Kokeneet opettajat takaavat laadun

Opetuksen korkean tason TutorHousessa takaavat kokeneet, pätevät ja luotettavat opettajat. Opettajien taustat on tarkistettu. Suurin osa TutorHousen opettajista työskentelee peruskoulussa tai lukiossa. He tuntevat hyvin koulujen ja lukioiden opetussuunnitelman vaatimukset ja tavoitteet.

Laadun takaavat loistavat opettajat

Maths teacher teaching a teenage girl.

TutorHousen opettajina työskentelee päteviä, ammattitaitoisia ja luotettavia aineenopettajia (mm matematiikka, fysiikka, kemia, äidinkieli, ruotsi, englanti, muut kielet), erityisopettajia, luokanopettajia sekä opinto-ohjaajia.

Opettajina ei ole opiskelijoita. Kaikki opettajamme ovat suorittaneet opettajan pedagogiset opinnot, jotka antavat opettajan kelpoisuuden peruskoulussa tai lukiossa.

Suurin osa opettajistamme työskentelee samalla peruskouluissa ja/tai lukioissa. Opettajamme ovat huolella valikoituja. Heidän taustansa ja rikostaustaotteensa on tarkistettu.

Opettajiemme työtä ohjaavat eettiset säännöt ja laatukriteerit.

Opettajiemme toiminta-alueena on tällä hetkellä pääkaupunkiseutu ja Tampere. Opettajamme opettavat oppilaita myös paikkakunnasta riippumatta online esimerkiksi Skype-ohjelman avulla.

Tilaaja saa ennen opetuspalvelun käynnistymistä yksityiskohtaiset tiedot valitusta opettajasta. Opettaja valitaan aina tilaajan tarpeiden ja opetukselle asetettujen tavoitteiden perusteella.

Tyytyväisyystakuu

Tarjoamme opetuspalveluihimme ja opettajiemme ammattitaitoon liittyvän tyytyväisyystakuun.

Opettajistamme sanottua:

Opettaja on ollut tuki ja turva kemian ja matematiikan opiskelussa. Suurkiitos!
Erittäin hyvä opettaja, hyvät vuorovaikutustaidot, viestintä vanhemmille hyvää. Lapsemme on pitänyt tunneista eikä ole koskaan halunnut jättää niitä väliin.
Opettaja oli aivan mahtava. Skype-oppituntimme alkoivat aina ajallaan, mutta eivät koskaan loppuneet kesken kaiken. Jokainen tehtävä katsottiin yhdessä loppuun asti. Hän antoi aina mahdollisuuden pohtia itse tehtävän kulun eikä vain alkanut ratkaista tehtävää puolestani. Näin tehtävienratkaisukykyni kasvoi huomattavasti. Kiitos opettajan, uskalsin mennä matematiikan yo-kirjoituksiin luottavaisin mielin. Odotin innolla jokaista tuntiamme, koska ilmapiiri oli iloinen ja luottavainen. Jos joskus vielä tarvitsen opetusta matematiikan osalta, toivon että TutorHousen ope olisi se, joka minua opettaisi, koska hän on opettaja isolla o:lla.

Haluatko TutorHousen opettajaksi?

Täytä rekrytointilomake täällä!

Opettajat

TutorHousella toimii 100 ammattitaitoista ja pidettyä opettajaa. Heillä kaikilla on suoritettuna opettajan pedagogiset opinnot, jotka antavat opettajan kelpoisuuden peruskoulussa tai lukiossa. Alla voit tutustua esimerkkeihin opettajistamme. Myös muiden kuin alla mainittujen oppiaineiden opetusta on saatavilla. Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

Outi, FM

kemia ja matematiikka

Outi on toiminut peruskoulun ja lukion opettajana vuodesta 1993-2015 ja tämän jälkeen opettanut vain lukiossa. TutorHousen opettajana hän aloitti vuodesta 2010 ja opettaa sekä yläkoululaisia että lukiolaisia.
Tarja

Tarja, FM

matematiikka, ATK

Tarja on työskennellyt opettajana Sibelius-lukiossa vuodesta 1991 ja TutorHousella vuodesta 2010 lähtien.
Peter

Peter, FM

matematiikka, fysiikka, kemia (ruotsiksi)

Peter on peruskoulun ja lukion opettaja vuodesta 1974. Peter opettaa ruotsinkielisiä oppilaita.

Juha, FM

matematiikka

Esa

Esa, FM

matematiikka, fysiikka

Esa on ollut opettajana yli 30 vuotta ja TutorHousella vuodesta  2011.

Katrin, FM

matematiikka, kemia, fysiikka

Katrin opettaa yläkoululaisille matematiikkaa, kemiaa ja fysiikkaa.

Jarmo, FM, lehtori

matematiikka, fysiikka, kemia

Jarmo on toiminut lukion opettajana noin vuoden sekä yläkoulussa noin seitsemän vuotta.

Anne, KM, erityisopettaja, erityisluokanopettaja

opiskelutekniikka, lukitestaus, erityisopetuksen teemat

Anne on työskennellyt erityisopettajana 25 vuotta, joista 15 vuotta lukion erityisopettajana. TutorHousella hän on opettanut vuodesta 2010. Anne vetää suosittuja Opi oppimaan -kursseja, tekee lukitestauksia ja opettaa lukiolaisia.

Aki, FM

englanti, filosofia

Arja, FM, luokanopettaja

äidinkieli

Juha, FM

ruotsi, saksa

Juhalla on yli 20 vuoden kokemus A- ja B-ruotsin sekä saksan opettamisesta peruskoulussa ja lukiossa. Hän on tehnyt oppikirjoja ja arviointimateriaalia, laatinut A- ja B-ruotsin peruskoulun päättökokeen sekä toiminut YTL:n ruotsin sensorina.

Katariina, FM

espanja, englanti

Katariina on toiminut opettajana aikuisopetuksen puolella sekä vuodesta 2015 TutorHousella.

Katri, FM

englanti, ruotsi

Lenita, FM, erityisopettaja

Lenitalla on pitkä työkokemus sekä peruskoulusta että lukiosta.

Marjukka, DI

kemia

Marjut, FM

ranska, englanti

Marjut on opettanut peruskoulussa vuodesta 1995 sekä lukiossa vuodesta 2003. Lisäksi hän on työskennellyt aikuisopetuksen parissa sekä TutorHousella vuodesta 2010.

Minna, KM, opinto-ohjaaja

opinto-ohjaus, psykologia

Pinja, FM

ruotsi, luokanopettaja

Pinja on opettanut vuodesta 2008 ja suorittanut luokanopettajan opinnot 2012. TutorHousella hän on opettanut vuodesta 2011.

Riikka, KM, erityisopettaja

erityisopetus, special education in English

Haluatko TutorHousen opettajaksi? Täytä rekrytointilomake täällä!

Seuraa meitä 
somessa

Yhdeksän perhettä kymmenestä suosittelee lisäopetusta!

Opetuspalveluitamme käyttäneet perheet antoivat uusimmissa mittauksissa opettajista ja tuloksista kiitettävän arvosanan 4.62/5 (Asiakaskysely perheille 2017, vastaajina 87 perhettä).