Lukiolaisten vanhempien palautetta - suoria sitaatteja

Lukiolaiset ottavat lisäopetusta yleensä matematiikasta, vieraista kielistä, äidinkielestä sekä fysiikasta ja kemiasta. Myös reaaliaineita kysytään.

Palautetta lukiolaisten vanhemmilta

 

Opetuspalvelun hyötynä on se, että oppilas voi kysyä asioita yksityiskohtaisesti opettajalta ja näin ei jää jälkeen normaalituntiopetuksesta.”
Lukiolaistytön äiti

Matematiikka meni hienosti läpi ylioppilaskirjoituksissa! Pojallani on ollut tänä keväänä ylioppilaskirjoitukset, ja hänellä oli kovasti vaikeuksia matematiikassa ja tavoitteena oli se, että hän läpäisee matikan ja näin näyttää nyt käyneen. Hän on saanut hyvää opetusta ja tukea opiskeluun.”
Abipojan äiti

Lisäopetuksen myötä tyttäreni kielten kurssit ovat menneet läpi ja niiden opiskelutekniikka on kohentunut.”
Lukiossa 2. vuotta opiskelevan tytön äiti


Lapseni on motivoitunut saamaan hyvän tuloksen, mutta ennen kaikkea saanut itseluottamusta ja uskoa itseensä matematiikan taidoissaan. Ulkomailla asuessamme olemme tottuneet tutorointi-mahdollisuuteen, joka auttaa menestymään vielä paremmin opinnoissaan ja saamaan oppilaan mielenkiinnon kyseistä ainetta kohtaan. Oli ilo huomata, että Suomeen palatessamme löysimme TutorHousen ja erityisesti loistavan IB-matematiikan opettajan.”

IB-lukiota käyvän oppilaan äiti

Poikani oli suorittanut kaksitoista pitkän matematiikan kurssia keskiarvolla 5,1, minkä johdosta aloitettiin tehovalmennus 2 h/vk noin kolme kuukautta ennen kirjoituksia. Tänään hän sai oman koulun arvostelun 26/60 eli arviolta arvosana C! Opetus on ylittänyt tavoitteen (läpipääsyn) ja on saanut myös oppilaan innostumaan matematiikasta.”
Abipojan isä

Innostavan ja ammattitaitoisen opettajan avulla oppilas on saanut tarvittavia työkaluja selvitäkseen lukion ruotsista.”
Lukiolaispojan äiti

Opetuksesta oli selvästi hyötyä, sen vaan huomaisin, että meidän olisi pitänyt tajuta aloittaa lisäopetus jo heti jakson alussa, koska siinä lapsi jo putosi hieman kärryiltä ja sai kahdesta osakokeesta kuutosia. Nyt kuitenkin opetuksen jälkeen sai matematiikan pääkokeesta kahdeksan! Opettaja oli todella mukava ja lapsemme oli tyytyväinen.”
Lukion 2. vuotta opiskelevan pojan äiti

Tyttäremme on saanut innostusta ja tukea pitkän matikan opiskeluun. Vaikka se teettää paljon töitä, hän ei enää halua vaihtaa lyhyeen matikkaan."

Lukion 1. vuotta opiskelevan tytön äiti

 

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.45/5 (Asiakaskysely 2019, vastaajina noin 140 perhettä).