Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Ilmoittaudu yläkoululaisten ja lukiolaisten syyslomakursseille

06.09.2019  |  Ajankohtaista, Lukio, Yläkoulu

Syyslomakurssit 2019 Järjestämme lokakuussa viikolla 42 kertauskursseja yläkoululaisille, lukiolaisille ja kevään kirjoituksiin valmistautuville abeille. Tutustu pienryhmäkursseihin ja ilmoittaudu mukaan viimeistään su 6.10.!

Tavoitteena keskiarvon parantaminen tai ylioppilaskirjoituksissa onnistuminen? Syyslomalla kannattaa kerrata aiempia kursseja ja luoda entistä varmempi pohja tuleville opinnoille.

Syyslomakursseilla opiskellaan 4-8 oppilaan pienryhmissä, joten kaikilla osallistujilla on mahdollisuus saada yksilöllistä ohjausta. Järjestämme kurssit Helsingin Kampissa sekä vuorovaikutteisina online-kursseina.

Yläkoululaiset

Syyslomalla tarjoamme Opiskelutekniikkakursseja kaikille 7.-9.-luokkalaisille, jotka haluavat parantaa opiskelutottumuksiaan ja löytää itselleen toimivat tavat oppia kieliä, reaaliaineita ja matematiikkaa.

Tämän lisäksi 9.-luokkalaiset voivat kerrata yläkoulun matematiikkaa, A-englantia ja B-ruotsia omilla kursseillaan. Järjestämme kaiken ikäisille peruskoululaisille tavalliseen tapaan myös yksityisopetusta syysloman aikana.

ILMOITTAUDU SYYSLOMAKURSSILLE

Lukiolaiset

Tuntuuko, että matematiikan perustaidoissa on aukkoja? Järjestämme lukion ykkösille kertausta yläkoulun matematiikan sisällöistä, jotta tulevat lukiokurssit sujuisivat mutkattomammin.

Lukion kakkoset voivat käydä tiivistetysti läpi lukion ensimmäisen vuoden kemian, fysiikan tai lyhyen tai pitkän matematiikan kurssit.

B-ruotsin ja A-englannin perusteiden kertausta, opiskelutekniikan kursseja ja yksityisopetusta on tarjolla kaikille lukiolaisille syyslomalla.

ILMOITTAUDU SYYSLOMAKURSSILLE

Abit

Yo-kirjoitusten luku-urakkaa voi helpottaa harjoittelemalla pakollisten kurssien asioita pienryhmässä, kokeneen opettajan johdolla. Syyslomalla pre-abikurssien valikoimaan lukeutuvat matematiikka, fysiikka, kemia, äidinkieli, englanti, ruotsi ja biologia.

Lukusuunnitelman tekoon ja kertaustekniikoihin saa käytännön apua juuri abeille suunnatulta opiskelutekniikkakurssilta. Räätälöidyllä yksilökurssilla on mahdollisuus valmistautua kirjoituksiin yksityisopettajan ohjauksessa.

ILMOITTAUDU SYYSLOMAKURSSILLE