Palaute alakoululaisten vanhemmilta: Lisäopetus täydentää koulun tukea

Alakoululaiset ovat saaneet TutorHousen erityisopettajilta ja aineenopettajilta lisätukea esimerkiksi oppimisvaikeuksiin ja vieraisiin kieliin.

Palautetta alakoululaisten vanhemmilta

 

Lapsen on helpompi sitoutua opiskeluun ulkopuolisen opettajan kuin vanhemman kanssa. Osaava opettaja pystyy aidosti auttamaan lastamme.”

4.-luokkalaisen pojan äiti

 

Oppilaan omanarvon tunne ja sen myötä usko omaan itseen on kasvanut. Hän on yksityisen tuen avulla huomannut, että ei olekaan yhtään sen huonompi kuin muut ja tämä on vaikuttanut monella tapaan positiivisesti oppilaan itsetuntoon. Myös vanhemmat ovat voineet keskustella opettajan kanssa oppimiseen liittyvistä asioista ja tulleet ymmärretyksi.”

Oppimisvaikeuksisen 2.-luokkalaisen vanhempi

Lapseni koulunkäynti on helpottunut huomattavasti ja numerot ovat parantuneet. Meidän lapsemme kohdalla tutor on myös rauhoittanut opiskelutilanteen - siitä oli alkanut jo tulla meidän vanhempien kannalta välillä kiukkuinen tapahtuma.”

4.-luokkalaisen pojan äiti

 

Poikamme on innostuneesti käynyt läpi saamiaan ohjeita ja on kertonut Tutor-käynnistään vanhemmilleen. Poikamme on halukas jatkamaan saamassaan Tutor-ohjauksessa huolimatta sen viemästä ajasta, koska hän on pitänyt siitä niin paljon.”
5.-luokkalaisen pojan äiti

Palvelussa parasta on se, että opettajan saa kotiin. Se helpottaa paljon meidän perheen aikatauluja! Lisäksi olemme helposti pystyneet sopimaan tapaamisaikoja omien tarpeiden mukaan.”
6.-luokkalaisen pojan äiti

Opettajaksi on valittu hyvin ammattitaitoinen miellyttävä henkilö, joka saa epävarman ja oppimisvaikeuksista kärsineen oppilaan kehittymään ja tuntemaan onnistumisen iloa. Koti saa lisäksi asiantuntevaa apua erityistarpeisen lapsen koulunkäynnin tukemiseen.”
2.-luokkalaisen tytön äiti

Tyttäreni opiskelumotivaatio muuttui täysin englannin kieltä kohtaan yksityisopetuksen myötä. Hän on nyt kiinnostunut englannin opiskelusta ja sai ensimmäisen kerran ysin aineesta todistukseensa.”

6.-luokkalaisen tytön äiti

 

Pyydä maksuton opetustarpeen kartoitus

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.45/5 (Asiakaskysely 2019, vastaajina noin 140 perhettä).