Vanhempien palautetta - suoria sitaatteja

Lukiolaisten vanhemmilta Yläkoululaisten vanhemmilta Alakoululaisten vanhemmilta

Palautetta lukiolaisten vanhemmilta

 

Opetuspalvelun hyötynä on se, että oppilas voi kysyä asioita yksityiskohtaisesti opettajalta ja näin ei jää jälkeen normaalituntiopetuksesta.”
Lukiolaistytön äiti

Matematiikka meni hienosti läpi ylioppilaskirjoituksissa! Pojallani on ollut tänä keväänä ylioppilaskirjoitukset, ja hänellä oli kovasti vaikeuksia matematiikassa ja tavoitteena oli se, että hän läpäisee matikan ja näin näyttää nyt käyneen. Hän on saanut hyvää opetusta ja tukea opiskeluun.”
Abipojan äiti

Lisäopetuksen myötä tyttäreni kielten kurssit ovat menneet läpi ja niiden opiskelutekniikka on kohentunut.”
Lukiossa 2. vuotta opiskelevan tytön äiti


Lapseni on motivoitunut saamaan hyvän tuloksen, mutta ennen kaikkea saanut itseluottamusta ja uskoa itseensä matematiikan taidoissaan. Ulkomailla asuessamme olemme tottuneet tutorointi-mahdollisuuteen, joka auttaa menestymään vielä paremmin opinnoissaan ja saamaan oppilaan mielenkiinnon kyseistä ainetta kohtaan. Oli ilo huomata, että Suomeen palatessamme löysimme TutorHousen ja erityisesti loistavan IB-matematiikan opettajan.”

IB-lukiota käyvän oppilaan äiti

Poikani oli suorittanut kaksitoista pitkän matematiikan kurssia keskiarvolla 5,1, minkä johdosta aloitettiin tehovalmennus 2 h/vk noin kolme kuukautta ennen kirjoituksia. Tänään hän sai oman koulun arvostelun 26/60 eli arviolta arvosana C! Opetus on ylittänyt tavoitteen (läpipääsyn) ja on saanut myös oppilaan innostumaan matematiikasta.”
Abipojan isä

Innostavan ja ammattitaitoisen opettajan avulla oppilas on saanut tarvittavia työkaluja selvitäkseen lukion ruotsista.”
Lukiolaispojan äiti

Opetuksesta oli selvästi hyötyä, sen vaan huomaisin, että meidän olisi pitänyt tajuta aloittaa lisäopetus jo heti jakson alussa, koska siinä lapsi jo putosi hieman kärryiltä ja sai kahdesta osakokeesta kuutosia. Nyt kuitenkin opetuksen jälkeen sai matematiikan pääkokeesta kahdeksan! Opettaja oli todella mukava ja lapsemme oli tyytyväinen.”
Lukion 2. vuotta opiskelevan pojan äiti

Tyttäremme on saanut innostusta ja tukea pitkän matikan opiskeluun. Vaikka se teettää paljon töitä, hän ei enää halua vaihtaa lyhyeen matikkaan."

Lukion 1. vuotta opiskelevan tytön äiti

 

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Palautetta yläkoululaisten vanhemmilta

 

Palvelun hyötynä on se, että opettaja voi lapsen kanssa keskittyä keskeisiin kehitysalueisiin ja tavata säännöllisesti oman tarpeen mukaan; opettajan ammattitaito on ratkaisevan tärkeää, se oli positiivinen yllätys, että TutorHousen opettaja on myös aktiiviopettaja eikä vaan asian osaaja.”

Yläkouluikäisen oppilaan äiti

 

Me vanhemmat olemme huomanneet, että lisäopetus pakottaa lapsen myös itse panostamaan enemmän aiheeseen. Oppilas myös itse innostuu aiheesta, kun opettaja ja opetustilanne ovat olleet niin miellyttäviä.”

Yläkouluikäisen pojan isä

 

Meidän yläkoululainen on kerrannut ja oppinut matematiikan perusasioita. Ehkä tärkeintä on ollut kahdenkeskinen oppimistilanne ja eteneminen oppilaalle sopivaan tahtiin. Oppiminen on helpottanut matematiikkaan kohdistuvaa vastenmielisyyttä ja lukkiutumista.”

7.-luokkalaisen tytön äiti

 

Olen huomannut tyttäressämme jo näin lyhyessä ajassa innostuksen kasvun englannin opiskelua kohtaan – ennen se oli niin vastenmielistä! Tytär tykkää hirveästi opettajasta ja heillä on synkannut alusta lähtien todella hyvin, uskon, että tällä on ollut suuri vaikutus innostuksen kasvuun.”

8.-luokkalaisen tytön äiti

 

Lapsen "learning spirit" ja yleinen myönteisyys ovat heti koholla oppituntien jälkeen. Myös hänen oppimistuloksensa ovat selvästi jo parantuneet.”

8.-luokkalaisen pojan äiti

 

Poikamme oppi selviämään pelireissuilla englanninkielellä. Isänsä kertoi pojan pelireissuilla puhuneen englantia ja auttaneen jopa kavereitakin asioinnissa. Tämä huima parannus verrattuna alkutilanteeseen, jolloin poika ei suostunut puhumaan lainkaan englantia.”

9.-luokkalaisen urheilijapojan äiti

 

Kaikki on sujunut erinomaisesti, opettaja ja lapsi tekevät ahkerasti töitä ja opettaja osaa todella motivoida lastamme. He viihtyvät todella hyvin keskenään, joten opettajavalinta on ollut erittäin onnistunut. Suosittelin teitä lämpimästi juuri ystävilleni!”

Kaksikielisen yläkouluikäisen pojan äiti

 

Entinen kasin oppilas sai juuri matematiikan kokeesta 9½, kiitos paljon mahtavalle ja kannustavalle opettajalle!”

9.-luokkalaisen pojan isä

 

Oppilas motivoitui aineesta paljon, koska ymmärsi, että hän osaa. Hän kommentoi tutorin lähdettyä jostakin matematiikan osa-alueesta "sehän onkin itse asiassa ihan helppoa", eli lapsi oli kaivannut vain yksilöllistä tukea, jota hän ei ollut koulussa saanut.”

7.-luokkalaisen pojan isä

 

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Palautetta alakoululaisten vanhemmilta

 

Lapsen on helpompi sitoutua opiskeluun ulkopuolisen opettajan kuin vanhemman kanssa. Osaava opettaja pystyy aidosti auttamaan lastamme.”

4.-luokkalaisen pojan äiti

 

Oppilaan omanarvon tunne ja sen myötä usko omaan itseen on kasvanut. Hän on yksityisen tuen avulla huomannut, että ei olekaan yhtään sen huonompi kuin muut ja tämä on vaikuttanut monella tapaan positiivisesti oppilaan itsetuntoon. Myös vanhemmat ovat voineet keskustella opettajan kanssa oppimiseen liittyvistä asioista ja tulleet ymmärretyksi.”

Oppimisvaikeuksisen 2.-luokkalaisen vanhempi

 

Lapseni koulunkäynti on helpottunut huomattavasti ja numerot ovat parantuneet. Meidän lapsemme kohdalla tutor on myös rauhoittanut opiskelutilanteen - siitä oli alkanut jo tulla meidän vanhempien kannalta välillä kiukkuinen tapahtuma.”

4.-luokkalaisen pojan äiti

 

Poikamme on innostuneesti käynyt läpi saamiaan ohjeita ja on kertonut Tutor-käynnistään vanhemmilleen. Poikamme on halukas jatkamaan saamassaan Tutor-ohjauksessa huolimatta sen viemästä ajasta, koska hän on pitänyt siitä niin paljon.”

5.-luokkalaisen pojan äiti

 

Palvelussa parasta on se, että opettajan saa kotiin. Se helpottaa paljon meidän perheen aikatauluja! Lisäksi olemme helposti pystyneet sopimaan tapaamisaikoja omien tarpeiden mukaan.”

6.-luokkalaisen pojan äiti

 

Opettajaksi on valittu hyvin ammattitaitoinen miellyttävä henkilö, joka saa epävarman ja oppimisvaikeuksista kärsineen oppilaan kehittymään ja tuntemaan onnistumisen iloa. Koti saa lisäksi asiantuntevaa apua erityistarpeisen lapsen koulunkäynnin tukemiseen.”

2.-luokkalaisen tytön äiti

 

Tyttäreni opiskelumotivaatio muuttui täysin englannin kieltä kohtaan yksityisopetuksen myötä. Hän on nyt kiinnostunut englannin opiskelusta ja sai ensimmäisen kerran ysin aineesta todistukseensa.”

6.-luokkalaisen tytön äiti

 

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.45/5 (Asiakaskysely 2019, vastaajina noin 140 perhettä).