Oppilaiden antamaa palautetta - suoria sitaatteja

TutorHousen oppilaat kertovat kokemuksiaan yksityisopetuksesta, pienryhmäopetuksesta ja online-opetuksesta.

Palautetta oppilailta:

”Ruotsin opettaja oli innostava ja positiivinen, käytiin asiat aina tarkasti läpi. Suosittelisin todella TutorHousea kavereilleni, sillä koen, että täällä oppii paljon suurta ryhmätuntia paremmin.”

       Lukion 2.luokkalainen tyttö


”Opetus oli hyvää ja matikan asiat oli helpompi tajuta.”

      Lukion 1.luokkalainen tyttö


”Ope sai ruotsin tuntumaan helpolta ja jos oli vaikea asia, niin sitä pystyi alkaa ratkomaan helposti. Ope osasi opettaa niin, että opin joka kerralla jotain uutta.”

       7.luokkalainen tyttö


”Täällä saa ammattitaitoisen opettajan, joka osaa hyvin opettaa. Pääsin opiskeluissa vauhtiin ja sain uudenlaista motivaatiota.”

       8.luokkalainen poika


”Minulla ei ole ikinä ennen ollut yhtä hyvää ja kivaa englannin opettajaa, hän osasi olla innostava ja oli vielä niin hyvä tyyppi, että opiskelu oli oikeastaan kivaa! Tavoite saavutettiin siinä samalla, eli pääsin yo-kirjoituksista läpi.”

       Abipoika


”Opin paljon paremmin asioita, kun opettaja pystyi keskittymään vain minuun ja pystyin aina kysymään, jos en ymmärtänyt jotain.”

       Abityttö


”Pystyin keskittymään paljon paremmin kuin koulutunneilla. Ja opelta uskalsi kahden kesken kysellä enemmän, myös tyhmiä kysymyksiä.”

       8.luokkalainen tyttö


”Tavoitteeni ruotsin kirjoitusten suhteen onnistui paremmin kuin odotin! Kiitos ihanalle opettajalle!”

       Abityttö


”Opettajalla oli selkeä opetustyyli, hän oli kärsivällinen ja jaksoi käydä ihan perusjututkin läpi perusteellisesti vaikka aikaa oli vähän. Kiitos Ope!”

       Abityttö


"Jatko-opiskelupaikkaan liittyvän nettitietotulvan kanssa on usein hyvin yksin. Suosittelen todella TutorHousen opo-palvelua. Se avasi uusia näkymiä, kun itse on välillä vähän hukassa. Minä ainakin tarvitsin kannustusta. Oli mahtavaa, kun opo valmistautui aina seuraavaan käyntiini ja sain jutella kaikesta, mikä minua tulevaisuudessa kiinnosti tai huolestutti. Yhteistyön tuloksena hakupaperit lähtivät minua kiinnostavaan yliopistoon Englantiin."

       Välivuotta viettävä ylioppilastyttö

"Matikan opetus Skypessä toimii! Helppoa, kun ei tarvitse matkustaa"

Lukion 1.luokkainen poika

"Pienryhmässä kaverin tseppi auttaa"

Lukiolaistytöt pienryhmässä.

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.47/5 (Asiakaskysely perheille 2018, vastaajina noin 100 perhettä).