Tutorhouse Pyydä yhteydenottoa

Kokemuksia ja palautetta

Palautetta lukiolaisten vanhemmilta:

 

Matematiikka meni hienosti läpi ylioppilaskirjoituksissa! Pojallani on ollut tänä keväänä ylioppilaskirjoitukset, ja hänellä oli kovasti vaikeuksia matematiikassa ja tavoitteena oli se, että hän läpäisee matikan ja näin näyttää nyt käyneen. Hän on saanut hyvää opetusta ja tukea opiskeluun."

 

Lapseni on motivoitunut saamaan hyvän tuloksen, mutta ennen kaikkea saanut itseluottamusta ja uskoa itseensä matematiikan taidoissaan. Ulkomailla asuessamme olemme tottuneet tutorointi-mahdollisuuteen, joka auttaa menestymään vielä paremmin opinnoissaan ja saamaan oppilaan mielenkiinnon kyseistä ainetta kohtaan. Oli ilo huomata, että Suomeen palatessamme löysimme TutorHousen ja erityisesti loistavan IB-matematiikan opettajan."

 

Poikani oli suorittanut kaksitoista pitkän matematiikan kurssia keskiarvolla 5,1, minkä johdosta aloitettiin tehovalmennus 2 h/vk noin kolme kuukautta ennen kirjoituksia. Tänään hän sai oman koulun arvostelun 26/60 eli arviolta arvosana C! Opetus on ylittänyt tavoitteen (läpipääsyn) ja on saanut myös oppilaan innostumaan matematiikasta."

 

Opetuksesta oli selvästi hyötyä, sen vaan huomaisin, että meidän olisi pitänyt tajuta aloittaa lisäopetus jo heti jakson alussa, koska siinä lapsi jo putosi hieman kärryiltä ja sai kahdesta osakokeesta kuutosia. Nyt kuitenkin opetuksen jälkeen sai matematiikan pääkokeesta kahdeksan! Opettaja oli todella mukava ja lapsemme oli tyytyväinen."

Kartoitetaan yhdessä lisäopetuksen tarve.

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Noin
94%
suosittelee -
loistavat tulokset.

Palautetta yläkoululaisten vanhemmilta:

 

Palvelun hyötynä on se, että opettaja voi lapsen kanssa keskittyä keskeisiin kehitysalueisiin ja tavata säännöllisesti oman tarpeen mukaan; opettajan ammattitaito on ratkaisevan tärkeää, se oli positiivinen yllätys, että TutorHousen opettaja on myös aktiiviopettaja eikä vaan asian osaaja."

 

Olen huomannut tyttäressämme jo näin lyhyessä ajassa innostuksen kasvun englannin opiskelua kohtaan – ennen se oli niin vastenmielistä! Tytär tykkää hirveästi opettajasta ja heillä on synkannut alusta lähtien todella hyvin, uskon, että tällä on ollut suuri vaikutus innostuksen kasvuun."

 

Poikamme oppi selviämään pelireissuilla englanninkielellä. Isänsä kertoi pojan pelireissuilla puhuneen englantia ja auttaneen jopa kavereitakin asioinnissa. Tämä huima parannus verrattuna alkutilanteeseen, jolloin poika ei suostunut puhumaan lainkaan englantia."

 

Kaikki on sujunut erinomaisesti, opettaja ja lapsi tekevät ahkerasti töitä ja opettaja osaa todella motivoida lastamme. He viihtyvät todella hyvin keskenään, joten opettajavalinta on ollut erittäin onnistunut. Suosittelin teitä lämpimästi juuri ystävilleni!"

 

Oppilas motivoitui aineesta paljon, koska ymmärsi, että hän osaa. Hän kommentoi tutorin lähdettyä jostakin matematiikan osa-alueesta "sehän onkin itse asiassa ihan helppoa", eli lapsi oli kaivannut vain yksilöllistä tukea, jota hän ei ollut koulussa saanut."

Kartoitetaan yhdessä lisäopetuksen tarve.

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Noin
94%
suosittelee -
loistavat tulokset.

Palautetta alakoululaisten vanhemmilta:

 

Oppilaan omanarvon tunne ja sen myötä usko omaan itseen on kasvanut. Hän on yksityisen tuen avulla huomannut, että ei olekaan yhtään sen huonompi kuin muut ja tämä on vaikuttanut monella tapaan positiivisesti oppilaan itsetuntoon. Myös vanhemmat ovat voineet keskustella opettajan kanssa oppimiseen liittyvistä asioista ja tulleet ymmärretyksi."

 

Lapseni koulunkäynti on helpottunut huomattavasti ja numerot ovat parantuneet. Meidän lapsemme kohdalla tutor on myös rauhoittanut opiskelutilanteen - siitä oli alkanut jo tulla meidän vanhempien kannalta välillä kiukkuinen tapahtuma."

 

Opettajaksi on valittu hyvin ammattitaitoinen miellyttävä henkilö, joka saa epävarman ja oppimisvaikeuksista kärsineen oppilaan kehittymään ja tuntemaan onnistumisen iloa. Koti saa lisäksi asiantuntevaa apua erityistarpeisen lapsen koulunkäynnin tukemiseen."

Kartoitetaan yhdessä lisäopetuksen tarve.

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Noin
94%
suosittelee -
loistavat tulokset.