Yläkoululaisten vanhempien palaute kertoo paremmista oppimistuloksista - suoria sitaatteja

Yläkouluikäiset oppilaat ottavat lisäopetusta hyvinkin erilaisista oppiaineista. Kaksi tavoitetta toistuu oppiaineesta riippumatta: motivaation lisääminen ja yläkoulun keskiarvon parantaminen lukioon pyrkimistä varten.

Palautetta yläkoululaisten vanhemmilta

 

Palvelun hyötynä on se, että opettaja voi lapsen kanssa keskittyä keskeisiin kehitysalueisiin ja tavata säännöllisesti oman tarpeen mukaan; opettajan ammattitaito on ratkaisevan tärkeää, se oli positiivinen yllätys, että TutorHousen opettaja on myös aktiiviopettaja eikä vaan asian osaaja.”
Yläkouluikäisen oppilaan äiti

Me vanhemmat olemme huomanneet, että lisäopetus pakottaa lapsen myös itse panostamaan enemmän aiheeseen. Oppilas myös itse innostuu aiheesta, kun opettaja ja opetustilanne ovat olleet niin miellyttäviä.”
Yläkouluikäisen pojan isä

Meidän yläkoululainen on kerrannut ja oppinut matematiikan perusasioita. Ehkä tärkeintä on ollut kahdenkeskinen oppimistilanne ja eteneminen oppilaalle sopivaan tahtiin. Oppiminen on helpottanut matematiikkaan kohdistuvaa vastenmielisyyttä ja lukkiutumista.”
7.-luokkalaisen tytön äiti

Olen huomannut tyttäressämme jo näin lyhyessä ajassa innostuksen kasvun englannin opiskelua kohtaan – ennen se oli niin vastenmielistä! Tytär tykkää hirveästi opettajasta ja heillä on synkannut alusta lähtien todella hyvin, uskon, että tällä on ollut suuri vaikutus innostuksen kasvuun.”
8.-luokkalaisen tytön äiti

Lapsen "learning spirit" ja yleinen myönteisyys ovat heti koholla oppituntien jälkeen. Myös hänen oppimistuloksensa ovat selvästi jo parantuneet.”
8.-luokkalaisen pojan äiti

Poikamme oppi selviämään pelireissuilla englanninkielellä. Isänsä kertoi pojan pelireissuilla puhuneen englantia ja auttaneen jopa kavereitakin asioinnissa. Tämä huima parannus verrattuna alkutilanteeseen, jolloin poika ei suostunut puhumaan lainkaan englantia.”
9.-luokkalaisen urheilijapojan äiti

Kaikki on sujunut erinomaisesti, opettaja ja lapsi tekevät ahkerasti töitä ja opettaja osaa todella motivoida lastamme. He viihtyvät todella hyvin keskenään, joten opettajavalinta on ollut erittäin onnistunut. Suosittelin teitä lämpimästi juuri ystävilleni!”
Kaksikielisen yläkouluikäisen pojan äiti

Entinen kasin oppilas sai juuri matematiikan kokeesta 9½, kiitos paljon mahtavalle ja kannustavalle opettajalle!”
9.-luokkalaisen pojan isä

Oppilas motivoitui aineesta paljon, koska ymmärsi, että hän osaa. Hän kommentoi tutorin lähdettyä jostakin matematiikan osa-alueesta "sehän onkin itse asiassa ihan helppoa", eli lapsi oli kaivannut vain yksilöllistä tukea, jota hän ei ollut koulussa saanut.”

7.-luokkalaisen pojan isä

 

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.45/5 (Asiakaskysely 2019, vastaajina noin 140 perhettä).