Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Helmikuussa käynnistyvät pienryhmäkurssit

09.02.2018  |  Ajankohtaista

lunta.pngHelmikuussa alkaa useita yläkoululaisille, lukiolaisille ja abeille sopivia pienryhmäkursseja! Vielä ehdit ilmoittautua mukaan.

SPRÅKTÅG & ENGLISH WAGON

Kurssi alkaa Ruotsin tai englannin perusteiden kurssi 9.-luokkalaisille ja lukiolaisille alkavat maanantaina 26.2. Kurssien tavoitteena on vahvistaa lukioruotsissa tai -englannissa tarvittavaa pohjaa. Viiden viikon kurssilla käydään läpi perusasioita sanastosta kielioppiin sekä kirjoitelmien tekemiseen.

Ilmoittaudu

OPISKELUTEKNIIKKAKURSSI YLÄKOULULAISILLE

Kurssi alkaa 26.2. ja sopii kaikille luokka-asteille. 3x90 min opiskelutekniikkakurssilla yläkoululaiset saavat käytännönläheisiä vinkkejä opiskeluun. Kurssilla opitaan itselle soveltuvia opiskelutekniikoita ja kehitetään opiskelutaitoja kielissä, matematiikassa ja reaalissa.

Ilmoittaudu

ABIKURSSIT

Ensimmäiset abikurssit alkavat Kampissa viikolla 8! Hiihtolomaviikon pienryhmiin on vielä yksittäisiä paikkoja jäljellä, joten varaa omasi nyt! Ilmoittautuminen ma 19.2. alkaville kursseille päättyy torstaina 15.2. Tämän jälkeen voit tiedustella vapaita paikkoja puhelimitse toimistoaikoina, puh. 020 795 9580.

Ilmoittaudu