Arvosana ylös yläkoululaisten Online-matikkaluokassa - osallistu mistä vain!

Online-matikkaluokka.png

Online-matikkaluokassa yläkoululainen kertaa koulussa käytäviä matematiikan teemoja ja näin vahvistaa matematiikan taitojaan ja osaamistaan esimerkiksi tulevia lukio-opintoja varten. Oppilas voi osallistu ryhmään mistä vain online. Oppilas tarvitsee osallistuakseen tietokoneen ja tietoliikenneyhteyden. Opettajana live-opettaja. Hinta 14,95€/oppitunti. Ryhmiin on käynnissä jatkuva ilmoittautuminen. Kokeile ensimmäinen kerta maksutta!

Pienryhmä etenee oppilaiden ehdoilla ja kokoontuu kerran viikossa. 

Ajankohta: Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa. Ensimmäiset ryhmät  ovat käynnistyneet syyskuussa. Ryhmiin  on käynnissä jatkuva ilmoittautuminen.

Tavoite: kerrata matematiikan opettajan johdolla yläkoulussa läpikäytäviä matematiikan teemoja tavoitteena arvosanan nostaminen.  Jokaisella tunnilla on oma kertausteema.

Kesto: 4* 60 min / kk. Opetusta kerran viikossa.

Opetusmuoto: opetusta online-pienryhmässä, ryhmässä 58 oppilasta. Ryhmät jaetaan luokka- ja tavoitetason perusteella. 

Opettaja: Pätevä ja kokenut matematiikan opettaja.

Paikka: oppilas liittyy online-luokkaan kotoaan käsin tietokoneella. 

Ryhmät: Ryhmät on jaettu tavoitetason mukaan 7.-, 8.- ja 9.-luokkalaisille. Kaikille luokka-asteille on kaksi eri ryhmää.

  • Ensimmäisen ryhmän tavoitteena on parantaa matematiikan arvosanaansa 7–8 tasolle, kun nykyinen arvosana on välttävä tai tyydyttävä (5–7).
  • Toisen ryhmän tavoitteena on kiitettävä arvosana (9-10), kun nykyinen arvosana on tyydyttävä tai hyvä (7–8).

Opetussuunnitelma kuukausi- ja viikkotasolla:  Katso lukuvuosisuunnitelma tästä.

Mitä osallistuminen edellyttä: tietokoneen ja tietoliikenneyhteyden. Erillisiä laite tai ohjelma-asennuksia ei tarvita, koska Matikkaluokka toimii selainympäristössä.

Hinta: 79,60€/kuukausi/oppilas, yhteensä 5,33 oppituntia/kk (oppitunnin hinta 14,95€). Ensimmäinen kerta on uudelle oppilaalle maksuton kokeilukerta.  Laskutus aina yksi kuukausi kerrallaan  etukäteen.

Ryhmiin on jatkuva ilmoittautuminen.  Paikkoja on rajoitetusti.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu! 

Online-matikkaluokan tavoitteet

  • läpikäytävien matematiikan asioiden kertaaminen

  • kotitehtävien tekeminen

  • matematiikan osaamisen vahvistaminen

  • arvosanan nostaminen seuraavaan kevääseen mennessä

  • vahvemman osaamispohjan luominen tuleviin lukio-opintoihin.

Mitä online-matikkaluokassa oikein tapahtuu?

Online-matikkaluokassa yläkoululainen kertaa kokeneen matematiikan opettajan johdolla kerran viikossa koulussa läpikäytyjä matematiikan teemoja. Oppilaat voivat myös esittää opettajalle kysymyksiä.

Jokaiselle luokkatasolle on erilliset ryhmät (7.-, 8.- ja 9.-luokkalaiset). Jotta jokainen oppilas hyötyisi opetuksesta mahdollisimman paljon, jaetaan oppilaat ryhmiin lähtötason ja tavoitteen mukaisesti. Mikäli taso ei tunnu sopivalta, voi ryhmää vaihtaa.

Jokaisella live-tunnilla on oma kertausteema. Lisäksi oppilaat voivat lähettää opettajalle etukäteen kysymyksiä. Ryhmässä on 5-8 oppilasta. Oppilas liittyy online-matikkaluokkaan kotoaan tietokoneella. Oppilas voi liittyä luokkaan mistä tahansa päin Suomea.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Katso lukuvuosisuunnitelma tästä.

 

Saavuta oppimistavoitteesi ja menesty. Aloita tästä!

Jätä yhteydenottopyyntö