Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa
« takaisin blogin etusivulle

Neljä syytä osallistua TutorHousen abi-pienryhmäkurssille

25.10.2017  |  Ajankohtaista, Lukio, Ylioppilaskirjoitukset

Abikurssit netissä ja Helsingissä

Nyt ne on julkaistu, nimittäin kevään 2018 kirjoituksiin osallistuville suunnatut ylioppilaskirjoituksiin valmentavat kurssit! Laajensimme tarjontaa reilusti, ja tarjolla on tavallisten pienryhmäkurssien sekä intensiivikurssien lisäksi myös pre-abikursseja, online-kursseja sekä 25 oppilaan abi-luokkkakursseja.

Ylioppilaskirjoituksiin valmistautuminen on monelle jännittävä paikka. Moni hakee itsenäisen opiskelun lisäksi apua erilaisilta abien kertauskursseilta. Mutta miksi valita juuri TutorHousen kurssi?

1. Oikeat opettajat

Kaikki TutorHousen abikurssien opettajat ovat oikeita aineenopettajia, joista useimmilla on päivätyö lukiossa. Nämä opet tuntevat kurssisisällöt kuin omat taskunsa! Heillä on jopa vuosikymmenten kokemus ylioppilaskirjoituksiin valmentamisesta. Mukavia ja huumorintajuisiakin opet tuppaavat olemaan. Tutustu opettajiimme täällä!

2. Yksilöllinen opetus

Pienryhmäkursseilla on enintään kahdeksan abiturienttia. Pienryhmässä saat siis oikeasti yksilöllistä opetusta, toisin kuin massakursseilla. Tämä tarkoittaa sitä, että kurssin alussa (ja sen aikana!) kurssilaiset voivat esittää toiveita ja opettaja mukauttaa kurssia näiden toiveiden mukaan. Kunkin oppilaan lähtötilanne ja tavoitetaso kartoitetaan ennen kurssia. Näin opettaja pystyy eriyttämään opetusta kunkin oppilaan tason ja tavoitteen mukaisesti.

Opettajan apu on saatavilla koko ajan, kun huomiosta ei pienryhmässä tarvitse kilpailla. Abikurssin jälkeen kukin opiskelija saa myös kurssin opettajalta yksilölliset vinkit siihen, mihin omatoimisessa opiskelussa kannattaa kurssin jälkeen keskittyä.

Lue myös tämä: Millaista on opiskella pienryhmissä ja muita suosittuja kysymyksiä.

3. Tunnelma

Kursseillamme on rento, mutta tavoitteellinen tunnelma. Pienryhmässä työskentely mahdollistaa ilmapiirin, jossa jokainen uskaltaa esittää kysymyksiä. Abien kokemusten mukaan hyvä ilmapiiri tukee oppimista ja itseluottamusta - kaksi asiaa, jotka ovat ensisijaisen tärkeitä ylppäreissä onnistumisessa! Pienessä ryhmässä myös kurssikavereihin ehtii tutustua. Lue tästä abiturientti Elinan haastattelu hänen kokemuksistaan TutorHousen kursseilla!

4. Keskeinen sijainti

Kurssit järjestetään joko opetustiloissamme tai Saksalaisella koululla, jotka molemmat sijaitsevat kivenheiton päässä Kampin kauppakeskuksessa. Online-kurssille voit osallistua vaikka kotisohvalta!

Millaisia kertauskursseja sitten on tarjolla?

  • Pre-abikurssit lyhyessä ja pitkässä matematiikassa järjestetään heti tammikuun alussa. Neljän opetuskerran kurssilla kerrataan pakollisten kurssien sisällöt. Kurssilta saat hyvän lähtölaukauksen ylppäreihin valmistautumiseen, kun perusasiat ovat kunnossa. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa itsenäistä opiskelua tai siirtyä vaikeampien tehtävien harjoitteluun. Myös äidinkielen abikurssi järjestetään jo tammikuussa! Pre-abikurssit järjestetään enintään 8 abiturientin ryhmissä.
  • Abi-pienryhmiä järjestetään viikkojen 8-10 aikana helmi-maaliskuussa. Nimensä mukaisesti opetusta on viitenä päivänä viikossa 180 minuuttia. Kursseja järjestetään lyhyessä ja pitkässä matematiikassa, fysiikassa, kemiassa, englannissa ja ruotsissa. Ryhmässä on enintään 8 abia.
  • Abi-onlinepienryhmään voi osallistua mistä tahansa. Kyseessä ei kuitenkaan ole itsenäinen, etätehtävin netissä suoritettava kurssi, vaan se on vuorovaikutteinen kurssi, jota vetää live-opettaja. Online-abikurssille osallistuja tarvitsee vain tietokoneen (web-kameralla) ja tietoliikenneyhteyden. Erillisiä laite tai ohjelma-asennuksia ei tarvita, koska live-opetus toimii selainympäristössä. Opetusta on saman verran kuin viikkokurssilla, ja kursseja tarjoamme lyhyessä ja pitkässä matematiikassa, kemiassa sekä fysiikassa. Ryhmässä on enintään 5 opiskelijaa.
  • Abi-luokkakurssi on edullisempi vaihtoehto, jossa yhdessä ryhmässä on enintään 25 opiskelijaa. Opetusta on yhteensä 20 oppituntia, kuten pienryhmissäkin.
  • Intensiiviabikurssit ovat yhden viikonlopun mittaisia englannin ja ruotsin kursseja, jotka järjestetään maaliskuussa juuri ennen ylioppilaskirjoituksia. Ne sopivat hyvin kirjoittajille, jotka ovat epävarmoja omasta osaamisestaan ja haluavat kerrata englannin perusasioita juuri ennen englannin yo-koetta. Ryhmässä on enintään 8 abia.

Katso kaikki abikurssit täältä

Kuva: Unsplash