysti läpi lukutaidon kokeessa huomioitavat asiat ja toisella opetuskerralla keskitytään kirjoitustaidon kokeeseen. 
  • Englannin abi-intensiivikursseilla 10.-12.9. kertaat keskeisiä englannin kielen rakenteita ja harjoittelet vanhojen luetunymmärtämis-, rakenne- ja sanastotehtävien avulla.
  • Ruotsin abi-intensiivikursseilla 17.-19.9. kertaat keskeisiä B-ruotsin kielen rakenteita ja harjoittelet vanhojen luetunymmärtämis-, rakenne- ja sanastotehtävien avulla.
  • Lyhyen matematiikan abi-intensiivikursseilla 17.-19.9. harjoittelet yo-kokeen A-osion tehtäviä ja kertaat lyhyen matematiikan perusasioita. Kurssi sopii niille, jotka tavoittelevat yo-kokeessa läpipääsyä.

Kurssit sopivat niin ensikertalaisille kuin yo-kokeen uusijoille.

Jos haluat hyvän loppusilauksen yo-valmistautumiseen ja lisää varmuutta omaan osaamiseesi, ilmoittaudu abi-intensiivikursseille vielä, kun paikkoja riittää!

Äidinkielen abi-intensiivikurssi

Englannin abi-intensiivikurssi

Ruotsin abi-intensiivikurssi

Lyhyen matematiikan abi-intensiivikurssi

Kuva: Canva.com